من قبلا از rapid plus استفاده ميكردم الان چه برنامه اي براي دانلود لينك هاي پشت سر هم رپيد موجود هست كه خوب كار كن؟؟؟؟
من قبلا از rapid plus استفاده ميكردم الان چه برنامه اي براي دانلود لينك هاي پشت سر هم رپيد موجود هست كه خوب كار كن؟؟؟؟
سلام به همگی دوستان . قبلا از فلش گت یا دانلود منجر استفاده میکردم . اکانت دارم و بدون مشکل فایلها رو پشت سر هم دانلود میکردم . اما الان دو روزه که دیگه نمیتونم با نرم افزار دانلود کنم و همش 6 کیلو دان میکنه . لینک رو تو ادرس بار میزنم میره سراغ فایل و دان میکنه اما با نرم افزار نمیتونه . شکل سایت هم عوض شده و اصلا نمیدونم چطوری میشه تنظیماتش رو انجام داد . ممنون میشم دوستان راهنمائیم کنن که چطوری این مشکل رو حل کنم . هم اپشن های دانلود منجر رو نگاه کردم حتی یوزر پسورد رو هم چک کردم اما نشد :(
راهی وجود داره که وقتی از لینک مستقیم داریم دانلود میکنیم و اگه دیس شدیم بتونیم دوباره از ادامش دانلود کنیم و مجبور نباشیم دانلود رو از اول شروع کنیم ؟؟؟
این جی دانلودر که در دو سه ÷ست قبل گذاشتین زبونش انگلیسی نیست
لطفا راهنمایی کنین
به سلامتی سایتهم فـیلتر شده !!!کد:http://rapidshare.com
دیوونه شدم
چرا دانلود هام تو 99.99% گیر میکنه
idm رو هم حذف و دوباره نصب کردم نسخه 5.18
دوستان چیکار کنیم ؟
دوست عزیز بخاطر تنظیمات فایروال و یا آلوده تشخیص دادن فایل در حال دانلود توسط آنتی ویروستان است و ربطی به IDM ندارد.
چرا این IDM مثل اوربیت دانلودر ابزار Grab نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:8:
دوست عزیز grabber به اون گندگی بالای نرم افزار هست دیگه.نقل قول:
اگه این نرم افزار گرب نداشت که باید میمرد
دوستان با استفاده از این سایت شما میتوانید راحتو رایگان و مجانی و مفت از رپید شیر دانلود کنیدکد:www.rapid115.co.cc