خوب بعد از خرید دیگه زیاد تو نخش نرو اما اگر 380 وات میگرفتی خیلی بهتر بود حداقل برای آینده در هر حال الان هم مشکلی نداری اما این پاور با این سیستم دیگه تقریبا فول کار میکنه .نقل قول:
Printable View
خوب بعد از خرید دیگه زیاد تو نخش نرو اما اگر 380 وات میگرفتی خیلی بهتر بود حداقل برای آینده در هر حال الان هم مشکلی نداری اما این پاور با این سیستم دیگه تقریبا فول کار میکنه .نقل قول:
مشکل صدا از پاور نیست ...
ممکنه از فن باشه شاید هم به خاطر گرما باشه ... فن رو چک کنید ...
سلام دوستان
من به تازگی عضو این سایت شدم و خیلی مبتدی هستم:13:
برای همین تقاضای راهنمای از شما دارم می خواستم بپرسم به نظر شما یه پردازنده قوی که بازی های مثل نید فر اسپید پرو استریت رو اجرا کنه و خیلی هم گرون نباشه چی بخرم
(اگر راهنمای کنید متناسب با این پردازنده چه مادر برد و کارت گرافیکی باید بگیرم ممنون می شم)
من خودم نظرم روی پنتیوم فر 4 حلقه ای هست:27:
عزیز جان اگه میخوای سیستم بگیر تو همین قسمت یه تایپیک باز کننقل قول:
مرسی از راهنماییتنقل قول:
اما من می خواستم اینجا هم راهنماییم کنید:31:
سی پی یو Amd 4800 با گارانتی Amd electronic چه جوریه از لحاظ گارانتی آیا شرکت خوبیه یا نه ضمناً من تو مشهد ساکن هستم و تو بازار
این گارانتی رو واسه
AMD Electronic که مثل اینکه اوضاعش بی ریخت شد ! یه خبر بگیر ببین هنوز رو پا هستن یا نه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خوام یه سی پی یو دو هسته ای 1.8 بگیرم. که قیمتش حدود 80 تومنه.
حالا سوالم اینه آیا از نظر قدرت پردازش برابر با کدوم سی پی یو تک هسته ای میشه؟ و خوبه بجاش یه 3.2 یا بالاتر تک هسته ای بگیرم؟
در کل کدوم بهتره؟
بعد یه پاور هم معرفی کنید که این سی پی یو و یه سیستم با دو تا هارد و باقی مخلفات معمولی از جمله کارت گرافیک و رم و اینا رو بکشه.
به نظرتون گرین 580 خوبه یا گرین 480 بسه؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
cpu های intel e2160 خیلی بهتره تا 3.0 یا 3.2 . تکنلوژی ساخت خیلی بالاتره کلا معماری عوض شدهنقل قول:
به نظر من بری سراغ amd بهتره
در مورد پاور هم تو این تایپیک مشخصات کل سیستمت رو بنویس . تا پاور هم مشخص بشه
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=127297&page=39
ممنونم. پس یعنی قدرت دو هسته ای 1و6 از تک 3.2 اینا بالاتره دیگه؟نقل قول:
آخه حدود 10 تومن قیمتش پایینتره. اگه قدرت بیشتری داره اونو بردارم؟
برای پاور هم اینجا نوشتم اگه میشه راهنماییم کنین:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=127297&page=39