ببينيد به طرق مختلف تو صفحات قبل به اين سوال پاسخ داده شده.نقل قول:
هر كي فريم وير عوض كرده از جمله خودم گفته كه صدا به طور محسوس زياد ميشه. حالا من v3x دم دستم نيست كه براتون تست كنم.
Printable View
ببينيد به طرق مختلف تو صفحات قبل به اين سوال پاسخ داده شده.نقل قول:
هر كي فريم وير عوض كرده از جمله خودم گفته كه صدا به طور محسوس زياد ميشه. حالا من v3x دم دستم نيست كه براتون تست كنم.
من volume up رو نصب کردم و صدا به طور قابل توجهی زیاد شد. حالا میخوام بدونم آپدیت فیرمور بیشتر از volume up تاثیر داره یا زیاد فرقی ندارن؟
حالا volume up یه چیزی هست که باید با اون چیزی رو پخش کرد یا به کل میگیره صدای گوشی رو میبره بالا مثلا وقتی از real استفاده میکنی خودبه خود صدا رفته بالا
volume تو صدای زنگ هم تاثیر داره یا نه
حالا که volume رو نصب کردی صداش اندازه چه گوشی شده زیر w810 یا بیشتر اگر صداش رو بگی دقیقا چقدره ممنون میشم
یکی بگه سرعت A1200 بخاطر cpu چقدر از گوشی های دیگه بیشتره از n73 بیشتره یا کمتر
حالا لود شدن موقع روشن کردن گوشی نه وقتی از گوشی استفاده میکنی
چون سرعتش اگر واقعا بالاتر از n73 باشه با صداش و عدم سیمبین میام کنار و میرم میخرم
دوربین برای من اصلا مهم نیست اگر 1.3 هم باشه برام فرقی نداره قفط سرعت
شما از کجا خریدید به نظرتون الان بخرم یا آخر تابستون فکر کنم اون موقع ارزون تر بشه .درسته؟
برای شما چه رنگی هست من یا سیاه میخرم یا نقره ای کدومش قشنگ تره؟
volume up کلا صدای گوشی رو میبره بالا, از زنگ گوشی گرفته تا talking phone ! صداش شده مثل w810 یا حتی بعضی موقع ها فکر میکنم بیشتر هم شده (البته همون طور که میدونید خود w810 هم زیاد صداش بلند نیست :d )نقل قول:
حالا volume up یه چیزی هست که باید با اون چیزی رو پخش کرد یا به کل میگیره صدای گوشی رو میبره بالا مثلا وقتی از real استفاده میکنی خودبه خود صدا رفته بالا
volume تو صدای زنگ هم تاثیر داره یا نه
حالا که volume رو نصب کردی صداش اندازه چه گوشی شده زیر w810 یا بیشتر اگر صداش رو بگی دقیقا چقدره ممنون میشم
یکی بگه سرعت A1200 بخاطر cpu چقدر از گوشی های دیگه بیشتره از n73 بیشتره یا کمتر
حالا لود شدن موقع روشن کردن گوشی نه وقتی از گوشی استفاده میکنی
چون سرعتش اگر واقعا بالاتر از n73 باشه با صداش و عدم سیمبین میام کنار و میرم میخرم
دوربین برای من اصلا مهم نیست اگر 1.3 هم باشه برام فرقی نداره قفط سرعت
شما از کجا خریدید به نظرتون الان بخرم یا آخر تابستون فکر کنم اون موقع ارزون تر بشه .درسته؟
برای شما چه رنگی هست من یا سیاه میخرم یا نقره ای کدومش قشنگ تره؟
سرعت گوشی به مراتب از گوشی های symbian دار بالاتره. سرعت بالا اومدنش هم عالیه.
تا جایی که من میدونم فقط رنگ مشکی تو بازار هست.
شوخي ميکنيد!!!!!؟ "از n73 بیشتره یا کمتر " CPU اين گوشي 312 مگاهرتز سرعت داره! خنقل قول:
از دوست عزیزم doyenfox تشکر میکنم از این که به سوال من پاسخ دادین
پس نباید رو صداش حساب باز کرد
ولی ظاهرش و سیمبیان بودنش سرعتش بر چند نکته منفی از جمله صداش میچربه درسته ؟
من هم این سوال رو دارمنقل قول:
خير، چون در فريمورهاي جديد اين نقص به همين صورت رفع شده.نقل قول:
اين گوشي به هيچ عنوان سيمبين نيست! لينوکسه دوست عزيز! برنامههاي زيادي هم واسش نيست!نقل قول:
ممنون.نقل قول:
خير، چون در فريمورهاي جديد اين نقص به همين صورت رفع شده.
پس یکی از مشکلات من حل شد (با نصب volume up)
حالا مونده فقط کیفیت پایین فیلمبرداری. آیا با آپدیت فریمور کیفیت فیلمبرداری خیلی بهتر میشه یا اینکه زیاد توفیقی نداره. به امتحان و دردسرش میارزه؟
آیا با استفاده از ZMPlayer امکان فول اسکرین ویدیو ها وجود ندارد؟