همه دارن خلاف مصوبه عمل میکنن کی به کیه هر کس به یک نحوی:n19:
Printable View
همه دارن خلاف مصوبه عمل میکنن کی به کیه هر کس به یک نحوی:n19:
من که شدید از های وب راضیم ؛ پینگ عالی و 8.8.8.8 و گوگل رو 70 اینا و سرعتم در طی روز عالی و استریم عالی و همه چی خوب ؛ قبل از این شاتل داشتم و کیفیتش خوب بود ، منتها پینگ و کیفیت های وب رو نداشت و نکته ی دیگه اینکه خطم رو شاتل تا نهایت 14 مگ آپ میشد ولی رو های وب تا 18 مگ آپ میشه و جالبه که هرچی میگذره ، کیفیت خطم بهتر میشه!!!
در نهایت لازمه که این نکته اساسی رو خدمت همه بگم و اون اینکه ، کیفیت هر شرکت ، مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق میکنه و همین های وب ممکنه واسه یکی افتضاح باشه و باید خود طرف آزمون و خطا کنه و ببینه که کدوم شرکت تو منطقش خوبه و نباید اومد تو این تاپیک و نسخه کلی پیچید که ایها الناس ، های وب گند زده و آشغاله و سمتش نیاین!!
های وب و تمام شرکت ها دارن تخلف میکنن مردم باید برن اینستاگرام وزیر و بهش بگن چه خبر شده های وب که دزد ترین شرکت هست.نقل قول:
با سلامنقل قول:
خیر، حرف وزیر این بود که ترافیک داخل از نصف ترافیک خارج گرانتر نباشد. الان های وب میتونه بگه من دارم یک چهارم میدم.
Sent from my E2333 using Tapatalk
خوب وقتی یک تو منطقه سرعت خوب نیست ، مقصر اصلی کیه ؟ خود های وب هست ، وقتی میان بیشتر از ظرفیت شون سرویس میدن و باعث میشه تو ساعات اوج مصرف سرعت کم باشه ، تقصیر خود های وب هست.نقل قول:
در منطقه ما در کل شبانه روز سرعت به بالای 6 مگابیت نمیرسه.نقل قول:
چرا های وب این تعرفه های جدید رو نمیزاره پنل همه گذاشتن که
نقل قول:
همینطور که می بینید در متن دستور العمل تنظیم مقررات به شماره 266 گفته شده حجم ترافیک داخلی حداقل 2 برابر ترافیک خارجی محاسبه شود.نقل قول:
ارایه کننده خدمت ملزم است تا درهمه سطوح جدول و تمامی طرحهاي تنظیمی خود نسبت به تفکیک و ارایه حجم
ترافیک بینالملل از داخل به نحوي اقدام کند که آستانه استفاده منصفانه ترافیک داخل حداقل دو) (2برابر آستانه استفاده
منصفانه ترافیک بین الملل باشد
این حداقل یعنی که 2 کمترین ضریب است و می توانند 3 یا 4 یا حتی بیشتر هم در نظر بگیرند.چون ضریب کف را مشخص کردند(2) اما سقف را مشخص نکردند:n03:
سرعت از دیروز دوباره کند شده برام ! :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وضعیت پینگ : ( قابل توجه دوستانی که پینگ عالی دارن ! )
واسه من هم زیاد جالب نیست :نقل قول:
تقریبا این وضعیت هر روز هست !
برا شما خوبه تقریبا ، مال من داغونهنقل قول:
البته به پشتیبانی هم گفتم قبول کرد مشکل از سمتشونه و گفت که برطرف میشه تا عصر
نقل قول:
طبق مصوبه جدید شرکت ها باید حداقل 95 درصد سرعت اسمی که میدن رو تضمین کنن و اگر کمتر بشه می تونید شکایت کنید
درست ولی هر بار یک دلیل میاره یک بار میگه از زیرساخت هست یک بار میگه مرکز مخابراتی مشکل داره یک بار میگه پورت بین الملل مشکل داره هر بار یک چیزی داره که بگه که از زیرش در بره ما باید یک سازمان نظارت بهتر داشته باشیم 195 به درد نمیخوره.نقل قول:
دوستان اطلاعات فوق سری های وب تو این کانال تلگرامه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _1
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دلیلش اینکه انتخاب خیلی کمی داریم ، یکجورایی انتخاب بین بد و بدتر هست ، اینجا تاپیک گفتگوی کاربرهای های وب هست ، همه که قرار نیست مثل شما قربون صدقه های وب برن ، بعدشم اگر کسی اینجا بیاد از بدی های وب بگه چه فرقی به حال شما میکنه؟نقل قول:
تا یکشنبه اشتراکم تموم میشه اگه سرویس ها تو پنل نیاد احتمال زیاد جمع میکنم
دگه توهین به شعور کاربر هم حدی داره
ااا چقدر های وب طرحاش داغونه :n02:
آره متاسفانه!نقل قول:
الان بهترین تعرفه ( بیشتر واسه کسایی که دانلود دارن ) سرویس 10 تومنیه شاتله که داخلش نامحدوده ( شاتل لند و ریموت و... ) و خارجش 4گیگ که اونم میشه چند گیگ اضافه خرید!
