بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل
به طراحی گوشی هم برمی گرده اما طبیعتا نهنقل قول:
من دقیقا همین داستان رو دارم . چند بار دیگه هم در صفحات قبل گفتم . آنتن ۳جی صفره و در منزل فقط میتونستم به ۲جی وصل بشم . تا یکی از آشنایان دید ۴جی در منزلم قابل دریافته . منم با توجه به اینکه تبلتم lte هست ، رفتم سیم ۴جی گرفتم و الان در منزل ۴جی رو با دو خط آنتن دریافت میکنم .نقل قول:
اما این چیزی نیست که همه جا برقرار باشه .
شما اول باید با یک گوشی که قابلیت ۴جی و البته سیم ۴جی داره باید در داخل منزل تست کنی تا مطمئن بشی . نری سیمشو بخری و گوشیشم بخری بعد ببینی در منزلت پوشش نداری و بیای فحششو به ما بدی :)
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
درود دوستان ایرانسل بسته افزایش حجم هم داره ؟
کلا شما از کدوم بسته استفاده میکنید ؟ من بسته 3 ماهه 6 گیگی اسفتاده میکنم.
من مودم LTE دارم چطور میتونم بدون دراوردن سیم کارت شارژ کنم ؟ (نمیشه کد وارد کرد) قبلا از طریق گوشیم براش بسته خریدم ولی الان کدش یادم نیست
ايرانسل با سرور های داخل ايران مشکل داره مثلاً ------ اصلاً باز نميشه! يا دانلود از دانلود ها خيلی کم سرعت هست يا نميشه اصلاً! راهی پيدا کرده کسی؟ بخوايم دانلود کنيم هميشه بهترين راه سرور های ايرانه که..
- - - Updated - - -
ايرانسل با سرور های داخل ايران مشکل داره مثلاً ------ اصلاً باز نميشه! يا دانلود از دانلود ها خيلی کم سرعت هست يا نميشه اصلاً! راهی پيدا کرده کسی؟ بخوايم دانلود کنيم هميشه بهترين راه سرور های ايرانه که..
فکر نکنم. شاید IP شما با اون سرورها مشکل داشته باشه یا ترافیک روی اون سرورها زیاد باشه یا شایدم ترافیک شبکه اینترنت ملی توی منطقه شما بالا باشه و سرعت پایین اومده باشه.نقل قول:
این تست سرعت 4G ایرانسل با سرور داخلی هست:
در تنظیمات مودم حالت شبکه رو بذارین رو اتوماتیک تا مشکل برطرف بشه. خدمات USSD در حالت LTE یا 4G پشتیبانی نمی شه. وقتی حالت شبکه رو اتوماتیک باشه با وارد کردن کدهای USSD اتصال مودم از شبکه LTE به نسل سه یا دو سوئیچ می کنه تا فرامین ارسال و دریافت بشه.نقل قول:
تعرفه ها رو تو سایت دیدمنقل قول:
خیلی عالیه
برای کسانی که دانلود شبانه ندارن خیلی خوبه
- - - Updated - - -
تعرفه ها رو تو سایت دیدمنقل قول:
خیلی عالیه
برای کسانی که دانلود شبانه ندارن خیلی خوبه
کد رو کجاش وارد کنم ؟؟؟؟ مسیج داره ولی جایی برای کد ussd ندیدم. (مودم tp link)نقل قول:
من به دلیل تعویض شرکت اینترنت میخوام مدتی از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
بسته 1 هفته به دردم میخوره - میخوام 1 هفته 2 گیگ + 4 گیگ 2 شب تا 2 ظهر بگیرم
چطوره ؟ کسی داره ؟ قیمتش یه کم گرونه ولی به نظرم از 1 گیگ هفتگی به صرفه تره چون فقط 2 تومن گرون تره
مدل دقیق مودم رو بگین تا ببینم اصلا از کدهای USSD پشتیبانی می کنه. با توجه به LTE بودن احتمال پشتیبانی از USSD زیاده اما شاید لازم باشه آپدیت کنین فرم ور مودم رو تا قابلیت هایی اضافه بشه. البته چون مدل دقیق مودم مشخص نیست اینایی که گفتم بیشتر فرضیه اس. چند ماه پیش در مورد یک مودم یو اس بی دی لینک که تنها از 3G پشتیبانی می کرد اقدام به آپدیت فرم ور کردم و قابلیت استفاده از کدهای USSD در نرم افزار مدیریت مودم اضافه شد.نقل قول:
ممنون لطف میکنیدنقل قول:
TP LINK m7350
فریم ور هم آپدیت هست.
