دانلود شبانه رو یک سوم میخوان بکنن هر گیگ شبانه میفته 1200 تومن البته با مالیات 1293 تومن :n21:نقل قول:
Printable View
دانلود شبانه رو یک سوم میخوان بکنن هر گیگ شبانه میفته 1200 تومن البته با مالیات 1293 تومن :n21:نقل قول:
دوستای عزیز سلام
شما یه مورد خیلی مهم رو تو محاسباتتون فراموش می کنید و اونم هزینه انتقال هست
هیچ خبر دارین که مخابرات سر شرکتا چه بازیایی در میاره برای لینک های mpls که شرکت ها پهنای باندشون رو انتقال بدند به مرکز تا به دست مشترک برسه
هزینه تموم شده اینترنت فقط اون هزینه stm1 نیست
هزینه فضای مخابراتی
هزینه پاور مخابراتی
هزینه لینک ptmp داخل استانی
هزینه لینک stm1
هزینه لینک اینترانت
هزینه تجهیزات
هزینه پرسنل خود شرکت جهت پشتیبانی و ...
هزینه پورسانت نماینده
هزینه تبلیغات
و.....
پس اینجوریا هم که فکر می کنید نیست
از دوستان کسی هست که با این شرایط حاضر باشه توی پارس همچنان بمونه؟
حتی برای کسایی هم که دانلود ندارن و وب گردی میکنن گرونه ... های وب به صرفست هرچند دانلود رایگان نداره اما حداقل اعصاب ادم ارومه
اینطور که شما میگید که پارس آنلاین هم باید کنار صندوق صدقات یه صندوق بزنه صندوق کمک به پارس آنلایننقل قول:
اگه براشون نفع نداشت فاتح از اونور دنیا بلند نمیشد بیاد ایران شرکت بزنه مطمئن باش این درآمدی رو که توی ایران درمیاره هیچ جای دنیا نمیتونست دربیاره
مگه قراره سود نداشته باشه؟ سود داشتن مشکلش چیه؟نقل قول:
نقش ISP ها در گرانی اینترنت ایران به این حدی که فکر میکنید نیست و مشکل ریشه ایه...
نه حتما سود داره که داره ادامه میده ولی این توضیحات رو برای دوستانی گفتم که میگن چرا اینترنت رو 80 درصد گرونتر میدن به مردمنقل قول:
نقل قول:
چند تا نکته عرض کنم خدمت شما . بنده از شما زودتر اینجا بودم و حداقل تعداد پست هام هم در این فروم بیشتر از شماست پس شما به من نگو چطور باید برخورد کنم چون اندازه کافی در بحث های انجمنی در اینجا و انجمن های دیگه شرکت داشتم و به سفسطه کردن دیگران هم در بحث بسیار آشنا هستم .
قاهره به کنار ، اولا ایشون آمار 2012 رو دادن و با آمار الان در اواخر 2014 میخوان مقایسه کنن در صورتی که در فاصله ی 2 ساله 2010 تا 2012 قیمت ها تقریبا نصف شدن . 2012 تا 2014 نصف نشده باشن حداقل 20 تا 35% ارزان تر شدن
ملت گرامی کجای این جو گیری هست وقتی اینترنت ایران از اینترنت ژاپن 3500 برابر ارزان تره ؟
شما میگی من مقاله ی ناقص خودندم ؟! دقیقا کجاس ناقصه این مورد که هزینه ی هر مگابیت پهنای باند 1 مگابیتی در نیویورک 94 سنت هست ؟ خب معلومه منظورم در صورت خرید های حجیم هست شما یک درصد فکر کن بخوای 10 مگابیت پهنای باند تهیه کنی و با قیمت 94 سنت بهت بدن . و اینکه در مورد Cap شما هیچ مدرکی ارائه نمیدی و همینطوری حرف میزنی در صورتی که من واسه هر کدوم از ادعا هام حداقل یک لینک منبع ارائه دادم که شما سعی داری بگی "یه مقاله ناقص خوندی" و ارزش اصل موضوع رو پایین بیاری
در این اواخر یه شرکت آمریکایی که اسمش رو فراموش کردم محدودیتی روی پلن های نامحدود کاربراش اعمال کرد که باعث شد ازش شکایت بشه چون خیلی از این Cap ها در قرارداد ذکر نمیشن و خلاف قانون هست . در صورتی سرعت میتونه پایین بیاد که پهنای باند موجود نباشه !! و در ISP هایی که این موارد در متن قرار دادشون ذکر شده باشه شما فکر کن 250 گیگ کجا و 10 و 20 گیگی که ما داریم کجا . تازه مثلا اینترنت 20 یا مثلا 50 مگابیت رو بعد از رد کردن حد مجاز بخوان Cap کنن کلا که قطع نمیکنن . مثلا سرعتش رو نصفر میکنن . آیا 10 مگابیت یا 25 مگابیت سرعت کمی هست برای شما ؟؟!
