به به باریلا کاش این سرعتو من داشتمنقل قول:
هیچ جا نمیرفتم
نمیخوای بمونی و بیشتر فکر کنی حداقل ببین یه چند وقت چطور میشه
میگم بعدا میفهمی پارس انلاین چقدر خوب بود:n02:
Printable View
به به باریلا کاش این سرعتو من داشتمنقل قول:
هیچ جا نمیرفتم
نمیخوای بمونی و بیشتر فکر کنی حداقل ببین یه چند وقت چطور میشه
میگم بعدا میفهمی پارس انلاین چقدر خوب بود:n02:
خوب بود ، دیگه این خوب بودن رو لو لو برد !!نقل قول:
الان جیب پارس آنلاین خوب شده ، خیلی جا دار هم هست که پول حجم هایی که از این به بعد به کاربرا میچپونه توش جا میده ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقا من بجنورد پارس داشتم . الان خونه ی دانشجوییم تو بابل مخابرات طرح پاییزه شو گرفتم . سرعت دقیقا همونیه که بهت میدن . مثلا ۲ مگ چه شب چه روز نه از ۲۵۰ بالاتر میاد نه پایین تر میره !!!!! ۱ تا ۷ هم شبانه داره . الان شبی نزدیک ۶ گیگ دانلود دارم . البته میگن مخابرات مازندران خوبه من بقیه ی شهرارو نمیدونم . پارسو ول کنید بهرحال . آخرم کشوندن مارو سمت مخابرات ولی راضی ایم .
قیمت هایی که دادی درست هستش منتها شما این قیمت ها رو درست تفسیر نکردی....نقل قول:
کلا از روی این قیمت ها نمیشه قیمت پهنای باند رو به این راحتیا حساب کرد... ببین این قیمت فیبر نوری زیر دریایی هست که مربوط به شبکه ی back bone میشه... برای ایران به طور عمده قیمت تحت تاثیر لینک لندن-امریکا قرار میگیره... در واقع این مهمه که چند درصد از ترافیک هر کشور از طریق اون فیبر خاص عبور میکنه... مثلا ترافیک چندانی از ایران از طریق لینک چین-لس آنجلس عبور نمیکنه بنابراین قیمت اون شبکه برای ما اهمیت کمتری داره... در ضمن یه درصد زیادی از ترافیک ایران با اروپا هستش که اصلا به شبکه ی زیر آبی نیاز نداره و قیمتش هم خیلی ارزون تر در میاد....
علاوه بر این خطوط STM1 زیر آبی برای اینترنت معمولی استفاده نمیشه (چون قیمتش گرون میفته) و خطوط 10 گیگ استفاده میشه...
بنابراین روی مدار اروپا-آمریکا قیمت هر مگابیت حدودا 0.9 دلار میفته... میبینی که قیمت رو تا چه حد تونستن روی این خطوط کاهش بدن. اینه که میگن دنیا پیشرفت کرده :n09:
کلا هم قیمت اینترنت توی کشورها در درجه ی اول به موقعیت جغرافیایی بستگی داره(یعنی اینکه کشور کجای کره زمینه) و شرایط ایران از این نظر خیلی شبیه اروپا هستش... واسه همین قیمت اینترنت ایران رو میشه با اروپا مقایسه کرد...
مگه کسی گفته ارزان نشده؟! آماری که بنده در پست قبلی از اون لینک خبر نوشتم، مربوط به پایان سال 2012 هست. از ابتدای 2013 تا این لحظه، تا جایی که من در خبرها دیدم، بسته به مسیر مورد نظر، تفاوت های قیمت رخ دادن. از 0 تا 20 درصد کاهش قیمت رخ داده. کاهش قیمت های عظیم، بیشتر در مسیرهای بسیار عریض (مثل مثال هایی که در پست قبل زدم) رخ میدن و نه در مکان های خلوت تر و مسیرهایی که توشون رقابت کمتره.نقل قول:
موضوع تعیین محدودیت بر سرویس های پرسرعتی که بعضاً اسمشون "نامحدود" هست، در قوانین بسیاری از providers عنوان شده. برخی isp ها، cap نمیگذارن ولی اگر در ساعات خاصی، دانلودهای حجیم انجام بدید، بهتون اخطار میدن یا ازتون هزینه های اضافی میگیرن (بر طبق شرایطی که قبلاً امضاء کردید).نقل قول:
fair usage policy هم در بسیاری isp ها اجرا میشه. البته برخی isp ها در برخی کشورها که درونشون پهنای باند ارزونتره، سرویس های نامحدودی (معمولاً روی فیبر) بدون مدیریت شبکه ارائه میدن که محدودیت چندانی روشون اعمال نمیشه. البته معمولاً این سرویسا به این شکل هستن که شرکت میگه مسئولیتی درباره ی سرعتی که به دستت میرسه نداره و نامحدوده! قضییه ی تهدید درباره ی استفاده در ساعات پربار هم در بسیاری از این سرویس ها موجوده...
