تکبیر ! :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ابوالفضل یادته بهت گفتم این قبر هایی که میری بالا سرشون فاتحه میخونی ، توش مرده نیست؟؟
بقول خیام :
آواز دهل شنیدن از دور خوش است. / یادمه روزی که میخواستم اس 3 رو بخرم همه میگفتنب درد نمیخوره و داغ میکنه و اتش میگیره و از این حرفا ولی من اخرش گرفتم و الان راضیم..
بعدش هم که میخواستم روت کن هی ما رو ترسوندن از گارانتی ولی باز روت کردم و حالشو دارم میبرم.
شاتل هر کوفتی که هست .میشه باهاش کنار امد:n02:
شما 128 داری با 4مگ پهنانقل قول:
من 2 مگ دارم با دو مگ پهنا
اینم از عدالت و برابری :n02::n09:
تو رو باید ریپورت کنم برای شاتل تا به بیچارگی بیفتی :دی
در مورد فیلم هم که کلوپی که باز نکردم عامو :n02: شوخی کردم / حالا بوقتش .. بزار این جدید ها رو رو کنم تا قبلی ها:n07:
اقا یک سوال من هنوز دورم تموم نشده برام فاکتور زدن که 57000 تومن باید بریزی به حساب..حالا باید چیکار کنم؟ اگر دو روز دیرتر بشه ، جریمه که نداره؟
زودتر که بریزیم که هدیه نمیدن ، پس دیرتر میریزیم...
لب چشمه هم برم چشمه میخشکِد:n02: به ما گفتن بیا شاتل هدیه میده برای عیدها ولی تخم مرغم نداد چه برسه به حجم فلذا امید من به روز تولدم هست و من الله توفیق:n09:
نقل قول:
ا آفرین به شاتل پس الان 3سال شاتل اپراتور برتر باریک باریک :26:
دوستان در مورد تیکه دوم حرفم نظری ندارین؟نقل قول:
1گیگ دیگه بیشتر حجم ندارم خواهشا ج بدین!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
نه عزیز جریمه نداره.نقل قول:
البته اون تولد هم یک سال میدن یکسال نمیدن. شانسیه و از تعریفی که شما از شانست کردی ...
با سلام
من یک دو هفته ای مشکل قطع و وصل شدید اینترنت دارم بعضی از ساعات روز خوبه بعضی مواقع داغون که نمیشه یک پیج باز کرد پشتیبانی بنده خدا هر کاری گفت انجام دادم از خرید اسپلیتر نو تا جدا کردن کابل شبکه و هر چی تلفن روی خط است ولی باز درست نشد ! الان بهم میگه کارشناس میفرستیم 15 تومن من هم مشکلی ندارم با پولش ولی این کارشناسی که میفرستن همون نصاب مودم نیست :) که میاد یک یوزر ... وارد میکنه ؟؟ یا کاره خاصی میکنه ؟؟
در کل کسی از دوستان توی این یکی دو هفته مشکل من رو داشتن ؟راه حل و نظری دارید برای کمک واقعا موندم چی بکنم :((
سلام . اقا من سرویس art1 سرعتم محدود کردن ولی از سرور داخلی سرعتم محدود نشده . الان سرویسم واسه این ماه شارژ کردم ولی وصلم نمیکنن . زنگ زدم میگن چون دانلودتون زیاد بوده از اول آذر وصل میکنیم واست . اخه مگه همچین چیزی ممکنه که به خاطر دانلود زیاد با سرویس نامحدود به جای این که سرعته سرور داخلی رو واسم پایین بیارن بگن 5 روز اینترنتو وصل نمیکنیم . چیکار باید بکنم لطفا کمکم کنید ؟
دوستان جوابمو بدین دیگه واجبه مخصوصا جناب فیلمیان امشب اومدی حتما ج بده
حالا ی سوال من به نظرتون این سرویسم رو 1گیگ بیشتر حجم نداره و 1ماهم هنوز از سه ماهم مونده رو برم طرحو عوض کنم یا برم حجم بخرم رستی به نظرتون برم 1مگ بگیرم خطمو رو چند میبندن الان 128هست که رو 4.5مگه 1مگ ب نظرتون رو چقدره؟؟؟؟؟