منظور من از قیمت 1 دلاری در نیویورک قیمت پهنای باند اختصاصی به ازای خرید بالا هست خب معلومه به افراد عادی با خرید های 10 و 100 مگابیت همچین قیمتی نمیدن
و مورد دیگه اینکه شما دقیقا این آمار رو از کجا آوردی که مثلا از اروپا بخواد از سرور آمریکایی دانلود کنه سرعتش شاید 1 مگابایت دانلود هم نرسه ؟ چون بنده سرور انگلستان دارم و از سرور های آمریکایی معمولا بین 5 تا 18 مگابایت در ثانیه دانلود دارم !
آمار های شما یا قدیمی هستن و ارزشی برای بحث ندارن ، یا اصلا منبع ندارن و ادعای شخصی هستن .
قیمت سال 2012 اصلا مهم نیست چون قیمت های حال حاضر بسیار بسیار ارزان تر از 2 سال و خرده ای پیش هست چرا شما اینو درک نمیکنی ؟
و اینکه از شما هم این سوال رو دارم : چی بهتون میرسه که بخواین اوضاع خراب اینترنت مملکت رو بخواین بهتر نشون بدین و دلیل براش بیارین که اینطوریه ؟ تنها دلیلش اینه :
بی کفایتی و دزد بودن شرکت زیر ساخت ، دزد بودن شرکت مخابرات و دزد بودن شرکت های PAP .
حالا خوبه خودشون در منابع مختلف اعلام کردن ما میتونیم پهنای باند از کشور های همسایه رو به ازای هر مگابیت 16 دلار خریداری کنیم ...
چند بار من باید این حساب کتاب سر انگشتی رو بکنم که دوستان مثل شما اینقدر دفاع از این دزدی ها و مال خوری ها نکنن ؟
فرضا اگه پورت 10 گیگ بخریم که هر مگابیتش 16 دلار در بیاد قیمت هر STM1 حدود 2480 دلار میشه یعنی 6 میلیون و 200 هزار تومان با ارز مرجع و 7 میلیون و 900 هزار تومان با ارز آزاد !
حالا شما به من بگو 27 یا 24 میلیون تومن قیمت هر STM1 کجا ... و 8 میلیون تومن کجا !!!! این 24 میلیون که اولا هنوز فکر کنم اجرایی نشده و هنوز با نرخ بالاتری فروخته میشه و ISP های محترم هم زحمت میشن این قیمت رو بیش از 3 برابر میکنن و به صورت حجمی به معنای واقعی کلمه توی پاچه ی من و شما میکنن
ولی اینا مهم نیست . این مهمه که شما بیای بی دلیل از شرکت های ایرانی و زیر ساخت دفاع کنی و سعی کنی دلیل بیاری که چرا اینترنت ما اینقدر گرونه . مهم اینه به من بگی مطالب ناقص میخونی ... مهم اینه قیمت های سال 2012 رو با قیمت های اواخر 2014 مقاسه کنی !!!
به قول شما بنده و بقیه کاربر ها جو گیر هستن و این موارد رو نباید پیگیری کنن کلا ما مهم نیستیم مهم اینه آقا زاده ها جیباشون پر باشه ... . اصلا ما اینترنت میخوایم چیکار ؟ بشینیم نماز بخونیم صواب جمع کنیم کلا .
یادش بخیر دو ماه پیش صبانت رو به فحش کشیدیم.. الان قربونش هم میریم....نه کاکو... دایل اپ شرف داره به پارس....نقل قول:
دوستان شیرازی جایی رو پیدا کردید که بهش کوچ کنیم؟ هر چی میگردم چیز دندون گیری گیرم نمیاد تو isp های محلی!!!
دوستان اگر اعصاب و روان و هستیتونو دوست دارید سراغ مخابرات نیایید
خلاصه کلام اگر اینترانت می خواهید خوبه اگر اینترنت می خواهید زور کی پیداش می کنید ضمنا برای همیشه هم با پشتیبانی خداحافظی کنید. من سه سال پیش بودم اما فکر کردم توی سه سال متحول شدن اما اشتباه کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات استانهای مختلف فرق میکنه رفیق مثلا واسه خوزستان تفاوت چندانی بین سرورهای داخلی و خارجی وجود ندارهنقل قول:
ولی سرعتهای مخابرات اسمی هست متاسفانه