مثلاً terms شرکت sky که مثلاً یکی از ارزان فروش ترین ها در بریتانیا هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصورتی که از cap تعیین شده فراتر برید، خودشون سرویست رو ارتقاء میدن و باید پولش رو بدی.
درباره ی قیمت ها و پهنای باند ارائه شده هم توضیحات کافی رو دادم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نمیکنم چندان نیازی به توضیح بیشتری باشه. هزینه ی اجاره ی پهنای باند، بسته به مسیر مورد نظر، متفاوته و شما نمیتونید مسیر نسبتاً پر رقابت و ارزان میان غرب اروپا و شرق امریکا رو با مسیرهای (بعضاً با واسطه ی) منتهی به ایران مقایسه کنید. مسلماً هیچگاه به شما (یا حتی فردی که در استرالیا یا نقاط نچندان پرجمعیت امریکا و غیره زندگی میکنه)، پهنای باند با همون قیمتی نمیرسه که به شهری مثل نیویورک میرسه!
اون قیمت پایین هم که عنوان میکنید، فقط شرکت های بسیار عظیمی مثل Netflix که "مشتری های خاص" برای منتقل-کنندگان محسوب میشن، به این قیمتا دسترسی دارن!
درباره ی Server شما هم کافیه این موضوع رو با تست دانلود از سروری در خود بریتانیا (یا کشورهای نزدیک) تست کرده و با سرعت ارتباطتتون با مثلاً امریکا و ژاپن، مقایسه کنید تا به درکی از موضوع "شبکه های ملی" دست یابید (البته اگر سرعت write هاردتون، سرعت های 30-40 مگابایت بر ثانیه رو بکشه - اگر سرویس با پورت گیگابیتی عرضه شده باشه البته).
همچنین شما سرعت ارتباط بین "دیتاسنترها" که بسیاریشون سرمایه داران شرکت های عظیم انتقال ارتباطات جهانی هستن، و هزینه های اضافی ISP ها برای رساندن اینترنت به در خانه ها رو ندارن رو نباید با سرعت یوزرهای خانگی مقایسه کنید!
البته ممکنه شما تصور کنید که در حال دانلود از سروری در امریکا یا دیگر نقاط جهان هستید، در حالی که شاید اینطور نباشه. همانطور که توضیح دادم، سرویس دهندگان بزرگ اینترنتی، برای کاهش هزینه ها و سهولت و سرعت کار یوزرهاشون، سرورهایی رو در نقاط مختلف جهان، داخل شبکه های ملی ارتباطات کشورها، بنا میکنن. اینطوری هم شرکتی مثل یوتوب، کمتر متحمل هزینه های هنگفت انتقال ارتباطات بین قاره ای میشه، و هم یوزر خانگی، از سرعت بالای شبکه ی ملی کشورش (یا مجموعه ای از کشورهای همسایه مثل اتحادیه ی اروپا)، لذت میبره.
در کل شما همین که میری میبینی در فلان جای اروپا، 20 مگابیت با حجم تقریباً نامحدود رو میفروشن 10 یورو (البته caps و fair usage و غیره بسته به شرکت وجود دارن)، دقیقاً مساوی نیست با "سرعتن دسترسی به اینترنت" در این سرویس ها. معمولاً در قراردادی که یوزر امضاء میکنه، حداقل سرعت مشخص شده که معمولاً مساوی هست با سرعت دسترسی به شبکه های خارج از کشور/منطقه (بیشتر مساوی هست با سرعت دسترسی به امریکا، نه باقی نقاط جهان؛ مثلاً ممکنه سرعت دسترسیش به سروری در استرالیا یا ژاپن، به 500 کیلوبایت بر ثانیه هم نرسه!).
در کل، دوست عزیز، کسی قصد جنگ و جدل با شما، یا دفاع از کار شرکتی رو در اینجا نداره. شما مسائلی رو بیشتر بر طبق احساسات و مطالب خبرگزاری های جنجالی بیان کردید و دوستان پاسخ هایی ارائه دادن تا فقط facts در اینجا straight شده و جوانب موضوع، به صورت عقلانی بررسی بشه. اینجا میدان جنگ نیست که طرفین دست به هر اقدامی بزنن تا حتماً حق 100% در تمامی جهات باشن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در ایران، به دلیل انحصاری که در این زمینه توسط دولت، سال هاست که وجود داره، قیمت ها، بالاتر از واقعیت هستند و باتوجه به نبود عزمی جدی برای کاهش قیمت اینترنت و آسان و ارزان سازی دسترسی به آن برای عموم مردم (حالا دلایلش بماند)، کسی در قدرت با این انحصار مقابله نمیکنه و شرکت های خصوصی هم توان قانونی عبور از این انحصار رو ندارن.
