من هر جا رفتم كتابهاي مدرسان شريف رو نداشت. بايد از كجا بگيرم.؟؟؟؟؟؟البته انقلاب نرفتم آخه از خونم خيلي دوره ولي اگه كتاب فروشي هاي اونجا داشته باشه ميرم.
Printable View
من هر جا رفتم كتابهاي مدرسان شريف رو نداشت. بايد از كجا بگيرم.؟؟؟؟؟؟البته انقلاب نرفتم آخه از خونم خيلي دوره ولي اگه كتاب فروشي هاي اونجا داشته باشه ميرم.
نقل قول:
ببین نگار جون من رفتم کتابم رو دیدم ببینم آدرسی چیزی داره توش ... چیزی نداشت ... فقط یه شماره روابط عمومی داشت ... فکر کنم اونا بتونن نمایندگی های فروششون را بهت بگن :
66946960-5
راستی وقتی داری کتاب می خری دقت کن جدیدترین چاپش را بخری ... موفق و پیروز باشی دوست گلم :40:.... یادت نره من و بچه ها را دعا کنی 15 روز دیگه کنکور داریم :20:
سلامنقل قول:
نه راستش يه مشکلي واسم پيش اومده که فعلا نميتونم زياد بيام
آره دعا يادتون نره
ممنون سارينا جاننقل قول:
راستي کي پيک سنجش مياد؟ ممکنه خبرم کني؟؟
واست آف گذاشتم
ممنونم
سلام دوستان
واقعا جای تقدیر و تشکر داره از دوستانی که در این تاپیک زحمت می کشند خصوصا sarina_sh عزیز که سنگ تموم
گذاشتن امیدوارم همگی عزیزان تو کنکور علمی و کاربردی قبول بشن .
چند تا سوال داشتم
امروز رفتم دفترچه کاردانی به کارشناسی رو گرفتم ولی متاسفانه دروس تخصصی این آزمون به طور دقیق گفته نشده
بنده رشته کامپیوتر هستم از دوستان می خوام اگه در این رابطه میدونن بگن که کدام کتابها برای این آزمون هست
مثلا در مورد برنامه سازی کدام یک از زبانهای بزنامه نویسی و خلاصه کلیه دروسش اگه ممکنه برای هر کدام یک کتاب هم معرفی کنید ممنون میشم .
و اما سوال بعدی و مهم من بنده در تابستان 87 فارغ التحصیل میشوم و تو دفترچه ذکر شده که آن دسته از دوطلبانی
که تا 31/6/87 فارغ التحصیل میشوند می توانند در این آزمون اولویت روزانه برای ورودی مهر را داشته باشند میخواستم بدونم من چناچه تابستون 6 واحد رو بردارم آیا تا آخر تابستون مدرک فارغ التحصیلی بنده رو میدن یا اگرم ندن مدرکی میدن که بنده فارغ التحصیل شدم و اگه به امید خدا قبول بشم دانشگاه مربوطه قبول میکنه اون مدرک رو
یا نه باید فقط مدرک فوق دیپلم باشه ؟!
ممنون شرمنده از اینکه زیاد پر حرفی کردم !
یا حق
دريافت دفترچه راهنماي آزمون کارداني به کارشناسي ناپيوسته سال 1387
کد:http://82.99.202.139/download/Dkk87.zip
مهدی جان جواب کاملترش هم تو این دو تاتبصره است :نقل قول:
تبصره 1 : دانشجوياني كه تا تاريخ 31/6/87 فارغ التحصيل مي شوند، مجاز به انتخاب رشته هاي تحصيلي نيمسال اول و نيمسال دوم از دفترچه راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي(دفترچه شماره 2) خواهند بود.
تبصره 2 دانشجوياني كه بعد از تاريخ 31/6/87 و حداكثر تا تاريخ 30/11/87 فارغ التحصيل مي شوند، حق انتخاب رشته هاي تحصيلي نيمسال اول را ندارن د و منحصراً مجاز به انتخاب رشته هاي تحصيلي نيمسال دو م (در صورت اعلام ظرفيت پذيرش از سوي دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي) از دفترچه راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي(دفترچه شماره 2) خواهند بود.
