دوست عزیز میشه یدونه trace بگیری ببینیم چه جوریاس؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز میشه یدونه trace بگیری ببینیم چه جوریاس؟نقل قول:
دوستان برای نصب انتن وایرلس باید از شرکت بیان نصب کنن یا خودم هم میتونم نصب کنم؟
میخوام بعدا جای انتن رو عوض کنم و ببرمش خونه دوستم
2 تا کار میتونی انجام بدی که ممکنه بهت کمک کنه.نقل قول:
1) ارتباط مودم رو چند بار ریاستارت کن. اگه مودمت به صورت Bridge تنظیم شده، که کافیه از تو ویندوز کانکشن مودم رو قطع کنی و دوباره وصلش کنی.اگر هم مودم به صورت PPPoE تنظیم شده باید چند بار مودم رو ریستارت (یا خاموش و روشن) کنی. معمولاً بعد از چند بار یه IP از رنج دیگه بهت میافته که اون وقت اگه اون رنج جزو رنجهای قدیمی پارسآنلاین باشه حتماً مال ایرانه. مثلاً رنج 91.98 یا 91.99.
2) یه پر.و.کسی ایرانی پیدا کنی که اگه این عبارت رو تو گوگل جستجو کنی بالأخره گیرت میآد: free iran p-r-o-x-y list. البته اون خط فاصلهها رو باید حذف کنی. برای این کار البته احتمالاً نیاز به فی.تر.شکن داری. بعد که یه پر.و.کسی فعال از داخل ایران پیدا کردی اونو تو تنظیمات مرورگرت وارد کن تا مشکلت حل بشه.
اگه منظورت این آنتنهای وایرلس پشت بامی باشه که نشدنیه و بعید میدونم خودت بتونی نصبش کنی.نقل قول:
آقا من مودمم جواب نمیده کل خونه رو ، مخصوصا میخوام 2 تا طبقه رو کامل جواب بده ، چکار کنم به تظرتون ؟ آنتن تقویتی هستش ؟ ارزونم در بیاد !
رفیق همه جا الان خط رو بالا میبندن!! شما دقیقا مشکلت چیه؟ خوب روزانه که همه جا هر گیگ همون 3600 تومن هست ...شبانه هم هر جا بری راحت 9نقل قول:
گیگ رو داری... این پارس حالش خیلی بد شده.... شما فکر میکنید دقیقا چند درصد کاربران بصورت مداوم از شبانه استفاده میکردن؟ شاید زیر 10 درصد!!! منتها اینا فکر کردن با این طرح مسخره میتونن درامد زایی کنن.. بنظرم اگه قرار به درامد زایی بود پارس باید قیمت سرویسهاییی که شبانه رایگان داره رو بیشتر میکرد.. نه اینکه خشک و تر رو با هم میسوزوند... در هر صورت تصمیمی هست که گرفتن... الان حتی صبانت هم سگش به پارس شرف داره...
پارس هیچ برتری نسبت به هیچ isp نداره از قدیم ال ایام هم که اصلا پینگ نداشت و سرعت دانلود روزانش هم خیلی کم هست نسبت به بقیه شرکتها... دلیلشم چیزی نیست جز چپوندن 100 تا مشتری رو یه پورت....در هر صورت تاریخ انقضا
پارس رسیده و دیگه جای موندن نیست.. من خودم در ماه بالای 30 گیگ شبانه استفاده نمیکنم....
تنها چیزی که میتونه در اینده مطمعنا دور به کمک ما کاربرا بیاد اینه که قیمت سرویسهای نامحدود عقلانی تر بشه وگرنه این شرکتها از ..ه میخوان کره بگیرن و شب که بخوابیم یه مشکل جدیدتر برامون بوجود میارن...
تا اون روز مثل این چوپان ها باید هر مدت کوچ کنیم.
رفیق مودم رو باید در مرکز خونه قرار بدی تا انتن دهی بهتر بشه.. کنار دیوار نزار و... با رعایت این نکته ها انتن دهیت بهتر هم میشه...نقل قول:
مودمت چیه؟ اره انتن تقویتی هم باید باشه اما اطلاعی ندارم...
