اگه دوربین نمیخوای یه N81 بگیر..
Printable View
اگه دوربین نمیخوای یه N81 بگیر..
خوب مشکل منم همینه که هی دو دل میشم
ولی دلم بیشتر پیش n81 هست
99.99999999999999999999% n81
00.00000000000000000001% n82
:18:ساسان جان بابا بی خیال یکیشو بگیر دیگه!نقل قول:
باز هم برات یه مرور کوچولو می کنم:
N81 : قشنگتره ولی 140 گرم وزنشه.صدای بهتر (هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت)کیفیت LCD بهتر.
N82 : .سبکی .دوربین بسیار قوی .از نظر سخت افزاری قوی و در حد N95 8GB .از همان اول قابلیت اتصال به تلویزیون.باتری قویتر.
حالا ببین هر چی می دوکستی!:46:
ویروسه دیگه...!نقل قول:
یه ویروس رفته تو بدنم و به دلم میگه که N82 بگیر
به نظر من N82 امکاناتش بهتره، ولی خب... صداش و حافظش کمتره. در عوض دوربینش خیلی خفن تر هست.
خوش به حالت وقتی میگی بین این دو موندی یعنی پولش رو هم داری من بدبخت فعلا 300 تا کاغذ سبز جور کردم.نقل قول:
یو600 رو هم میخوام به کسی بدم یعنی نمیفروشمش.
ان82 فقط دوربین وگرنه قیافه مزخرفش در حد گوشی زیر200 هزار تومانه.ولی پشتش انصافا قشنگه حداقل صداش رو بلندتر میذاشتن آدم بیشتر دو دل میشد بدبختی صداشم از ان95 پایینتره
خوب پس دوباره برگشتم به روال اولم:31:نقل قول:
n81 100%
n82 0%
نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده 100% ؟؟
منم کاملا موافقم چون دوربینشنقل قول:
در حد همون نداشتنه !
میبینم که همه دارن مخ سامان رو میزنن ان81 بگیره:31:نقل قول:
من هر کاری میکنم ان82 به دلم نمیشینه
فقط تنها دلیلی که شاید بخرمش اینه که احتمال میدم کمتر از ان95 خز شه !
شما خودت با n73 تست کردی ؟ دیدی ؟ یعنی اگه کابل تی وی n93 رو به n73 وصل کنی و بعد با rotate me صفحه رو بچرخونی رو تلویزیون نشون میده ؟ یعنی مشکل فقط چرخش صفحه س ؟ من که فکر نمیکنم چنین چیزی ممکن باشه.نقل قول:
مطمئن باش ان82 بدجوری خز میشه صداش که در حد متوسط به بالاست.اون فلاش زنونش مطمئن باش مشتری زیاد داره توی ایران کمتر کسی به قیافه توجه میکنه معمولا به صدا به مارک و اون عبارت5 مگاپیکسل نگاه میکنن.نقل قول:
من صدا و امکانات و بعدش قیافه برام مهمه.قیافه ان82 ضایعست صداش هم متوسطه دو تا اسپیکر هاش سمت راسته وقتی گوشیت رو با دست راست بگیری دستت روی اسپیکر میفته همون که پایینه
اولا مخ سامان رو کسی نزد خودش رفت خرید
داریم مخ ساسان رو میزنیم خ خ خ خ
آخرش قیافه ی ان81 معمولی با ان81 هشت گیگ در چیه؟؟؟؟؟؟
من این دو عکس رو توی ریویو ان81 معمولی دیدم اما همونجا عکسای دیگه ای هم بود که میذارمشون توی جی اس ام ارنا هم این دو عکس بود با عکسهایی که کپی هشت گیگش بود در صورتی که من ریویو ان81 معمولی رو میخوندم نه هشت گیگ.
این دو عکس پایین رو ببینید هردو معمولین یکی حاشیه ی آبی داره و اون یکی مثل هشت گیگ میمونه درضمن کلیدهای جهتیش یکیش آبیه و یکی مثل هشت گیگ میمونه.سمت راستی رو مطمئنم معمولیه چون منوهاش اونجوریه و ننوشته هشت گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرش همه ی ان81 معمولی ها حاشیه ی آبی دارن؟
اون وقت رنگ استیل پشتش چیه؟من بهش میگم استیل شما هر چی خوستین بگید.
این عکس رو هم توی همون ریویو داشت ولی من چون رو هارد کامپیوترم داشتم دیگه سیو نکردم و همون عکس رو از سایت دیگه ای براتون میذارم.
در ضمن چرا فروم P.Tفیلتر شده؟توی قم که فیلتره