آره گله خیلی قشنگ بود.
دمش گولی.
هرچی مهاجمای سپاهان تو زمین شلنگ و تخته مینداختند و بد بازی می کردند، به جای محرم خوب بازی می کرد.
البته اونم در اوج نیست. چند تا پاس اشتباه هم داد. ولی مطمئنم اگه دوباره مصدوم نشه ، خیلی بهتر از اینا میشه.
Printable View
آره گله خیلی قشنگ بود.
دمش گولی.
هرچی مهاجمای سپاهان تو زمین شلنگ و تخته مینداختند و بد بازی می کردند، به جای محرم خوب بازی می کرد.
البته اونم در اوج نیست. چند تا پاس اشتباه هم داد. ولی مطمئنم اگه دوباره مصدوم نشه ، خیلی بهتر از اینا میشه.
تیم فوتبال سپاهان نوین در هفته دوازدهم رقابت های دسته اول باشگاههای کشور برابر میهمان خود به یک پیروزی ارزشمند دست پیدا کرد .
در این دیدار که جمعه 27/10/87 ساعت 14 در ورزشگاه صفائیه مبارکه برگزار شد ، شاگردان رالف بورگز موفق شدند با تک گل جواد ماهری 3 امتیاز با ارزش این دیدار را از آن خود کنند و پس از وقفه ای کوتاه ، مجدداٌ نوار پیروزی های خود را از سرگیرند .
تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در هفته بیست و دوم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با دو گل میهمان خود سایپا کرج را پشت سر گذاشت .
در این دیدار که جمعه 27/10/87 ساعت 15/14 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد ، طلائی پوشان با گلهای کاپیتان خود محرم نوید کیا که در دقایق 22 و 60 ( از روی نقطه پنالتی ) به ثمر رساند ، مقتدرانه 3 امتیاز این بازی را به اندوخته های خود اضافه کردند .
در حدود هفت هزار هوادار از این بازی استقبال کرده بودند و همین مساله نیز باعث شده بود تا شیرهای طلائی اصفهان با روحیه بالا در این بازی به میدان روند .
پیش از آغاز این مسابقه به همت مسئولین باشگاه فولاد مبارکه سپاهان مراسم تقدیر و تجلیلی از محمد مایلی کهن سرمربی تیم سایپا به پاس سالها زحمات وی برای فوتبال ایران برگزار شد .
فرهاد کاظمی سرمربی سپاهان در پایان این دیدار گفت : با وجود برتری مقابل سایپا ، هنوز هم فکر می کنم با سپاهان واقعی فاصله زیادی داریم و هنوز جای کار فراوانی باقی است .
وی همچنین اظهار داشت : سایپا با حضور محمد مایلی کهن به یک تیم متحول شده ای تبدیل شده و خوشحالم که این تیم دو باره به روزهای خوب خودش در حال بازگشت است .
وی اضافه کرد : نکته قابل تامل در این بازی گل نخوردن تیم مان در این بازی بعد از یازده هفته بود که نشان می دهد در خط دفاع عملکرد خوبی داشته ایم ، اما همچنان در خط حمله با ضعف روبه رو هستیم و باید فکری به حال خط حمله مان بکنیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه ای به عباس انصاری فرد ، انتصاب وی را به عنوان مدیر عامل با شگاه پرسپولیس تهران تبریک گفت :
در نامه ی محمد رضا ساکت به مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس آمده است .
توفیق خدمت به خلق موهبتی است الهی که به لطف حضرت دو ست و بر اساس شایستگی و لیاقت جنابعالی در امور فرهنگی و ورزشی سپرده شد تا معنای مسئولیت در دولت اسلامی را با تجلی خدمت رسانی صادقانه ، بی نقص و مثمر ثمر جلوگر نمائید . انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی تهران را که می تواند منشأ خدمات مطلوب و ارزشمند به ورزش کشور می باشد را از طرف باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان صمیمانه تبریک عرض می نمایم.
كاپیتان تیم فوتبال سپاهان گفت: دعوت شدن به تیم ملی پس از انجام ۳ بازی خنده دار است.
محرم نویدكیا در مورد شرایط خود و سپاهان صحبت كرد.
● از زمان تاوارس تا به این زمان كه فرهاد كاظمی به این تیم بازگشته نویدكیا همیشه یكی از منتقدان بازی های تیم سپاهان بود، اما به نظر می رسد در حال حاضر همه چیز همان طور پیش می رود كه می خواهی؟
▪ اكنون خیلی راحت هستم. می دانم كاظمی در فوتبال دنبال چه چیزی می گردد و من همانطور كه او می خواهد بازی می كنم.
● فقط همین باعث می شود كه كاظمی را قبول داشته باشی؟
▪ او می داند كه تازه مصدومیت را پشت سر گذاشته ام و فشار بی خود و كاذب وارد نمی كند. كاظمی مراقب وضعیتم است. در تیم او احساس راحتی می كنم.
● در كل نشان دادی سپاهان را با كاظمی جور دیگری دوست داری.
▪ من به لحاظ فنی او را قبول دارم. بازیكنانی مثل من كه عمر فوتبالی خود را در این تیم گذرانده ایم این مربی را برای سپاهان می دانیم.
● زمانی كه او به سپاهان بازگشت، تو از رسانه ها بایت شایعاتی كه درست شده بود ناراحت شدی. چه دلیلی داشت كه این موضوع به تو برخورد؟
▪ نمی دانم چرا این حرف ها مطرح شد. من به عنوان بازیكن چه نقشی می توانستم در این انتخاب نقش داشته باشم. همه به من زنگ می زدند كه این تو بودی كه با مسئولان باشگاه مشورت كردی و كاظمی را پیشنهاد دادی.
