kheili mamnoon az kare ghashangetoon
kheili mamnoon az kare ghashangetoon
از برنامه هاي جالبت متشكرم.
مي توني يه راهنمايي به من بدي؟
گوشي 6670 دارم كه رم خورش خرابه.چند جا تومحل بردم .آخريش گفت كه يه پايه سوكت رم روي كيتش قطع شده و كاريش نمي شه كرد. ايراد از آي سي رمش نيست.
کلا گوشیهای جاوا نوکیا برای نصب برنامه های جاوا محدودیت دارند و برنامه های با حجم کم رو فقط میشه نصب کرد...نقل قول:
فکر کنم برنامه هایی که حجمشون بالا باشه نمیشه نصب کردنقل قول:
:10:سلام دوستان و ممنون از اینهمه زحمت.من درایور 6260 نوکیا رو میخوام که از کامپیوتر بتونم روی گوشی کار کنم(copy &pasteاس ام اس و ...)اگه کسی بتونه کمکم کنه تا آخر عمر دعاش میکنم.باز هم از برنامه هایی که گذاشتین تشکر میکنم.
با سلام .
نمیدونم توی اینجا تا بحال برنامه زیر معرفی شده است یا خیر ولی اگر معرفی نشده و کسی هم نداره سریع دانلود کنید وگرنه از دستتان رفته است :
[HTML]http://www.4shared.com/file/34659802/a896b2f6/Mohammad_77-MiniCommander.html[/HTML]
1 - باز کردن درایوها ( مموری و گوشی)
2-نمایش عکسها (اگر داخل پوشه انگلیسی باشند) .
3-پخش فایلهای mp3 , amr .( همراه با امکان پرش).
4-قابلیت وارد شدن به فایلهای زیپ شده ( مثل جاوا) بدون احتیاج به Unzip آنها .
5-قابلیت کپی کردن (پوشه ها ) و ....
البته چون راهنمایی نداره کمی کار کردن باهاش سخت هست ولی خیلی عالیه .
(اگر پچ نصب کنید و جلوی سوالات مکررشو بگیرید بهتره ).
اگر دوستان لطف کنند و طرز کارشو بگذارند که هیچ وگرنه در آینده خودم این کار را میکنم .
در ضمن پسورد :
[HTML]p30world[/HTML]
با عرض سلام
ضمن تشکر از بابت برنامه های جالبی که گذاشتید من یک سوال داشتم
ایا میتوان مشکل بر عکس شدن جملات فارسی در برنامه های یاهو مسنجر و مینی اوپرا را رفع کرد.
لطفا راهنمایی کنید.
درخواست:برنامه ایی برای جاوا که از صفحات گوشیمون بتونیم عکس بگیریم
سلام دوستان
این برنامه واسه نوکیا دیده ام اما جاواش رو ندارم(se)
حتما هست...اخه اینهایی که عکس بازی ها رو تو سایتهاشون میگذارن پس چه جوری میگذارن؟حتما چنین برنامه ایی هست و اونها ازش استفاده میکنن دیگه
لطفا این برنامه رو اگه هست برای من بگذارید
مرسی
شایذ در چند صفحه اول باشه...نقل قول:
در ضمن اونهایی که عکس بازی رو میزارن معمولا اون رو از سایتهای مرجع ای که بازی رو ارئه میده میگیرن...
واقعا ممنونم خیلی عالی بود حتی از moby explorer هم بهتر بودنقل قول:
اگه می تونی تویه یه تاپیک جدا معرفیش کن خیلی حیفه که ندونن همچنین فایل منیجری هم هست
به امکاناتش اینها رو هم میسشه اضاقه کرد: کپی و انتقال فایلها و پوشه ها قابلیت تغییر نام فایلها تغییر read only یا hidden پخش فایلهای تصویری و صوتی و نمایش عکس و txt که قابلیت ادیت txt رو هم داره و کلی امکانات دیگه خیییییییییییییلی عالیه