همونطور که گفتم، نیازمند آزادسازی و صدور مجوزهای تأمین پهنای باند و توزیع آن به طور مستقل توسط شرکت های خصوصی هستیم تا قیمت ها کاهش بیابن؛ که به نظر نمیاد حالاحالاها رخ بخواد بده. ولی دیر و زود رخ خواهد داد احتمالاً...
البته شما در این میان، هزینه های واسطه ها که خودشون هزینه های هنگفت تجهیزات دارن رو مد نظر قرار ندادید. این موضوع میتونه باعث افزایش تا حتی بیش از دو برابری هزینه ها در برخی مسیرها بشه...نقل قول:
backbone کلی، نه یک شرکت خاص، بلکه تعدادی از شرکت ها هستند که در مسیرهای مختلف با هم رقابت میکنند.
من اطلاعات چندانی از اینکه هر لینک خاص ورودی به ایران، به چه مصرفی میرسه ندارم، ولی تا جایی که میدونم، سرمایه گذاری در شرکت های انتقال دهنده ی ارتباطات از طریق اقیانوس ها و آب های آزاد و قرارداد بستن باهاشون، برای کشورها نوعی سرمایه گذاری طولانی مدت محسوب میشه که در طولانی مدت باعث کاهش هزینه ها میگرده (به جای استفاده از خدمات واسطه ها).
تمامی پهنای باند کشور از اروپا وارد نمیشه و به نظرم چندان نمیشه وضعیت منطقه ای مثل ایران رو از نظر دسترسی مستقیم و ارزان به کابل های اصلی، مساوی اروپا دانست!
من نگفتم قیمت 1 مگابیت توی ایران میشه 0.9 دلار فقط قیمت روی همون لینک لندن-آمریکا منظورم بود... همونطور که گفتم قیمت رو به این راحتی ها نمیشه حساب کرد و پیچیده هستش....نقل قول:
در مورد مقایسه ایران اروپا هم..... از نظر جغرافیایی واقعا مگه چقدر تفاوت بین کشورها اروپای مرکزی یا شرقی با ایران هستش؟ به نظر من زیاد نیست....
ضمنا ایران از سمت شرق یه مسیر ترانزیتی برای کشورهای آسیای مرکزی محسوب میشه و میتونه از ترافیک این کشور ها درآمدزایی کنه...... در واقع جاده ی ابریشم هنوزم یه جورایی از ایران میگذره با این تفاوت که الان به جای ابریشم از توش دیتا عبور میکنه...:n02:
نقل قول:
میدونی ما واقعا چی نیاز داریم ؟
فکر نکن ما نیاز داریم مسئله هارو مسالمت آمیز حل کنیم
فکر نکن با بحث کردن و Straight کردن fact ها مشکلی حل میشه
اصلا فکر نکن میشه با اعتراض کردن و نامه نگاری کردن و تحریم کردن و این مزخرفات از شر این مشکلات خلاص شد
تنها راهی که من الان به ذهنم میرسه و کاملا عملی هست یک چیز و فقط یه چیزه ! : زور !
تک تک مدیران و مسئولان این گند کاری هارو باید زیر پا له کرد چه رسانه ای چه فیزیکی !
ما مثل احمقا نشستیم اینجا داریم با هم بحث میکنیم در صورتی که از اونور آقا زاده های گرامی جیب مارو خالی کنن و به ریشمون بخندن
مرد حسابی خر هم زیادی ازش بار بکشی عصبی میشه جفتک میندازه
صد رحمت به من که تا حالا نزدم 4 نفر رو بکشم تا الان !!! شما نمیدونم چطور حرص نمیخوری و اینقدر ریلکس هستی . من نمیتونم تحمل کنم کسی حق منو بخوره و کاری از دستم بر نیاد
این مملکت هزار ماشالله صاحب نداره هرکی هر گوهی دلش بخواد میخوره .
فقط مشکل اینجاست ما اگه یکم عقل داشتیم سر جامون نمینشستیم . ما یه مشت بزدل ترسوییم که حتی عرضه نداریم حق خودمون رو بگیریم .
کاش مردم یکم به خودشون میومدن و میفهمیدن با عوض کردن شرکت مشکلی حل نمیشه . با اعتراض کردن و تلفن زدن و پست گذاشتن مشکلی حل نمیشه . اینجور مشکلات فقط با زور حل میشه . که اونم عرضه میخواد و ظاهرا ماها نداریم فقط پشت کامپیوتر زرنگیم پست بدیم
We need a WAR :n24:
نقل قول:
دقیقا !
شما حساب کن در معمولی ترین حالت تو یه شب 10 گیگ دانلود کنی
فرداش میای میبینی 3 و خورده ایی کم شده
هر گیگ میکنه 3600 تومن
مالیات و آبونمان و دزدی و سهم بقیه هم در نظر بگیر یعنی یه چیزی در حدود 12 تا 14 تومن هر شب میریزی تو جیب مبارک دزدان مجازی !
بعد اینجاس که تازه می فهمی چقدر خـــــــــــوبه