راستی آقایون کسی رو سراغ ندارین من نوبل کنم ؟ پوینت کمتر از 3000 نباشه D:
Printable View
راستی آقایون کسی رو سراغ ندارین من نوبل کنم ؟ پوینت کمتر از 3000 نباشه D:
14 دقیقه دیگه نیرو هام به ویلایج طرف میرسه ...
والایج چیه ویلج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
14 دقیقه دیگه نیرو هام به ویلایج طرف میرسه ...
یکی رو دارم اسکات میکنم اگه نیرو کم داشت کمک میکنی بگیرمش ؟
ویلایج تلفظ آمریکایی هست که تو بلد نیستی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاقال باز زیاد تریبال کشیدی نعشه شدیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ، اگه تارگتت اون بربری بالا سر من هست بگم بهش دست بزنی ***** ( به دلیل خشونت زیاد فیــلتر شد ! ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجاش مسکل داشت ! O.oنقل قول:
چاقال باز زیاد تریبال کشیدی نعشه شدیا
جون ممد ندیده بودمش دمت گرم بابا عجب چیزیه خوارکه . همینو ردیفش کنمنقل قول:
راستی ، اگه تارگتت اون بربری بالا سر من هست بگم بهش دست بزنی ***** ( به دلیل خشونت زیاد فیــلتر شد ! )
یه بار دیگه اون تیکه قرمز رو بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کجاش مسکل داشت ! O.o
چاقال اون برای منه ... چیزم پاره شد تا کلیرش کنم ... فول دفاعی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جون ممد ندیده بودمش دمت گرم بابا عجب چیزیه خوارکه . همینو ردیفش کنم
به خدا اگه بگیریش هرچی دیدی از چشم خودت دیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم خر رو میخوای هم خرما ؟نقل قول:
اقال اون برای منه ... چیزم پاره شد تا کلیرش کنم ... فول دفاعی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا اگه بگیریش هرچی دیدی از چشم خودت دیدی
ما رو باش 14 ساعت از زندگیمون + کلی نیرو رو برای کمک به تو فرستادیم گفتیم گنده میشی دست ما رو هم میگیری نگو نارفیق دراومدی D:
چاقال به خاطر همین کارا ایرانیا نمیتونن کنار هم بازی کنن دیگه ... اگه الان یه خارجی این حرف هارو میزد کلیرش میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی شد ممد ، نوبلش کردی ؟؟
یه چیزی می خواستم بگم یادم رفت !
وفاداریش رو تا 11 اوردم پایین ولی نوبل نشد !نقل قول:
7 ساعت دیگه روستاش برای منه ....
این دخمله میگفت اگه تو روستای منو نوبل کنی دختر خالم ازت پسش میگیرتش ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]