سلام
الان سیستم من آنلاین هست (از طریق لن)
یه وایرلس هم وصل کردهام
چطوری اینترنتمو شعر کنم مثلا برای گوشی ؟
در ویندوز xp
راهی هست ؟
Printable View
سلام
الان سیستم من آنلاین هست (از طریق لن)
یه وایرلس هم وصل کردهام
چطوری اینترنتمو شعر کنم مثلا برای گوشی ؟
در ویندوز xp
راهی هست ؟
با سلام
من یک PC دارم و سه لپ تاپ
مودم هم را حالت bridge گذاشتم چون نمیخوام یوزر و پس ام داخل مودم باشه و در ضمن من دو تا یوزر و پس دارم یکی نامحدود و یکی شبانه که اگه قرار باشه یوزر و پس را داخل مودم بزارم و از حالت PPPoE استفاده کنم باید بیخیال اکانت شبانه بشم
حالا که مودم روی حالت bridge هستش با کانکشن دستی به اینترنت وصل میشم
من میخوام این چند کامپیوتر را شبکه کنم
ip ها اتومات خودشون Set میشه و همه هم workgroup هستند و همدیگر را میبینند
چطوری میشد روی یکی کانکشن زد و اینترنت را با بقیه share کرد ؟؟؟
سلام به اساتید اهل فن. اقا ما می خوایم 10 تا سیستمو شبکه کنیم یه مودم zyxel داریم یه اینترنت 512 از شاتل و یه سوییچ d316s از دیتاشین! هر کاری میکنیم نمی تونیم به سیستما اینترنت بدیم میشه شبکه شون کرد ولی نمیشه اینترنت رو شیر کرد!
حالا شما فکر کنید ما هیچی حالیمون نیست از اول توضیح بدید مشکل چیه کل سایتارو هم زیرورو کردیم چیزی دستگیرمون نشد
خواهشا کمک کنید
راستی همه سیستما ویندوز ایکس پی دارن و همشون هم از همون پورت روی مین واسه شبکه استفاده میشه یعنی کارت شبکه جدا نداریم!
لطفا کمک کنید
سلام
ایا می شود v.p.n را بر روی ADSL Router ست کرد
و به بین چند کلاینت به استراک گذاشت .
دوستان من یه مودم tp-link w8901g (هم جای لن داره هم برای وایرلس میشه ازش استفاده کرد) گرفتم که بتونم همزمان با لپتاپ و pc به اینترنت وصل بشم.. هرکاری میکنم نمیتونم.. لطفا کامل راهنماییم کنید خ زور زدم هیچ جاچیزی پیدا نکردم که بدردم بخوره....
سلام
من از اینترنت وایرلس با اکسس پوینت استفاده می کنم که بصورت PPPOE هست. ولی متاسفانه به دلایلی که سردرنیاوردم شرکت طرف قرارداد گفت که با گوشی نمی تونین بهش وصل بشین. میگفت که یه قسمت نرم افزار ما تو لینوکس هست و یه قسمت دیگه ویندوز و نمی تونین وصل بشین. حالا دنبال اینم که بتونم از اینترنتی که تو لپتاپ استفاده میکنم برای گوشی هم با وایرلس شیر کنم. لطفا راهنمایی کنین.
دوستان منم دنبال این هستم که چجوری اینترنت روی لپ تاپ رو شییر کنم برای گوشی
ادمین جان جواب بده ملت تو کفن .....
سلام
من یه لپ تاپ دارم و یه مودم ADSL
میخواستم بدونم میشه به ADSL کانکت بشم و بعد اینترنت رو روی مودم وایرلس خود لپتاپ شیر کنم تا بتونم با گوشی بهش وصل بشم ؟
ممنون
سلام
من میخوام اینترنت رو برای لب تاپم هم share کنم از طریق وایرلس مودم
مدل مودم هم tp link 8101 هست
لب تاپ فرکانس رو میگیره اما برای اینترنت نمیشه استفاده کرد و قطع هست
چه کنم ؟