● اگر هم این اتفاق افتاده باشد، نباید باعث ناراحتی شود. تو كاپیتان سپاهان هستی و به نظر این حق را داری كه نظر بدهی؟
▪ برعكس همه فكر می كنم این مسائل ربطی به فوتبالیست ندارد. تبم نتیجه نگیرد؛ از من بازیكن ایراد نمی گیرند. اگر قرار بر تصمیم من بود در همان روز هایی كه از نوع فوتبال سپاهان ناراحت بودم از مسئولان می خواستم كه كاظمی را برگردانند.
● شاید علاقه زیادت به كاظمی بود كه با مربیانی مثل تاوارس و بوناچیچ نمی ساختی؟
▪ مشكلی با آنها نداشتم. فقط معتقد بودم كه شكل بازی تیم با آن قدرتی كه داشت مناسب نیست. سپاهان كه آزمایشگاه نیست هر مربی در آن كار كند. با لوكا هم فقط در اواخر حضورش اختلاف سلیقه پیدا كردم، وگرنه سپاهان با لوكا روز های خوبی داشت.
● اكنون كه كاظمی بازگشته سپاهان را تیم با طراوت تر می بینیم. این یعنی گام خود را برای قهرمانی محكم برداشته اید؟
▪ تیم ما روز به روز بهتر می شود. هر چه به هفته های پایانی نزدیك تر شویم تغییر شكل بازی ما نمود بیشتری پیدا می كند. اما از اكنون نمی توان قهرمان را مشخص كرد. هیچ تیمی نمی توان خود را صد در صد قهرمان بداند.
● این جمله ناشی از عدم اعتماد به نفس است؟
▪ نه، ما نمی توانیم ریسك كنیم. باید همه امتیازات را جمع كنیم. هر لحظه فوتبال یك اتفاق است.
● دیروز دو گل به ثمر رساندی و این نشان می دهد كه زودتر از آنچه خودت فكر می كردی به اوج بازگشتی؟
▪ بله، اما هنوز هم آن طور كه می خواهم نیستم. در گذشته به تیم فرهاد كاظمی كمك بیشتری می توانستم بكنم. با سه بازی نمی توانم خودم را نشان دهم.
● به نظر می رسد اگر همین طوری ادامه دهی به تیم ملی هم دعوت می شوی.
▪ فعلا به این فكر می كنم كه در لیگ خوب بازی كنم و درد پایم كمتر شود. بعد به تیم ملی فكر می كنم.
● یعنی می خواهی بگویی رسیدن دوباره به تیم ملی برایت مهم نیست؟
▪ نه، اما هر مربی سلیقه خود را دارد . شاید من به سیستم كاری هر مربی نیایم. اگر فوتبال حرفه ای باشد كه یك بازیكن را با دو،سه بازی فیكس به تیم ملی دعوت نمی كنند.
● اما نویدكیا هر بازیكنی نیست؟
▪ نه من با بقیه فرقی ندارم. بازیكنی كه یك سال از فوتبال دور بوده و تازه سه بازی است كه فیكس بازی می كند اگر به تیم ملی دعوت شود خنده دار است. خودم مربی باشم بازیكنی را انتخاب می كنم كه حداقل ۱۰ بازی فیكس برای تیمش انجام داده باشد.
مصاحبه : خبرگزارى فارس
رسول خطیبی مهاجم سابق تیم ملی ایران پس از متقاعد کردن مسئولین الظفره برای جدایی وارد اصفهان شد و با محمد رضا ساکت مدیر عامل سپاهان بر سر بازگشت به این تیم به توافق رسید.
به گزارش خبرنگار پارس فوتبال از اصفهان، بعد از دو روز مذاکره در اصفهان، طرفین بر سر قرار دادی یک و نیم ساله و به ارزش 450 میلیون تومان به توافق رسیده اند و تا اواسط هفته قرار داد رسمی فی ما بین را امضا و در هیئت فوتبال ثبت می کنند.
رسول خطیبی جایگزین علی مولائی در لیست اسامی سپاهان خواهد شد. لازم به ذکر است مولائی به دلیل احکام کمیته ی انضباطی پیرامون مسائل دوپینگ، قادر به همراهی شاگردان فرهاد کاظمی تا پایان فصل نیست.
زياد خبر خوبي هم نيست . رفته توي امارات و وقت تلف كرده ، حالا ميخاد بياد سپاهان كه چي بشه . با اون تكروي هاش !!نقل قول:
خبر اختصاصی از اصفهان ؛ رسول خطیبی به سپاهان اصفهان خواهد پیوست
بهتر از اين مهاجماي الان سپاهانه كه.
فقط تو زمين شلنگ و تخته ميندازند.
زوج كريمي و خطيبي به نظر من عالي ميشه.
مگه كريمي برگشته دوباره ؟؟؟؟
تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در هفته بیست و سوم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور مهمان تیم ملوان بندر انزلی بود. این دیدار پنجشنبه 3/11/87 در انزلی برگزار شد و دو تیم به نتیجه تساوی یک بر یک رضایت دادند.
مهدی جعفرپور در دقیقه 72 برای طلایی پوشان و محمد نزهتی در دقیقه 77 برای تیم میزبان گلزنی کردند. شاگردان کاظمی با این تساوی با 37 امتیاز همچنان در رده سوم جدول رده بندی قرار دارند.
تیم فوتبال سپاهان نوین هم در هفته سیزدهم رقابت های جام آزادگان پنجشنبه 3/11/87 ساعت 14 در ورزشگاه تختی تبریز مهمان تیم پتروشیمی تبریز بود که با دو گل مغلوب این تیم شد.
مسعود قاضی در دقیقه 17 و اکبر صغیری در دقیقه 23 گل های تیم تبریزی را به ثمر رساندند.