خودم قبلا با سیم کارت گوشی خودم برای سیم کارت مودم بسته خریدم ولی یادم نیست چه کدی زدم.
مثل اینکه نقشه اش زیاد دقیق نیست. مثلا نزدیک خونه ما تو نقشه یه دکل رو نشون میده که تو مکان واقعیش اصلا دکلی وجود نداره.نقل قول:
خیابان سروش نزدیک احمدآبادنقل قول:
جستجو کرده بودم و در بین مودهای LTE تی پی لینک دقیقا به همین مودم رسیده بودم که از USSD پشتیبانی نمی کنه و توی آپدیت فرم ور اون هم ظاهراً پشتیبانی از کدهای QR اضافه شده.نقل قول:
برای خرید بسته از طریق هر سیم کارتی چه همراه اول باشه چه ایرانسل، یکی از بهترین کدها به نظر من ستاره 780 مریع(متعلق به بانک اقتصاد نوین) هستش که مستقیم از طریق اون می تونین برای هر سیم کارت ایرانسل دیگر همه بسته های اینترنتی رو خرید و مستقیم شارژ کنید. همچنین امکان شارژ مستقیم معمولی رو هم میده.
کد ستاره 780 ستاره 2 ستاره 4 رو بگیرید و ادامه بدید با گزینه اینترنت و بسته مورد نظرتون که سر آخر شماره سیم کارتی که میخواین براش بسته اینترنتی فعال کنین رو میخواد و بعد هم شماره کارت بانک و رمز دوم و تمام.
از برنامه ایرانسل من استفاده کنیدنقل قول:
نقل قول:
عالی ترین ترین راه نصب برنامه ایرانسل من از سایت ایرانسل هست روی گوشی اندرویدی و خرید بسته و چک باقیمانده بسته از طریق اون
چندتا از دوستان قیمت این گوشی ایرانسل رو پرسیدن اینجا ببیند:
۸۸۰ تومن بصورت اپراتور لاک با ۹۶ گیگ اینترنت
آدم باید دیوانه باشه که اینو بخره قیمت آزادش ۶۷۰ تومنه چرا باید کسی از ایرانسل بصورت لاک شده بخره ۸۸۰ تومن آخه!!!!!!!!!!!!!
دوستان ميتونيد يه مودم 4جي خوب بهم معرفي كنيد؟
من فقط برا بازي و دانلود از ايكس باكس ميخوام اين مودم رو و چيزي كه برام مهمه اينه كه بشه از توي تنظيمات NAT اوپن كنم چون برا بازي انلاين خيلي مهمه.اصلا چنين امكاني دارن سيمكارت هاي ايرانسل؟مودم هاي 4 جي چطور؟
ممنون ميشم يه راهنمايي كامل كنيد به همراه معرفي چند مدل مناسب 4جي برا گيم.
اقا چقدر وضع نت شما خوبه !
تست اینترنت 3g من همین الان :
----------------------------------
بهتر شد :
دوستان یک سوال:
در منطقه ای که پوشش 4g/3g وجود داره آیا سرعت 4G بالاتره به طور معمول؟ مثلا اگر سرعت 3G پایین باشه (زیر 1 مگابیت)
چون بنظر میاد مشکل از پهنای باند دکل های این منطقه باشه.
