پست اول همین تاپیک فکر کنم کمی توضیح داده شده :) ;)
Printable View
پست اول همین تاپیک فکر کنم کمی توضیح داده شده :) ;)
سلام من کامپیوترمو تو ساختمون از راه مودم adsl شبکه کردم با دو تا کامپیوتر دیگه . یهنی در کل 3 تا pc .
من از ویندوز 7 استفاده میکنم و دو تا دیگه از xp . من وقتی یه فایلی رو برای کامپیوترای دیگه شیر میکنم فایلی که شیر کردم رو وقتی که کامپیوترای دیگه میخوان باز کنن ازشون پسورد میخواد و نمیتونن بپیرم این پسورد چیه؟
من این پسورد رو وقتی xp نصب میکنم دیگه ندارم ولی وقتی vista یا 7 نصب میکنم این پسورد میاد . چی کار باید بگنم که پسورد نخواد؟
یه جا تو ستینگ میتونی این پس رو ورداری جاشو دقیقا نمیدونم کجاس من خیلی گشتم تا پیدا کردم ولی راحترین راه اینه که شما واسه ورودی به سیستمتون یه یوزر پس تعریف کنید و به بقیه هم همون رو بدی که بتنن استفاده کنن
بلهنقل قول:
شما تو اینترنت بروزرت بزن 192.168.1.1 بعد تو تنضیمات برو تو wan اونجا رو قدم به قدم برو جلو بعد ازت یوزر نیم و پس میخوا گزینه ون و اگه مودمت روتر داره روتر رو هم تیک بزن فسنسش کنی اوتوماتیک مودمت به اینتر نت کانکت میشه
سلام چطوری می توانم بین دو تا ویندوز ویستا با کابل دارم چکار کنم
با تشکر
جان ما یک بار دیگه خودت جمله تو بخون ببین چیزی میفهمی :31:نقل قول:
ببخشید شما درست
می گویید من می خواهم بین دو تا کامپیوتر که هرب ویندوز ویستا نصب هستند
حالا با کابل می خواهم بین این دو تا شبکه کنم
چکار کنم
سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
ببخشید بچه ها آیا این امکانش است دو تا کامپیوتر را به وسیله وایرلس بهم کانکت کنیم ؟؟؟ مثلا دو تا لپ تاپ را که وایرلس دارند بهم وصل کنیم بدون هیچ گونه دیواس اضافه ای
یکی از بچه ها گفت من تو ویندوز وستا این کار را انجام دادم و تونستم شیر فولدر اون یکی کامپیوتر را بگیرم و به راحتی ازش استفاده کنم نمیدونم راست گفت یا دروغ آیا امکانش است چنین کاری انجام بدیم ؟؟:10:
بله ممكنه.نقل قول:
بايد در بخش setup a new connection or network قسمت setup a wireless ad hoc رو انتخاب كني بعدش هم يك اسم و يك رمز مثلا 8 حرفي بعدشم هم بايد با لپ تاپ دوم لپتاپ اول رو پيدا كني و با وارد كردن رمز بهش كانكت شي. بعدشم براي استفاده از شيرينگ همين مطالب موجود در صفحه اول رو براي دو كانكشن وايرلس استفاده كني.
ممنون عزیز ولی من نتونستم اون آپشنی را که گفتی در ویندوز اکس پی پیدا کنم ، آیا چنین چیزی تو اکس پی است ؟؟:20: