مرسینقل قول:
اما داداش این که تو سایتش سرویس 1024 6GB که NF هم هست زده ماهی 28300 .... ولی اینی که شما لینکشو دادی ماهی 3 گیگه و 29.700 !!
اولی که بهتره !
اصلا نمیدونم لینک این رو از کجا آوردی !! :n02: هر چی گشتم نبود تو سایت
Printable View
مرسینقل قول:
اما داداش این که تو سایتش سرویس 1024 6GB که NF هم هست زده ماهی 28300 .... ولی اینی که شما لینکشو دادی ماهی 3 گیگه و 29.700 !!
اولی که بهتره !
اصلا نمیدونم لینک این رو از کجا آوردی !! :n02: هر چی گشتم نبود تو سایت
دوستان قضیه این هرگیگ 1200 تومان چیه؟
دوست عزیز، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به نظرم بسیار تند و جوگیرانه برخورد میکنید...
ایشون با مصر مقایسه کردن، تازه قیمت اعلام شده، حد نسبتاً پایین بود! کشورهایی مثل مصر و ترکیه و اسراییل، در تأمین پهنای باند موفق تر از ایران بوده و با سرمایه گذاری هایی که کردن، قیمت رو تونستن پایین بیارن. ولی ایران از انحصار و عدم برنامه ریزی مناسب و نبود نوعی "تصمیم جدی برای کاهش قیمت" رنج میبره.نقل قول:
پیشنهاد میکنم احترام متقابل رو نگه دارید و یاد بگیرید چگونه باید بحث کرد!نقل قول:
شما متأسفانه یکی دو تا مطالب ناقص رو خوندی و چنین احکامی صادر میکنید.نقل قول:
هزینه ی اتصال شبکه های مختلف در جهان (که اینترنت رو به وجود میارن)، در نقاط مختلف، بسته به سرمایه گذاری و تعداد کابل های موجود، متفاوته. پایین ترین قیمت ارتباط "راه دور" (زیر-اقیانوسی) به دلیل کابل های بسیار و رقابت شدید، در لینک های میان سواحل غربی اروپا و سواحل شرقی کشور امریکا وجود داره.
انتقال شبکه ها و اتصال شبکه ها به یکدیگر، هزینه ی زیادی داره و شما از هر شبکه ای که لینک بگیری، بسته به هزینه ای که براش شده (طول و نقاط نصب کابل ها)، قیمت متفاوته.
مثلاً شما لینک داخل شبکه ی ملی یک کشور (یا اتحادیه ای از کشورهای همسایه) رو بگیری، مسلماً قیمتش پایین تر از یک لینک اتصال به شبکه ی جهانی از طرف های مختلف هست. به همین خاطر کشورها همگی شبکه های داخلی راه اندازی میکنن (اینترانت ملی) که تا حد ممکن، از این هزینه ی اضافی انتقال اطلاعات در زیر اقیانوس ها و دریاها، اجتناب کنن و پهنای باند داخلی، روی لینک های خارجی نره و اونا رو اشغال نکنه.
در سال های اخیر، قیمت تجهیزات کاهش، و ظرفیتشون افزایش داشته، و به همین میزان، قیمت ها هم در حال کاهشه، ولی نه به این سادگی که شما میگی. یک شبه تجهیزات فعلی که میلیاردها دلار براشون هزینه شده و قراره فلان مقدار دهه کار کنن رو دور نمیریزن!
وضعیت کشور و منطقه ی عقب افتاده ای مثل ایران و خاورمیانه، از هنگ کنگ و اروپا و امریکا که بهتر نیست؟ قیمت ها رو در مقاله ی زیر (2013) که به کاهش قیمت لینک های طویل داره میپردازه (بر اساس مقایسه از 2009 تا 2012)، مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- لینک 10 گیگابیت بین لندن (بریتانیا) و نیویورک (ساحل شرقی امریکا)، 9000 USD*، لینک 155 مگابیت 2816 USD
- لینک داخل شبکه ی محلی اتحادیه ی اروپا (= یک مسیر کوتاه) از فرنکفورت (آلمان) به لندن (بریتانیا) برای 10 گیگابیت 3500 USD برای 155 مگابیت 1540 USD
- لینک هنگ کنگ (چین) به توکیو (ژاپن) برای 10 گیگابیت 23250 USD و برای 155 مگابیت 6948 USD
- لینک هنگ کنگ (چین) به لاس انجلس (ساحل غربی امریکا - کلیفرنیا) برای 10 گیگابیت 43800 USD و برای 155 مگابیت 6400 USD
(قیمت ها، برای خرید عمده و به صورت اجاره ی ماهیانه هستن؛ خرید کم، مسلماً گرانتره! *USD = دلار ایالات متحده ی امریکا)
این شهرها، جاهایی هستن که شرکت های تأمین کننده ی transit بین قاره ای، براشون سرمایه گذاری های عظیم میکنن چون به دلیل اهمیت بالای اقتصادی، نیازمند پهنای باند عظیمی هستن. درواقع این قیمت ها کف های قیمت هستن و در مناطقی مثل خاورمیانه، قیمت ها بالاتره.
مسلماً برای کشوری مثل ایران، چنین سرمایه گذاری های عظیمی نمیشه و اگر بخوایم، باید درخواست بدیم یا در پروژه های بین الملل سرمایه گذاری کنیم تا بهمون با قیمت پایین تری از مسیرهای مستقیم تری برسونن و نه مثل الان که اغلب پهنای باند، از چندین واسطه میگذره...
درباره ی اینترنت های نامحدود هم که بارها تکرار کردید:
در هیچ جایی از جهان، اتصالات "واقعاً نامحدود" ارزان به کسی نمیدن. plans نامحدود پرسرعت، همیشه اشتراکی هستن و به تعداد زیادی از یوزرها (مثلاً به نصف یک خیابان!) فروخته میشن...
سیستم به این شکل کار میکنه که مثلاً 100 مگابیت رو به 50 تا خونه یا بیشتر میفروشن و مشکلی پیش نمیاد چون اغلب مردم دانلودهای دائمی و حجیم انجام نمیدن و راهکارهای پخش پهنای باند رو در سوییچ ها اعمال میکنن تا شبکه تماماً توسط چند تا یوزر پرمصرف، اشغال نشه. لازم به ذکره که این مثلاً 100 مگابیت همیشه به معنای "سرعت ارتباط اینترنت جهانی" نبوده و درواقع منظور، "پهنای باند حدودی ارتباط محلی" (داخل کشور یا مجموعه ای از کشورهای همسایه) هست. مثلاً شاید فردی در لندن با چنین سرویسی، از سرورهای داخل بریتانیا و اروپا، با سرعت حتی 7-8 مگابایت بر ثانیه دانلود داشته باشه، ولی اگر از سروری در امریکا، ترکیه، چین، ژاپن، و غیره بخواد دانلود کنه، سرعت دانلودش به 1 مگابایت بر ثانیه هم نرسه! به همین دلیل بسیاری از سرویس های بزرگ اینترنتی مثل یوتوب، سرورهایی در مناطق مختلف جهان در شبکه های محلی کشورها و اتحادیه ها ایجاد میکنن تا یوزرها، راحت تر و سریعتر به سرویس دسترسی داشته باشن.
plans نامحدود، معمولاً واقعی نیستن (حداقل در سرعت های بالا و با قیمت های پایین) و همگی درواقع caps دارن. شما مثلاً بیشتر از 250 گیگ در ماه که دانلود کنی، زنگ میزنن بهت اخطار میدن که یا پول بیشتری بده یا سرعتت محدود میشه! البته بعضاً هستن که در مورد ارتباطات داخل کشوری (منطقه ای) cap ندارن ولی برای ارتباطات خارجی و راه دور (اینترنت) cap و محدودیت تعریف شده.
زیاد جوگیر نباشید!
در کل، این درسته که در ایران، به دلیل انحصار دولتی در تأمین پهنای باند (= شرکت ارتباطات زیرساخت)، و عدم اجازه ی ایجاد رقابت در این موضوع، قیمت ها بالاتر از منطقه هستن و نظارت خوبی روی قیمت گذاری پهنای باند نمیشه چون یک منبع درآمد عظیم هست...
شرکت های بزرگی همچون پارس آنلاین، سال هاست که میخوان وارد بحث تأمین پهنای باند از طرق مختلف و ورود به رقابت در این زمینه بشن، ولی تاکنون چنین مجوزهایی برای تأمین پهنای باند مستقل و جدا از ارتباطات زیرساخت، داده نشده.
وضعیت فعلی با ارتباطات زیرساخت، کمی مشابه قیمت های همراه اول (ارتباطات سیار = مخابرات دولتی قدیم)، قبل از ایجاد ایرانسل و شروع رقابت هست. (البته نه به اون حد فجیع!)
ولی به هر حال، نباید از هزینه ی عظیم تجهیزات و انتقال پهنای باند از مرزها، توسط مجموعه های طویل فیبرهای نوری به شهرهای مختلف که توسط وزارت ارتباطات و ارتباطات زیرساخت انجام میشه، صرف نظر کرد و بخش بزرگی از قیمت نهایی فروش، مختص این موضوع هست.
مسلماً در صورتی که اجازه ی ایجاد رقابت در زمینه ی تأمین و انتقال پهنای باند در کشور داده بشه، قیمت ها در این زمینه کاهش نسبی (شاید کم) خواهند داشت، ولی در حال حاضر به نظر نمیاد کسی قصد مقابله با انحصار ارتباطات زیرساخت رو داشته باشه.
خطاب به اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگم که شما میخوای موضوع قیمت اینترنت رو رو واسه ما روشن کنی تا اینجاش درست و بحث خوبی هم هست ولی اطلاعات شما بر مبنای اطلاعاتی هست که توی اخبار تحویل مردم میدن اصلا همین 28 میلیون رو هیچ کس نمیدونه واقعا چقدره از این عددها و ارقام زیاد میشنویم که اتفاقا همشون دروغ محض هست این مسئولین هرجا به منافعشون در خطر باشه دروغ میگن و باید هم بگن چون نمیخوان مردم از قیمت تمام شده اینترنت تو ایران خبر داشته باشن اما وقتی میایم کشورهای مختلف رو می بینیم حتی همین همسایه ها رو حتی یه ادم خنگ باشه راحت باشه متوجه میشه که یه جای کار ایراد داره: کیفیت پایین قیمت بالا !!! من نمیدونم هدف شما از مقایسه ایران با زامبیا چی بود هیچ وجه اشتراکی بین ایران و این کشور وجود نداره
ضمنا اون هزینه انتقال و نیروی انسانی و اینا هم توی همه جای دنیا هست بحث ایران تنها که نیست اتفاقا اون سود 25 درصدی که شما گفتی واسه شرکت ها حالت منصفانش هست اینا همین الانش 80 درصد حداقل دارن سود میکنن و بعدش هم امکان نداره هزینه انتقال و جابجایی و جانبی هیچ وقت از هزینه خود پهنای باند بیشتر بشه مثل اینه که شما بری ماشین بخری بعدش بخوای چندبرابر قیمت ماشینو پول بنزین بدی اصلا همچین چیزی با عقل جور در نمیاد. همچنین تو 180 تا کشور نمیدونم تعدادشو درست گفتم یا نه بجز اونایی که رتبه پایین تری از ایران دارن بقیه هر کدومشون قیمتی که مشتری واسه اینترنت میده چند صد برابر کمتر از چیزی هست که ما واسه این اینترنتهای مزخرف میدیم حالا بحث حجمی بودن هم بماند که سودش فقط در جهت پر کردن جیب اقایون هست من فکر نمیکنم توی همون زامبی هم که شما اسم بردی اینترنت حجمی بدن به مردم !! اگرم بدن با حجم های خیلی بالا میدن...
آقا این چی میگه من سکته کردم :n02:(تازه واس پارساله)
بلاد کفر چه خبره ها:
آقا پارس جدیدا به شدت به حجم دزدی روی آورده. حتما کنترل پنلتون رو به شکل روزانه مرور کنید و مودم رو ساعات دقیق شبانه ریست کنید که حجم الکی ازتون کم نکنه. من زنگ زدم شکایت کردم با مدرک و دلیل. هیچی نمی تونستند بگند. بماند که هنوز حجم رو برنگردوندند.
داداش چه بلاد کفری باور کن اونا از ما مسلمون تر هستندنقل قول:
من نمی دونم این چه مسلمونی که ربا داره دزدی داره و.....هزاران دروغ و کلکی که دارند
طرف تو روز روشن داره دزدی میکنه و سر مردم کلاه میزاره بعد مینویسه همه اش در راستای رضایت مردم
باور کن اینا دست هر چی دزد از پشت بستند طرف دزدی میکنه مثل بچه آدم قبول میکنه داره دزدی میکنه ولی اینا دزدی میکنند بعد میگن ذر راستای رضایت مردم
یکی از این دانشمند گفته بود من رفتم اروپا اسلام دیدم مسلمون ندیدم اومدم ایران مسلمون دیدم ولی اسلام ندیدم
درود
الان من فن آوا رو که چک کردم ، نسبتاً بد به نظر نمیاد ، شهر ما هم نمایندگی داره ، برم روی فن آوا؟
ممکنه این فیلمی که الان پارس آفلاین بازی می کنه رو بعداً فن آوا هم بازی کنه؟ (با توجه به اینکه بعضی از سرویسهاش دانلود شبانه رایگان دارن و بعضی هم ندارن)
isp من که الان چند ماه هست شهراد شده ! ( لعنت به این دزد کثیف )
داداش در کل انساینیت مهمه حالا هر کسی یه دینی داره یکی مسیحی یکی شیعه یکی سنی یکی زردشت.اون انسانیت و وجدانه که مهمهنقل قول: