1- اسمش Activity Menu نیست، و تا جایی که من میدونم نمیشه تغییرش داد.
2- چراشو باید از طراحان Symbian پرسید. این مسئله باز بودن برنامه ها و تاثیرش بر سرعت، قبلا کمی مشهود بود ولی بعد از معرفی FirmWare جدید، دیگه حل شده و اگر 10 تا برنامه هم با هم باز باشه، حتی برای آزاد کردن مموری دیگه Restart نمیشه، چه برسه به کاهش سرعت. الان از وقتی که گوشیمو آپدیت کردم اصلا سراغ Task Manager نرفتم. در مورد اون دو تا برنامه، من خودم Swiss Manager رو نصب کردم، البته بیشتر برای جنبه اطلاعاتی و نه عملیاتی ولی در کل برنامه خوبیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Key: 3E812C70E040
3- شما فقط میتونید آیکون برنامه هایی رو که خودتون نصب کردید رو به فولدر های دیگه منتقل کنید؛ سایر آیکون ها قابل جابجایی نیستن.
4- البته بهترین عملکرد گوشی زمانیه که همه برنامه ها بسته باشن که با استفاده از Task Manager میشه اینکارو انجام داد ولی با استفاده از Swiss Manager میشه حافظه ای توسط سایر process های سیستمی اشغال شده رو آزاد کرد، البته تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنه. اگه جدیدترین ورژن FirmWare رو نصب کنید، در قسمت Control Panel>Device گزینه ای به نام Transition اضافه میشه که off کردن اون جلوه های بصری منوها (انیمیشن) رو غیر فعال میکنه و باعث میشه سرعت باز شدن منوها و عملکرد کلی، بهتر بشه.
5- اطلاعاتی در این مورد ندارم.
6- در حالت باز بودن فیلیپ دیگه بیشتر از این نمیشه ولی موقع بسته بودن با زدن More و بعد Shortcut، میانبرهای صفحه در بسته رو هم عوض کرد. من برنامه ای سراغ ندارم.
7- Menu>Tools>Control Panel>Security و Inactivity Lock رو فعال کنید. فقط رمزی رو که وارد میکنید فراموش نکنید و اگه قبلا برای زمانی که گوشیو روشن میکنید، پسورد گذاشتین، اینجا هم همونو وارد کنین. به عبارت دیگه همون Phone Lock Code .
در ضمن به جمع P990 دارا خوش اومدی:10: