استرالیا باید بره کفاشی ( چه ربطی داره )
یعنی بره گمشه
Printable View
استرالیا باید بره کفاشی ( چه ربطی داره )
یعنی بره گمشه
efiz كجاست؟؟كم كار شده!!!
استراليا فينال با ژاپن
اعتراض میکنم
یعنی چی ادم میره میشینه تلویزیون میبینه اولا
دوما تایپک برای چیه ؟ برای اینه که بحث کنیم فیض ببریم و قانع شیم
بذارین اصلا از اول براتون بگم
ایران و کره و چین و زاپن میان نیمه نهایی
ژاپن ایرانو میزنه
کره چینو میزنه
بعد کره ژاپن رو میزنه و قهرمان میشه حالا نگاه کنید
ایران و ژاپن در فینال،ایران هم قهرمانه
شک نکن
دمش گرم ،خیلی دوست داشتم استرالیا بیاد بالا ولی دوست دارم ایـــــــــــــــران قهرمان بشه
باهات موفقم ، بهتره بخث های حاشیه ای رو کنار بزاریم.نقل قول:
اگه به ایران یک شک مثل استرالیا داده بشه خیلی خوب میشه.
بچه ها به تیم ملیتون امیدوار باشید. :40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من رو كه قبول ندارين فدايه سرتون حداقل حشمت مهاجراني رو قبول دارين كه پس بخونين:
حشمت مهاجرانى مثل هميشه دلش براى ايران و تيمملى مىتپد و مثل هميشه دوست دارد که جز قهرمانى نصيب ما در جام ملتها نشود. اين بحث احساسى قضيه است اما او به عنوان يک کارشناس خبره نگاه ويژهاى به بازيهاى تيمملى دارد و نقايصى را در تيم مىبيند که مانع کوچکى مقابل آن آرزو است. صحبت کردن با حشمتخان هميشه يک کلاس درس است، اگر دوست داشتيد با ما به وسعت يک گفتگو همکلام شويد!
حشمتخان! تيمملى را چگونه ديديد؟
من بارها گفتهام که ستارهها تيم را نمىسازند، بلکه اين تيم است که ستارهها را مىسازد. ما بايد از اتکاى مطلق به بازيکنان عبور کنيم و به جاى دل بستن به خلاقيت فردي، به دنبال کار تيمى باشيم.
اما به هرحال دو بازى را بدون باخت پشت سر گذاشتيم؟
درست است اما يادمان نرود که در سال 1998 برزيل پرستارهترين تيم مسابقات بودو با استفاده از خلاقيت بازيکنان حتى به فينال هم رسيد اما در پايان اين فرانسه بود که قهرمان جهان شد.
...به عبارت ديگر ممکن است جايى خلاقيت ستارهها جواب ندهد.
دقيقاً، من در اين دو بازى ايران را در حد انتظار نديدم، ما کار تيمى درستى نداريم و در کنار آن حتى نمىتوانيم از خصوصيات فردى انتظار بازيکنان هم به درستى سود ببريم.
مشکل کجاست؟
ما بدون آن که در بازيهاى تدارکاتى خوب تحت فشار قرار بگيريم به جام ملتها آمديم، ضعفها را نشناختيم، طبيعى است که حالا و به مرور زمان متوجه نقايص مىشويم و اين آزاردهنده است.
چه بايد کرد؟
به نظر من، اگربخواهيم مربيگرى و رازهاى موفقيت در آن را خيلى خلاصه بيان کنيم، فقط به دوجمله احتياج است: -1 تيم خودت را بشناس -2 تيم حريف را بشناس. کادر فنى تيمملى در اين مقطع بايد با آرامش کامل سعى کند با شناخت دقيق خصوصيات بازيکنان و توانمنديهاى فردى آنها تيم را ارنج کند.
...بازى با مالزي؟
بازى با مالزى فرصت آخر ماست، ما بايد در اين مسابقه ترکيب اصلى را پيدا کنيم و آرامش را به تيم بازگردانيم.
خط دفاعى ما آسيبپذير نيست؟
دفاع يک مقوله تيمى است، در کار دفاعى همه بازيکنان بايد کار خودشان را درست انجام بدهند. من يک ناهماهنگى در خط دفاعى تيمملى مىبينم که اميدوارم هرچه زودتر برطرف شود، اين مسأله ما را آسيبپذير کرده.
حالا به عنوان جمعبندي، قهرمان مىشويم يا خير؟
من خوشبين هستم، شما گروههاى ديگر را ببينيد واقعاً مىبينيم که حساب خانه و بازار زمين تا آسمان تفاوت مىکرد، آنهايى که روى کاغذ شانس داشتند همه ضعيف عمل کردند. اين نشانه پيشرفت فوتبال در آسيا نيست اما به نفع ما است. با اين وضعيت هنوز هم ما شانس اول هستيم.
راستى امير قلعهنوعى چرا اين قدر اخراج مىشود؟
ترس از نگرفتن نتيجه مطلوب باعث تشويش مىشود اما امير بايد خودش را کنترل کند، اضطراب سرمربى به کل تيم اضطراب تزريق ميكند