مبارک باشه
مبارک باشه
ببخشید دیر بهتون ملحق شدم راستش خیلی بده راجته این ماشینها حدود 20 خط بنویسی آخرشم که ارسال جواب رو میزنی ارور بده !نقل قول:
پروتون جنتو : جنتو یک محصول موفق و پر فروش پروتون مالزی است که پروتون در ساخت و تولید این خودرو بطور کاملا مستقیم از انگلیسیها کمک گرفته . مثلا طراحی این خودرو لوتوس انگلیس است . موتور قدرتمند 1600 سی سی با 16 سوپاپ خطی و 110 اسب بخار قدر موتور که تماما ساخت Campro انگلستان است و یا صندلیهای نرم و راحت و اسپرتی Esparco انگلیسی ! شتاب این ماشین بسیار خوبه ( در حد تیپ 5 ) هوا رو میشکافه و میره حتی با وجود 5 سرنشین و در سربالایی عملکرد باور نکردنی و عالی داره ! شتابشم تا 80 کیلومتر بجز زانتیا همه ی ماشینهای رنج قیمت 20 تا 30 میلیون رو میگیره ولی از 90 به بالا یک مقدار کم میاره که خوب البته برای حجم موتور 1600 انتظار میره . فرمانپذیری خوبی داره مخصوصا سرپیچها ایمنی ماشینو تضمین میکنه . از لحاظ جاداری مثل 206 است . صندوقش شاید یک مقدار کم بزرگتر باشه . خدمات زاگرس خودرو که سال پیش بعنوان موفق ترین خدمات گارانتی در جلب رضایت مشتری لقب گرفت .
طراحی خودرو برای شرکت انگلیسی لوتوس میباشد و فوق العاده جذاب و آیرودینامیکی میباشد .
دید خوبی داره البته عقبو باید بهش عادت کرد . کیفیت ساخت و مونتاژ بسیار قابل قبولی داره ( بسیار بهتر ایران خودرو و سایپا ) تاحالا از حدودا 5 نفر که صاحب این ماشین بودم پرسیدم گفتن بسیار اتومبیل کامل و نسبت به پول پرداختی ارزش داره . ایمنی عالی داره 4 کیسه هوای ایمنی و ترمز ای بی اس به انضمام ای بی دی
من این خودرو رو بهت پیشنهاد میکنم چون نسبت به پول پرداختی میارزه .
قیمت دنده ای 24 و تیپترونیک اتومات 500/26
چون دوستان دیگر زحمت کشیدند در مورد مزدا 3 و مگان و ... اطلاعات جامعی دادند من فرصت رو غنیمت شمردم تا در مورد جنتو صحبت کنم .
یک گزینه دیگم هست بنام kia serato : ( مدل 2008 )
با قیمت 700/29 کاملترین سواری کیا که تا امروز به ایران آمده این خودرو یکی از پر فروشترین های بازار امریکاست . ( این ماشین در امریکا با نام اسپکترا عرضه میشه )
و تماما بصورت وارداتی به ایران عرضه میشود .
- دارای پنج ستاره در تست امنیت در تصادفات:
- 4 ایربگ
- هر 4 چهار ترمز دیسکی مجهز به ABS
- کمربندها با سه نقطه اتصال
- موتور 2000 سی سی با 138 اسب بخار
- مجهز به گیربکس اتوماتیک 5 دنده ای
اینم عکساش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
206sd آخه عقبش یه طوریه من معمولیش رو ترجیح میدم به Sdنقل قول:
سلام من يه بار ديگه هم لازم ميدونم تكرار كنم چون اون پستم رفت صفحه قبل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان
من اينجا قيمت ميگيرم
شما هم يه لطفي به من بكنيد اگه از جلوي نمايندگي رد شديد حالا هر شهري كه هستين و هاچبك ديدين قيمت بگيرين. يه دنيا ممنونتون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق
دوست عزیز اگر 206 میخواهی بگیری فقط تیپ 5و6 بقیش به درد نمیخوره
تیپ های 2.3 فرق ان چنانی با سمند نداره ولی کیفیت ساخت 206 بهتره و از همه مهمتر دیر داقون میشه سمند بعد از 2سال اطاقش بد جوری به سروصدا میوفته ولی 206 اینطوری نیست
من تیپ6 دارم خیلی راضیم شتابش حرف نداره زانتیا رو هم میگیره
اگه بخای بین سیویک و هاچبک یکیو ورداری من بهت پیشنهاد میکنم که سیویک رو برداری غصه لوازمشم نخور پیدا کردنش سخته ولی ممکنه
آره با این که با هرگونه ماشین خارجی مخالفم ولی من هم سیویک رو به هاچ بک ترجیح میدمنقل قول:
اگه یه بار پشت فرمونش بشینی بهت قول میدم پشت فرمون پرشیا کمتر نمیشینی
با سلام . ممنون از راهنمایی دوستان .
این cerata رو که شما میگید تو نمایشگاه ماشین دیدم و ماشین قشنگی هم بود ولی مگه کره ای نیست ؟
در جواب اون دوستمون بگم که 12 میلیونو 5 ماه گداشتم موسسه اعتباری ثامن الایمه 12 میلیون وام گرفتم . 7 میلیون هم وام بانک ملت گرفتم . تمام موسسه ها هر چی پول بذاری بعد 4-5 ماه همون قدر بهت وام میدن ولی باز پرداختشون متفاوته .
gen2
mazda 3
megane
cerata
??
?
?
which ??
:18::11:
نقل قول:ممنونم عزيز. خود اين سيويك گير نمياد تو مشهد لوازمش كه هيچي !نقل قول:
نظرم رو همون هاچبكه.
شما فقط همين زحمتو بكشين:
دوستان
من اينجا قيمت ميگيرم
شما هم يه لطفي به من بكنيد اگه از جلوي نمايندگي رد شديد حالا هر شهري كه هستين و هاچبك ديدين قيمت بگيرين. يه دنيا ممنونتون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا حق
دستت درست
من تو اينا مزدا 3 رو انتخاب ميكنم هم ظاهر خشني داره هم شتاب كه تو كورس هاي خيابوني كم نمياره
داخلش هم كه دوستمون عكس گذاشته و خيلي شيك و جاداره و امنيت خوبي هم داره
خيلي هم زياد نشده
صداي موتورشم خيلي رديفه