خیلی ممنونم فقط یه مطلب اگه من همونی که از سایت نوکیا گرفتم رو نصب کنم بعد از یکماه چجوری رجیسترش کنم یعنی باید چیکار کنم اقا واقعا از راهنماییتون ممنونم
Printable View
خیلی ممنونم فقط یه مطلب اگه من همونی که از سایت نوکیا گرفتم رو نصب کنم بعد از یکماه چجوری رجیسترش کنم یعنی باید چیکار کنم اقا واقعا از راهنماییتون ممنونم
بعد از يه ماه بايد نرم افزار رو يا بخري يا واسش كرك پيدا كني !
سلام Spoton كه اصلا من نتونستم نصب كنم Expired Certifiticate ميدادنقل قول:
اونيكي هم كه نصب شد و اجرا شد اما مينوشت Turn On Light ميزدم هيچ كاري نميكرد ! :19:
سلام به همه من همون mg74 هستم من تو سایت زدجی عضو شدم توپ بود
ولی عجب سایتی بود
سلام آقای شهاب من بان شدم ولی دوباره عضو شدم ! ! ! ! ! :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
سلام
تم های n95 به این گوشی می خوره یا n73 یا هردو . برای ثبت نام در zedge.com می خوام.
سلام به همه یدوستان بازم طبق معمول چند تا مساله واسه من پیش اومده :::::::
1- مهسای جون مگه بنده واسه شما آنتی ویروس نزاشتم ؟
2- فرق موزیک ادیشن با اکسپرس موزیک در اینه که موزیک ادیشن ویرایش شده ی گوشی هایی نظیر ان 73 هستش که توشون تغییراتی رو اعمال کردن ولی اکسپرس موزیک خودشون مخصوص موزیک هستن و این دو مدل بسته به قیمتشون مارایی متفاوتی دارن حتی شما مستحضر هستین که خود ان 73 موزیک با ان 91 موزیک زمین تا زیرزمین تفاوت داره
3- ام جی 1000 خوب کرده دوباره اومدی
4- بازم در ارتباط با مهسای جون یه کم دندون رو جیگر بزاری واسه شما هم مشکل پیدا می کنه
واسلام نامه شد تمام
فعلا...
برای ثبت نامه در زدجه شما از هر دو می تونی استفاده کنی من که ان 95 رو انتخاب کردمنقل قول:
نقل قول:
خوش اومدي اميد وارم ديگه بان نشي
در ضمن يوزرت فقط واسه 10 روز بان شده
بعدش دوباره ميتوني ازش استفاده كني