با سلام خدمت دوستان
من یک سه تار می خوام بخرم با قیمت 150 تومان
اما نمی دونم قیمتش همین قدره یا نه
کاسه و دسته ساز منبت کاریه این هم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما چقدر می ارزه ؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من یک سه تار می خوام بخرم با قیمت 150 تومان
اما نمی دونم قیمتش همین قدره یا نه
کاسه و دسته ساز منبت کاریه این هم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر شما چقدر می ارزه ؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
لینک عکس به درستی باز نمیشه ، لطف کنید عکس رو رویآپلود کنید.کد:WWW.Tinypic.Com
درسته که از روی عکس به هیچ وجه نمیشه در مورد سازی نظر داد اما اگر بتونید سازنده ی ساز رو بفرمایید شاید دوستان بتونند کمکتون کنند.:20:
موفق باشید:11:
این هم عکسی که در پست قبلی درخواست کردید و نیومده بود 1
(ضمن تشکر زیاد از دوست عزیزم Beney-Nvidia :11:)نقل قول:
دوست عزیز
مهر سازنده ی این ساز به چه نامیه؟
مطمئنی طرح ها نقاشی یا عکس نیست؟
سلام
ممنون
مهر سازندش سهرابی هست
یکمیش نقاشیه اما بیشترش منبت
سلام دوستان.
من یک گیتار برقی مدل aria stg series 004 خریدم به قیمت 200 هزار تومن . خواستم ببینم چطوره از لحاظ قیمت؟ خوب خریدم؟
در ضمن از لحاظ کیفیت چطور؟
یک سوال دیگه میخواستم یک افکت هم بخرم اگه میشه بگید چه مدلی بخرم. بعضی ها میگن multi effect مدل zoom بخر بعضی ها هم میگن zoom نویز داره .bos بهتره. خلاصه من موندم چی بگیرم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
راستش فکر میکنم نشناختن این مهر از اطلاعات کم منه ، البته شاید سازندش پرکار نباشه:46:نقل قول:
بهتر میدونم دوستان با تجربه تر در زمینه ی ساز شناسی در مورد این ساز نظر تخصصی و نهایی رو بدن ، البته نظر در مورد ساز فقط از روی صدای اون امکان پذیره .
ظاهر این ساز (بدون احتساب کیفیت صدا) به نظر شخصی من حداکثر زیر 100 هزار تومان قیمت داره:20:
موفق باشید
نقل قول:
تاييد ميشهنقل قول:
اگر اين اولين باره كه سهتار ميخريد شديدا توصيه ميكنم بيخيال اين ساز بشيد
دوستان کسی نیست جواب من رو بده؟
نکنه اصلا گیتار الکتریک باز نداریم.:41:
من یک گیتار برقی مدل aria stg series 004 خریدم به قیمت 200 هزار تومن . خواستم ببینم چطوره از لحاظ قیمت؟ خوب خریدم؟
در ضمن از لحاظ کیفیت چطور؟
یک سوال دیگه میخواستم یک افکت هم بخرم اگه میشه بگید چه مدلی بخرم. بعضی ها میگن multi effect مدل zoom بخر بعضی ها هم میگن zoom نویز داره .bos بهتره. خلاصه من موندم چی بگیرم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
مثل اينكه همه منو فراموش كردن..................فكر ميكردم سوالم خيلي ساده هست...........اگر كسي ميدونه لطف كنه