اینم واسه اون دوستمون که منابع معماری را می خواستن :
1-رياضي و هندسه (با ضريب3)
2- فن ساختماني شامل عناصر و جزئيات ساختمان، تنظيم شرايط محيطي شناخت مواد و مصالح متره و برآورد ترسيمات فني ايستايي (باضريب 2 )
3- مباني نظري و تئوري معماري شامل مباني نظري و معماري تاريخ معماري پرسپكتيو (با ضريب 2)
خوب دوستای گلم به همه بچه هایی که دارن واسه امتحان علمی کاربردی می خونن یه خسته نباشید حسابی می گم :10:... دوهفته بیشتر نمونده تو همین دو هفته است که میشه بهترین تلاش را کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... امیدوارم فرشید سینا سجاد و همه بچه هایی که چند روز دیگه کنکور دارن موفق بشن:20:.
چند روز بیشتر نمونده و ممکنه من دیگه نتونم آنلاین بشم و اگه نتونستم بیام دیگه به بزرگی خودتون ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
یادتون نره دعا کنید من و بقیه بچه هارا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد و پیروز باشید :11:
ممنون sarina_sh عزیز امیدوارم تو کنکور علمی کاربردی موفق بشن که قطعا همینطور خواهد بود .
با تشکر فراوان از اینکه محبت کردین و پاسخ دادین .
از دوستان عزیزی که رشته کامپیوتر هستن اگه لطف کنن سر فصل های دروس گفته شده رو بگن و بگن از چه کتابهایی
میاد ممنون میشم .
یا حق
با سلام
من سال پیش تو کنکور کاردانی به کار شناسی رشته معماری قبول شدم
منابع رو هم براتون گذاشتم:5:
سوالی داشتین در خدمتم:20:
برا همتون آرزوی موفقیت میکنم:46::11:
1- آشنایی با معماری اسلامی ایران استاد محمد کریم پیرنیا
2- سبک شناسی معماری ایران استاد محمد کریم پیرنیا
3- مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب وحید قبادیان
4- مصالح شناسی سیاوش کباری
5- مصالح شناسی سام فروتن
6- معماری ایران (دوره اسلامی) محمد یوسف کیانی
7- جزییات معماری ساختمانهای اجری نشریه 92 سازمان برنامه وبودجه
8- فرهنگ مصورهنرهای تجسمی پرویز مرزبان وحبیب معروف
9- مبانی هنرهای تجسمی غلام حسین نامی
10- عناصر رنگ ایتن ایتن
11- معماری فرم فضا نظم فرانسیس د.ک.چینگ
12- تاریخ وهنر معماری ایران دوره اسلامی محمد یوسف کیانی
13- معماری 1و2 انتشارات دیبا گران
14- ریاضی انتشارات دیبا گران
15- اجزا ساختمان و ساختمان سیاوش کباری
16- مبانی هنرهای تجسمی هنرستان
17- تاسیسات هنرستان
18- آشنایی با بناهای تاریخی هنرستان
19- آشنایی با معماری جهان محمدابراهیم زارعی
20- هندسه سال دوم دبیرستان
21- تاسیسات طباطبايی
22- ادبیات پنج استاد
23- راهنمای ادبیات پنج استاد محمد باقر کلیشمی
24- نگارش زبان فارسی انتشارات سمت
25- معارف اسلامی 1 انتشارات سمت
26- معارف اسلامی 1 اتشارات نهاد رهبری
27- عناصروجزییات ساختمان 1و2 هنرستان
28- در ضمن تست های کنکورهای معماری سالهای گذشته فراموش نشود
سارينا جون چند سوال
من پارسال توي دانشكده تهران كه دوست داشتم قبول بشم رتبه نهاييم شد 1908 ولي اونجا تا 288 رو قبول ميكردن
به نظرت با اين رتبه اي كه پار سال آوردم امسال قبول ميشم. پارسال تلاشي نكردم خيلي كم خوندم.درس رياضي و شيمي رو هم نزدم.
خودت چه رشته اي ميخوني؟؟ اگر دوست داري رتبه اي كه آوردي رو هم بگو البته اگر دوست داري.