نقل قول:
آقا زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن
انتن تقویتی با انواع قیمت هست اگه انتن مودمت قابل جدا شدن باشهنقل قول:
اما با ازمایش و خطا میتونی یه جای بهینه برای مودمت پیدا کنی که اکثر خونه رو پوشش بده
نرم افزار inSSIDer
روی لپ تاپت نصب کن قدرت سیگنال نشون میده با جابه جا کردن مودم و ازمایش خطا میشه یه جای بهینه پیدا کرد
سرعت دانلود با تورنت خیلی پایینه
کسی راهکاری برای بالا بردنش نداره این روزهای اخری؟
برادر شما باز داری حرف خودت رو میزنی . مقایسه کردن ایران با یه کشوری مثل زامبیا دردی از کسی دوا نمیکنه . مثلا یه مورد جالبی بدونی بد نیست اینکه افغانستان داره از ایران پهنای باندش رو میگیره و جالبه بدونی به قیمت ارزان تری از ایران دارن میفروشننقل قول:
این یعنی چی ؟!!! یعنی در ایران دارن توی پاچه ی ما میکنن
به گفته ی همین تابناک اینترنت ایران 2 برابر گرانتر از افغانستان و 3500 برابر گرانتر از ژاپن هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما میای قیمت ایران رو با زامبیا در آفریقا مقایسه میکنی ؟ مثل اینه بگیم ایران فقر زیاد داره و شما بگی نه ببین بدتر از ما هم در آفریقا هست و اونا نون شب ندارن بخورن !!!!
خوب این چه ربطی به ما داره الان ؟ ما باید بدتر رو ببینیم که دهنمون رو ببندیم و خفه بشیم ؟ یا بهتر هارو ببینیم که چطور 3500 برابر ژاپن گرانتر و چند هزار برابر بی کیفیت تر دارن به ما میفروشن
چرا شما قصد داری این مورد هارو سرپوش بذاری
واقعا متاسفم برای افراد بی اطلاعی که پست شمارو همینطوری تشکر میزنن .
ما کاربر نهایی هستیم . برامون مهم نیست پارس آنلاین چه غلطی داره میکنه و هزینه هاش چقدر هست . اصلا برامون مهم نیست که تلفن پشتیبانی هم نداشته باشه . اصلا مهم هم نیست که هر خیابون توی شهر ما نماینده هم نداشته باشه
مهم قیمت و کیفیت نهایی هست . ولی شما فقط میای حرف خودت رو میزنی که "این بدبخت ها هزینه دارن بابا" و "زامبیا در آفریقا !! وضعش از ما بدتره"
کی رو دقیقا احمق فرض کردی اینجا ؟ اینو واسه من توضیح بده
بد نیست شما و دوستان قیمت های IP Transit اطراف دنیا رو داشته باشید
طبق این خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 2008 در لندن به ازای هر پورت 1 گیگ قیمت هر مگابیت 13 دلار بوده یعنی حدود 7 سال پیش هر STM-1 ( به صورت خرید پورت های 1 گیگابیتی ) 2015 دلار قیمتش در میومده .
همین الان قیمت هر مگابیت پهنای باند در هنگ کنگ به ازای خرید پورت 10 گیگ فقط و فقط 1 دلار در میاد یعنی هر STM-1 حدود 156 دلار قیمتش میشه !!!
ببین چطور قیمت های پهنای باند در حال افت بوده که هنوزم هست :
همین الان قیمت هر مگابیت در نیویورک 1 دلار هست !! :
شما همین آمار تابناک رو بخون که نوشته ( طبق یه آماری که رقم بالایی رو هم گزارش داده ) : هر STM-1 با قیمت حدود 9 میلیون تومان وارد کشور میشود .
من فهمیدم شما اون 11 درصد سود رو از کجا آوردی . ظاهرا زیر ساخت خواسته از خودش دفاع کنه گفته سود ما فقط 11 درصده :
در حالی که همه میدونیم این یه دروغه . مثل جریان اعلام نرخ تورم که آمار های دیگه بالای 35 درصد میداد ایران اعلام میکرد حدود 24 درصده .... :n13:
اینم یه لینک دیگه که نوشته پهنای باند اختصاصی به ازای هر مگابیت رو از کشور های منطقه میتونیم 16 دلار خریداری کنیم :
که در صورت خرید پورت های حجیم تر مثل 10 گیگ تخفیف هم شاملش میشه ...
سوال من سر جاشه : شما چه سودی از گفتن این حرفای بی ارزش به ما میبری ؟
چون من هر جوری دارم حساب میکنم ما الان باید بتونیم اینترنت 4 مگابیت نا محدود با ضریب 1 به 6 رو با قیمتی بین 50 تا 70 هزار تومان بخریم ( با در نظر گرفتن 100% سود برای ISP ها منتقل کننده های پهنای باند )
ولی در عمل 1 مگ 1 به 8 رو 220 تومن داره بهمون میفروشه پارس آفلاین عزیز
و در آخر باید بگم من به کسی و کسانی که مارو احمق فرض کنن احترامی نمیذارم . این شامل شما ، پارس آفلاین ، مخابرات ، و زیر ساخت هم میشه !
احترام گذاشتن به کسی که مارو احمق فرض میکنه بدترین توهین به خودمون هست و یعنی قبول کردیم که احمقیم !