اصلا این شرکتهای بازی سازی مارو درست کردن . بازی با کامپیوتر ساخته می شه بعد اول برای console ها می یاد واقعا مسخره (البته بعضی موقعها برعکس هم اتفاق می افته ولی کم) . این طوری که فایده نداره یه عده تو کف یه عده تو حال .
Printable View
اصلا این شرکتهای بازی سازی مارو درست کردن . بازی با کامپیوتر ساخته می شه بعد اول برای console ها می یاد واقعا مسخره (البته بعضی موقعها برعکس هم اتفاق می افته ولی کم) . این طوری که فایده نداره یه عده تو کف یه عده تو حال .
بابا اين يو بي قاطي كرده گفته بود 2007 براي هر سه يعني PS3 , Xbox360و PC به طور همزامان منتشر ميشه بعد تاريخ انتشارش رو برد 12 فبريه ي 2008 بعد برد 25 مارچ 2008 اي بابا لابد اين دفعه ميگه اصلا آقا براي PC اين بازي رو نساختيم تبليغات بوده:31:من كه ديگه نميتونم انتظار بكشم
agha assasins creed vase PC 2008-03-27 miad
آقا نمیشه فارسی بنویسی؟:41:نقل قول:
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم:18:
agha man hosele nadaran to har topic biam tozih bedam chera farsi nemitonam benvisam. man keyboarde farsi nadaramنقل قول:
دوست من بهت که گفتم توی امضات اینو بنویس ! چون همه همه جا بهت گیر میدن !نقل قول:
agha man hosele nadaran to har topic biam tozih bedam chera farsi nemitonam benvisam. man keyboarde farsi nadaram
نمیدونی گیم اسپات چه امتیازی بهش داده ؟نقل قول:
آقا نمیشه فارسی بنویسی؟
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم
gamespot behesh 9.0 dadeنقل قول:
حداقل سیستم پیشنهادی برای Assassin's Creed که از سوی مایکروسافت اعلام شده است :
- Supported OS: Windows XP / Vista /only
- Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommendedRAM: 2 GB /3 GB recommended
- Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended)/see supported list
- Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
- DirectX Version: DirectX 10.0 libraries/included on disc
- DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
- Hard Drive Space: 12 GB
خوبه پس سیستم ما میکشه .
آرنولد جان میشه لینکش رو بدی ؟
پس خوبه . میشه خرید !نقل قول:
gamespot behesh 9.0 dade
منم همشو دارم اما در حد مینیمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم جای شکرش باقیه میشه بازی کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]