پارس آنلاین هم با اینکه تعرفه هاش بده ولی با توجه به کیفیت خیلی خوبش و همچنین دانلود شبانه و اینکه سرویس بالای 3مگو رو 16 میبنده ، گزینه خوبیه.
فن آوا هم قبلا اصلا کیفیت خوبی نداشت ولی الان حجمای خوب با شبانه داده که گرفتن ازش ریسکه....
سرعت دانلود تووی شب رسیده به 80:n27: یه فیلم اینستا لود نمیشه لامصب:n23:
کسی از مازندران های وب داره ؟
دیگه حالم از این شرکت دزد مزخرف به هم خورد ده لامصب تعرفه ها رو عوض کن
چرا های وب اینقدر قطعی پیدا کرده ؟؟؟؟؟؟
قبلا روزی 4 تا 5 بار قطعی داشت حالا ثانیه ای یکبار قطعی داره !!!!!!
اینترنت همش قطعه... :n15:
دقیقا تایید میشه بعد اصلا امروز واسه من افت سرعت واقعا بی سابقه بود یاد دیال اپ افتادم !!نقل قول:
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
من خیال کردم خط من ایراد داره همش قطع می شه!!!! خیلی روی اعصابه
بالاخره اومد تو سایت
ترافیک کل دوره ۱۱۰۰ گیگابایت بین الملل :n04:
دوربین مخفیه؟؟؟
یک جهارمشهنقل قول:
صراحتا نوشتن بین الملل که زیرشم چیزی نیست دیدید جدیدا رو؟نقل قول:
غلط تایپیه چون ۳ ماهه رو ننوشته ۳۳۰۰ گیگ بین الملل
درسته ممکنه حق با شما باشه ولی اگه واقعا اینجوری باشه بزرگترین کلاهبرداریه چون نوشته های زیرش رو هم حذف کردننقل قول:
ترافیک 8 مگ و 16 رو نوشته بین الملل برای برقیه رو ننوشته !!!!!! داستان چیه؟
توی اینستاگرام چند نفر گفتن توی پنل قیمتا فرق می کنه و اونجا زده یک چهارم دوستانی که های وب هستن اگه لطف کنن یه خبر بدن قضیه چیه ممنون می شیم
باز هم نوشته ضریب اشتراک 1 به 8 اعمل میشه که کاملن خلاف قانون هست .این دیگه خیلی رو می خواد
یک به چهار هست
۱- مدل غیر حجمی (connection based) یا مبتنی بر سرعت: در این مدل ارائه سرویس مبتنی بر سرعت و نه حجم مصرفی کاربر ارائه میگردد، قیمتگذاری صرفاً بر مبنای سرعت ارائهشده انجام میشود.
و از همه چیز جالب تر این که وقتی این بند رو بخوانی و با سرویس های های وب مقایسه کنی میفهمی که اصلا به قانون عمل نمیکنه و هر کاری دوست داره میکنه بعد یک سری از کارمند هاش هم میان این جا تعریف میکنن.
من که درخواست تخلیه میدم از این شرگت میرم.
نه ping داره نه سرعت داره همش پکت لاست و قطغ و وصل شدن های پشت سر هم یک دلیل خوب برای ماندن نیست پس خداحافظ بای وب.
درسته ولی توی این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بین الملل وقتی می رید توی قسمت غیر حجمی.نقل قول:
البته می تونه هدف واقعا فریب مشتری باشه کم ندیدیم از این چیزا این چند وقته
البته این خبری که شما گذاشتید خبر قدیمیش هست
اینم پنل های وب هنوز چیزی نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
های وب تاحالا اصلا از این طرح جدیدا چیزی فروخته؟:n02: این چند وقته همش داشته عوض می کرده
تعرفه های اینترنت تو ترکیه رو هم ببینید . ۵۹ لیر ۱۶ مگ سرعت و مصرف منصفانه ۵۰ گیگ (داخلی و خارجی نداره) و ۸ مگ سرعت همین ۵۴ لیر
اضافه کنم دیجی ترک از بهترین isp های ارائه دهنده اینترنت ترکیه ست
شبانه نداره -افزایش سرعت نداره دقیقا همون سرعت اسمی . اگه خطت فیبر کنه ۲۴ مگ یا ۵۰ مگ سرعت میده البته ۵۰ یا ۷۵ گیگ سقف مصرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان توی اون صفحه اینو نوشته قبل از تعرفه ها :
مشترکین می توانند به اندازهی یک چهارم از حجم سرویس را برای ترافیک بینالملل و یا کل حجم را ترافیک داخلی مصرف کنند؛ همچنین امکان استفادهی ترکیبی از ترافیک بینالملل و داخلی را نیز خواهند داشت.
توی خود تعرفه ها ولی نوشته 1100 گیگ بین الملل!
اینکه مشخص بود یک چهارم بین الملل هست ( قبلا هم گفته بودن )
در مورد 1 به 8 هم ببینین واقعا شرکت های دیگه 1 به 1 عمل میکنن ( البته منظورم در عمل هست )