پست شما حذف شد.
پارس آنلاین یه دونه ای
خوب شد.
Printable View
پست شما حذف شد.
پارس آنلاین یه دونه ای
خوب شد.
باز هم ممنون.نقل قول:
جالبه. لینک های دیگه هم همینطور هستند یا فقط این لینک؟
البته تا باندوید مانیتور نداشته باشی مشخص نیست کدام حالت بهتره. IDM در میلی ثانیه سرعت رو نشون میده نه در ثانیه.
اگر IP Static نبود میشد با ریکانکت به سروری کانکت زد که سرعت بالاتری میده ولی متاسفانه نیست.
و اینکه من بجات بودم در ساعات Idle بودن کانکشن بهره میبردم :sq_13:
این سرور لیزوب، جزو سرورهای معیار من برای تست سرعته. واسه همین از اینجا واسهات تست گرفتم. احتمالاً اگه چند تا لینک و از سایتهای مختلف بذارم واسه دانلود جواب سرعت میانگین بهتری میده. اما وسط روز خیلی از این کارا نمیتونم بکنم. چون یه وقت میبینی مدیرعامله با برگه اخراج میآد بالا سرم.نقل قول:
کلاً 80 درصد دانلودی که سر کار میکنم تو همون ساعتهای Idle شرکته. یعنی وقتی که همه از جمله خودم رفتن خونه.:n10: ولی از وقتی سرویس هدیه رو برای سرویسهای 1 مگ و 2 مگ هم فعال کرد، دیگه نمیتونم با خیال راحت سر شیر فلکه رو اون موقعها باز بذارم.:n28:
من با مبین نت- اسیا تک تماس گرفتم و تکذیب کردند + مخابراتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست دیکود کردن کد های captcha در سایت پارس آنلاین ... همونطور که میبینید موفقیت آمیز بود .
فکر کنید با این چه کارا که نمیشه کرد ...
نظرتون چیه پارس آنلاین رو تهدید کنیم در صورتی که دانلود رایگان رو برنگردونه سیستم اکانتینکشون رو بترکونیم ؟!
اگه مثل آدم حرف حالیشون نمیشه باید با زور حالیشون کرد
خواهش میکنم به جای بحثای مسخره و الکی که به هیچ جا نمیرسه همکاری کنید ببینیم کجا بریم بهتره!!!
از شانس من مخابرات ما اصلا کمپین پاییزه راه ننداخته...:n21:
QUOTE=BZ7;8459962] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست دیکود کردن کد های captcha در سایت پارس آنلاین ... همونطور که میبینید موفقیت آمیز بود .
فکر کنید با این چه کارا که نمیشه کرد ...
نظرتون چیه پارس آنلاین رو تهدید کنیم در صورتی که دانلود رایگان رو برنگردونه سیستم اکانتینکشون رو بترکونیم ؟!
اگه مثل آدم حرف حالیشون نمیشه باید با زور حالیشون کرد [/QUOTE]
کاکو شموووو اقدام کن باشد که رستگار بشیم... ولی اینا دزد تر از این حرفا هستن
داداش اگه میتونی بزن بترکون دعا یک فروم پشت سرت:n08:نقل قول:
باشد گه رستگار گردی
مشکل کار فقط اینجاست روش حمله Brute Force به اکانت کاربران هست و عوض کردن پسورد پیش فرض اونها که عده ی زیادی مثلا 2 تا 10 هزار نفر باعث میشه نتونن کانکت بشن و این یه سیل عظیمی از شکایت ها و تلفن ها و فحش و بد و بیرا ها و تهدید هارو برای پارس آفلاین به همراه خواهد داشت . کاربر نهایی تنها ضرری که میکنه اینه که بعضی کاربران برای چند ساعت اینترنتشون قطع میشه .
در جستجو برای پیدا کردن روش های بهتری هم برای حمله به سایت پارس آفلاین هستم که اگه به نتیجه ای برسم اعلام میکنم .
برو کاکو همینم خوبه... کلا هر چی باعث بشه مردم بفهمن پارس انلاین چقدر خوبه کفایت میکنه:n20:نقل قول:
حالا که داری زحمت میکشی ببین میتونی یه کاری کنی کاربرای معترض با فشار دادن دکمه شیفت+دیلیت فنجون قهوه روی میز فاتح مدیر عامل رو بترکونن:n08:
به نظر من بهترین روش اعتراض برای کسایی که واقعا معترض هستن تخلیه هست وگرنه پر کردن این فروم با پستهایی که بیشتر شبیه قصه های کوتاه در مورد اینترنت ایران از آغاز جنگ جهانی اول تا امروزه فایده ای نداره .