دوست من ، از قدیم میگن که "هیچ ماست فروشی نمیگه که ماست من ترشه "
همونجوری که دوستمون آقای "بلک-بلک" گفتن ، رادیاتور و بلاکها باید آلومینیوم و مس باشه که زودتر گرما رو انتقال بده و زودتر هم خنک میشه ، من نتونستم که لینکتونو باز کنم چونکه آدرسش رو فقط یه ----- میبینم ، توی گوگل گشتم و یه سری عکس دیدم که بنظرم چیز جالبی نیومدش ، الان که شرکت ایسوس داره اون سازنده واترکولری رو که شما گفتی رو ساپورت میکنه ولی اون مدلش چیز جالبی به نظر نمیادش ، احتمالا" از این به بعد چیز خوبی بزنه ، من خودم شرکتهای زالمن و ترمال تیک رو استفاده کردم و ازشون راضی هستم ، ... خب شما اگه بیشتر بگی که کدوم قطعه هارو میخوای خنک کنی و چقدر میخوای خرج کنی ، شاید دوستانی که توی ایران هستند بتونن کمک بیشتری بکنن ، من خودم هیچ مشکلی از نظر دسترسی به واترکولرها ندارم ولی توی ایران مشکل کردیت کارت هستش و بعدشم که اداره پست که دزد بازاره و شاید چیزی رو که سفارش بدی از خارج برات بیادش رو هیچوقت به دستت نرسونن ... یه هر حال .... سخت نگیر ، ببین کامپیوترت رو اگه با 500.000 تومن جمع کردی پس نباید 400.000 هم روش خرج کنی برای واترکولر ، یا اگه فقط باهاش بازیهای در سطح گرافیکی بالایی نمیکنی ، فقط روی سی پی یو و کارت گرافیکت واترکولر بزار که بتونی با یه پمپ کوچولو و یه رادیاتور جمع و جور ، سر و ته شو هم بیاری ، ...
بدرود