سلام
وضعیت 3g شهرستان شاهرود چطوری است؟
4g کی به شهرستان شاهرود می اید و راه اندازی می شه،؟
الان در سایت مرکز استا پوشش داره،
ممنون
بله ، این مورد کاملا وجود دارد و وقتی که با 3g جتی نمیشه دانلود کرد با 4g خیلی راحت و با سرعت بالا دانلود میکند.نقل قول:
- - - Updated - - -
بله ، این مورد کاملا وجود دارد و وقتی که با 3g جتی نمیشه دانلود کرد با 4g خیلی راحت و با سرعت بالا دانلود میکند.نقل قول:
بیشتر توضیح بدید.نقل قول:
اینترنت ایرانسل مثل یه جهبه شانسی هست من قم 25 مگ دارم اما الان جایی حومه تهرانم که ۴ جی ندارد و تری جیش حتی از سرورهای ایران هم به درد نمی خوره
نتیجه اینترنت هیچکس به درد هیچکس نمی خوره آنجایی که براتون مهمه شخصا در ساعت نه تا یک شب کیفیت و سرعت را تست کنید.
نمیدونم اینها مردم رو چی حساب میکنند! در همه جای دنیا گوشیهای اپراتوری بسیار ارزان قیمت تر از انلاک اون هست.از دم قسط بصورت 24ماهه فروخته میشن و در صورت خرید نقدی گاها تاسی درصد هم تخفیف میدن. این گوشی رو هفته پیش دوستم با گارانتی 620تومن خرید. گیرم 96 گیگ هم اینترنت روش باشه که خود ایرانسل صد گیگ سالانه رو داره میده 175هزار تومن. کلا ارزش این گوشی در حالت آزاد و غیر اپراتوری با طرح اینترنتش میشه حدود 800هزار تومن. حالا 880هزارتومن از کجا اومده اونهم برای لاک اپراتوری نمیدونم.نقل قول:
اصلا نمیشه اینو گفت که با 4g حتما سرعت بهتر از3g خواهد شد دوست من این کاملا بستگی به منطقه مورد نظر داره.در بعضی جاها اینجوری هست و در بعضی جاها کاملا برعکس و همون 3g سرعت بهتری میده.نقل قول:
در استان ایلام
شهر مهران تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
در استان کرمانشاه
شهرهای صحنه و کنگاور تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
در استان اذر بایجان شرقی
پوشش شهر سردرود کاملتر شد. و پوشش از ورودی تا پارک جنگلی کامل شد.
در تبریز سایت چهارم باغمیشه محدوده خیابان ولی پور تا کوی نیروی هوایی تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
در سیستان و بلوچستان پس از چند روز تست شهز زابل وارد مدار شد. تری جی و فورجی.
در کرمان شهر جیرفت وارد مدار تری جی و فور جی شد. فعلا 3 سایت.
در کرمان شهر سیرجان وارد مدار شد. تری جی و فورجی. فعلا 4 سایت.
در استان فارس شهر لامرد تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
در کرمان شهر فاریاب تحت پوشش تری جی قرار گرفت.
در استان مرکری پس از چند روز تست محلات وارد مدار تری جی شد. فورجی تا 20 روز دیگر.
تربت حیدریه در استانه تحولی یزرگ قرار گرفت.
در کرمانشاه
شهر سر پل ذهاب وارد مدار تری جی شد. فورجی تا یک ماه دیگر .
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام،تهران، خیابان دکتر فاطمی در داخل سازمان آب (نبش خیابان علیرضا دائمی) ظاهرا" یک سایت 3G همراه اول وجود داره ولی مثل اینکه جهت سکتورهاش طوریه که به سمت شمال خیابان دکتر فاطمی پوشش نداره. آیا این سایت خاموشه یا مشکل از جهت سکتورهاست؟