من یه برنامه می خوام که تو یاهو هم زمان بتونم.. چندتا ایدی درست کنم . و با همشون همزمان چت کنم.
Printable View
من یه برنامه می خوام که تو یاهو هم زمان بتونم.. چندتا ایدی درست کنم . و با همشون همزمان چت کنم.
ممنون....نقل قول:
نوشته شده توسط rb97
اين هم كه به نظر من بي نظيره...
لينك:
_AshKaN_hard boot life gold v9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_AshKaN_BlackBeautyv3
فعلا ... :)
Y!Tunnle Pro V1.3 Built232 + serial
Y! Tunnel Pro
نرم افزار Y!Tunnel تقریبا معروفترین و قوی ترین نرم افزار کاربردی در ضمیه کمک به تمامی کاربران یاهو مسنجر است.
این نرم افزار توسط شیوه های خاص و ترفندهایی بسیار جالب امکاناتی از قبیل:
- مدیریت IM ها
- امکان جلوگیری از بوت شدن
- بستن راه MailBomber ها
- جلوگیری از ارسال E-Mail های مشکوک
- کنترل Voice در چت روم ها
- جلوگیری از انجام فرمانهای یاهو مثلinvite P30RooT/ که برای بیرون انداختن افراد مزاحم از چت روم ها استفاده می شود !
- و ...
بسیاری از کاربران حرفه ای و مبتدی از این نرم افزار استفاده می کنند و به خاطر استفاده و طرز کار ساده آن، استفاده از آن را توصیه می کنیم.
دانلود - 622 کلیوبایت
serial: r7sc8-q13smf-gs9qs2-wugsye-k3x4ss
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [-----------.com].zip
inam 2 ta barname vase ---- yani 2 no terojan khob va alyنقل قول:
نوشته شده توسط Numb
mamnon az dostane gholam
اين ارور رو ميده خواهشا رسيدگي كنيد :
خطای404: " صفحه مورد نظر شما در حال حاضر موجود نمیباشد
کوچولو اون تروجان دومی به برنامه ی قبلی که گزاشتی (magic login)متصل شده بود میشه بگی tak_ps اونجا چیکار داشت؟؟
سلام به تمامي دوستان عزيز يه مدت نبودم .اشكان جان اون دوتايي كه آپلود كردي رو امتحان كن هيچكدوم دانلود نميشه .يه زحمت بكش اصلاحش كن چون خيلي دونبال اون هارد بوت ميكشتم با تشكر اميد
با اجازه ی دوستان من لینک این بوتر رو میزارم که کرک شده هستش ولی به صورت exe هستش و نصب میشه بعد کرکش کار میکنه همون طور که قبلا هم گفتم انتی موقع نصب اونو تروجا تشخیص میده ولی تحقیق کردم و فهمیدم که تروجان نیست
حالا اگه خواستین تست کنین من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم انتی رو هم فعال کردم و دیگه گیر نمیده
ولی همچی قوی هم نیستش
راستی اخرین ورژن رو هم اگه میدونین بگین
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط piishii
اين لينك رو امتحان كنيد حتما جواب ميده
کد:http://-----------.com/filez/3/2006/03/appz/YTunnelProBuild232-[-----------.com].zip
البته یادتون باشه این لینک رو کپی کنید و در دانلود منیجرتون بزارید مثلا ( IDM )
موفق باشید
یا حق
سلام
این رو مسنجر 7.5 هم جواب میده؟؟ چون من یه ورژنش رو داون کردم با مسنجر جدید مشکل داشت