درست میگی. این چند تا مطلب آخرم خیلی طولانی بود. سعی میکنم کوتاهتر بگم. ولی یه وقتایی خلاصه میکنی حرفت رو برداشت بد ازش میشه.:46:نقل قول:
Printable View
درست میگی. این چند تا مطلب آخرم خیلی طولانی بود. سعی میکنم کوتاهتر بگم. ولی یه وقتایی خلاصه میکنی حرفت رو برداشت بد ازش میشه.:46:نقل قول:
اتفاقاً چون کار خاصی از دستمون بر نمیآد افتادیم به بحثهای به قول شما ماهیتشناسانه.نقل قول:
تنها کاری که واقعاً میشه کرد انتخاب بین بد و بدتره تا زمانی که ....
اصلاً ولش کن. من که حداکثر تا آخر آذر تخلیه میکنم. خونه دانشجو داریم. نمیتونم 2 هفته بدون اینترنت بذارمش. ولی حداکثر تا آخر آذر میرم.
گزینه اولم هم فعلاً فنآواست اگه اونم تا اون موقع تو زرد از آب در نیاد. 2020 مخابرات که به من گفت تو تهران شبانه رایگان ندارن. به خونه هم حداکثر 2مگابیت میدن. البته وقت نمیکنم برم مرکز مخابراتی خودمون ببینم اونا چی میگن. اما حوصله گرفت و گیرهای مخابرات رو ندارم. تا جایی که بتونم از رفتن به طرف مخابرات طفره میرم.
سرعت هدیه اولش همون حدود 5مگه یه خرده کمتره. سرعت هدیه دومش هم حدود 3مگ یه خرده کمتر.نقل قول:
بعدش هم فکر کنم میآد روی 1.25 مگابیت که در اکثر اوقات سرعت حدود 128 تا 130 کیلوبایت رو حتماً بده.
چون اینترنت شرکته، به غیر از ماه اول نذاشتم به وضعیت اسمی برسه. خودم رو کنترل میکنم که از کل مصرف شرکت از 120 گیگ بالاتر نره یا حداکثر یکی دو روز آخر به این وضعیت برسه.:n06:
اتفاقا بحث های خوب و اموزنده ای بودنقل قول:
نکات خوبی داشت
و صبر و متانت شما هم جای تقدیر داره:n16:
ولی واقعا چاره ای نیست تلاش میکنیم نشد استانداردها رو میاریم پایین
تا روزی که مجبور بشیم فیلم های با کیفیت 3gp ببینیم!
گرفتم ولی دارم میرم یکی استفاده کنه:n10:
نام محصول: بسته يکروز اضافي
کد هديه: a9b3df1120e24069
سلام دوستانی که سرویس چند ماهه گرفتند لطفا خواهش میکنم زنگ بزننن سامانه 195 شکایت خوودشون رو در رابطه با
تایم رایگان شب بگن
درسته اونم فایده نداره اما همین که شرکت ببینه کاربراش دارند دونهدونه قطع میکنند مجبورند دوباره مثل قبل کنند
Alone-Star عزیز
این تست IDM رو یادم رفته بود برات بگیرم. این مال ساعت 12 ظهر از سرور هلنده با تک کانکشن و 8 کانکشن همزمان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتظار داشتم سرعت بیشتری بگیرم. سرعت به ویژه برای 8کانکشن همزمان نوسان داشت، اما بیشتر از 400 کیلوبایت بالاتر نرفت. سرعت تککانکشن پایدارتر بود.
سیستمشون کلا IP آلمان به من میده وقتی هم اعتراض میکنم میگه راهی نداره باید ماهیانه یه هزینه اضافی بدی Static IP خریداری کنی !!! کلا از سایت های ایرانی که فقط با IP ایران میشه دانلود کرد هیچی نمیتونم بگیرم !!!!
تازه میفهمم چقدر خوبه !!!!!!!!!!!!
آقا این ادمین صفحه اینستاگرام پارس آنلاین همش داره میگه همه شرکت ها میخوان این طرحو اجرا کنن به زودی ! چرتو پرت میگه به نظرتون ؟
مرکز ما یکی از شلوغترین مراکز هستش اما کیفیتش هم مناسبه ...
میترسم پارسو تخلیه کنم دوباره سیاستهاشو تغییر بده مثل قبل ولی من دیگه پورت گیرم نیاد :n02:
راضی بودم خدایش از پارس . یادمه 2 ماهه 128 نامحدود گرفتم 500 گیگ دانلود کردم :n20:
بعد از اونم 2 سال 2 مگ داشتم هر شی 7-8 گیگ ... هی دنیا :n28: