فقط میتونم بگم عالی هست.ایول به se [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فقط میتونم بگم عالی هست.ایول به se [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو ول ده !!
رزولوشن رو بچسبین !! این عکسها مستقیم از روی ال سی دی (با نرم افزار) گرفته شده و دقیقآ همون رزولوشن ال سی دی رو داره
معععععععععععععع
بعد امیر میگه touch wiz آخر اینترفیسه با اون تابلو نقاشی!
اوفففففففففففف
عجب چیزیه پسر.
مصطی گور پدر میراندا، همینو بچسب!
آقا ببخشید نفهمیدم غلط کردم:41:(یکی بیاد منو نجات بده)نقل قول:
ابن هم ویدئوی از این اعجوبه با فرمت wmv
حجمش هم 26مگ:10:کد:http://www.theunwired.net/media/video/08.09.14%20Beta%203%20Software%20Hands-on%20Sony%20Ericsson%20Xperia%20X1.wmv
وای بچه ها حتمآ این فیلم رو ببینید !!
فوق العادست !!
پسر عجب سرعت روتیتی داره !! خود یارو میگه super FAST !!
از روی ال سی دی اسکرول میکنه (ببینین کف میکنین)
جالبترین قسمتش که نمیدونستم 4 تا ال ای دی داره بغلاش که واسه میس کال و اینکامینگ کال و ... استفاده میشه !! هر کدوم یه رنگ یه نوع چشمک زدن خاص
من که اساسی طلبش شدم جون تو !!
ولی یجاش ضد حال زد اونم این بود که اتوروتیت نداره !! برای اینکه صفحش بچرخه حتمآ باید کیبورد رو باز کنی !! (ولی یحتمل با نرم افزار های وین موبایل میشه یکاریش کرد)
من ویدئو رو حجمشو کم کردم واسه کسایی که نمیتونن دانلود کنن !!
اگه میخواهین بگین تا آپلود کنم !!
کیفیتش خیلی کم شده (ولی حجمش از 25 مگ شده 4.7 مگ)
بهراد آپلود کن .
یه خبر هم بدم کف مرگ شید ! رم x1 از 256 به 384 ارتقا پیدا کرد .. تو وب کست اعلام کردند ... اس ای داره چی کار میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواد سرعت گوشیو به سرعت نور برسونه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اکسلومیتر نداره -- روتیت اتوماتیک نمیکنه .
Waaooooooooo
384؟؟؟؟؟
بابا دم سونی اریکسون آتشفشان
کلی حال کردیم
حالا معلوم نشد ویندوز موبایل 7 میشه روش نصب کرد یا نه؟ :d
مطمئني؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
یه خبر هم بدم کف مرگ شید ! رم x1 از 256 به 384 ارتقا پیدا کرد
چون زمان زيادي نمونده!!!!!!!
كف مرگ ميشويم !!!!!!!!!!
يا دوباره عقب نندازن رليزش را!!!!!(ترس)