به چی گیر داده ؟ که چرا شبانه میدن ! ؟؟ :n04:نقل قول:
Printable View
به چی گیر داده ؟ که چرا شبانه میدن ! ؟؟ :n04:نقل قول:
فرزشاد دومگ مخابرات با شیانه چطوره
خطو رو چتد میندند و سرعت روز شب چقدره؟
تست الان منو ببین از پارس انلاین هنوز 2 نشده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطو رو همون 2مگ میبندن که روز و شب 1.75مگ میده اگه بالاتر از 2مگ ببندن 2مگو کامل میدهنقل قول:
سرعت دانلود چقدر میده شب رو روز ثابته؟
الان خودت از پارس راضیتری یا مخابرات/.
215کیلوبایت شب و روز ثابتنقل قول:
من از پارس نداشتم که بدونم کدوم بهتره ولی مخابرات بخاطر اینکه سیستماش قدیمیتره امکانات محدود سازی پارس آنلاین رو نداره بخاطر همین اگر هم تو مرکز مخابراتی منطقتون همه از مخابرات داشته باشن همه هم با هم دانلود کنن سرعت خودتو میگیری و اصلا شلوغی مرکز مخابراتی و این حرفا در کار نیست
من 3 روز دیگه دارم، 6 آبان تموم میشه، میخواستم 5مگ بگیرم، یعنی شبانه نداره و نگیرم؟نقل قول:
نه نگیر 3-4 روز پیش 5مگ 5گیگ شارژ کردیم nofree شد 2مگ بگیر ببینیم شبانه داره یا نهنقل قول:
فرشاد 1 مگ جدید سرعت روزانش واقعیه یا روی 2 مگه ؟
من دوبار زنگ زدم پشتیبانی ضحی هر دوبار گفتن تمامی سرویس ها شبانه دارن منتها شانسیه!برا بعضیا ممکنه فعال نشه وختی سرویس گرفتید باید چک کنید ببینید از حجمتون کم میشه یا نه.
نمیدونم....نقل قول:
من پرسیدم میگن شبانه 5و10مگ حذف شده چون به ضرر مخابرات بوده ولی سرویس 2مگ گفتن 100% شبانه داره
دوستان یوزرنیم و پسوردمو وارد پارتاک کردم وارد یه صفحه ای شد مال admin پارتاک بود فکر کنم:n04:
يه 10 گيگ ترافيك براي من اضافه كن با هم حساب مي كنيم ، شماره رو برات مي فرستم:n02:نقل قول:
بستمش دوباره وارد پارتاک شدم دیگه وارد اون صفحه نشد:n29:نقل قول:
کنار صفحه نوشته بود mikrotik
عجب اشتباهی کردم بستمش ها فکر کردم برا همیشه adminشدم:n27:
امروز یکی از دوستان از سیترا تمدید کرد. اون هم مثل من وارد پرتاک نشده.
10مگ 5گیگ شبانه هم داره.
دوستان این صفحه میکروتیک جریانش چی بود؟ -- شدن؟ یا مخابرات از روترهای میکروتیک استفاده میکنه ؟؟
برا سیترا آره شبانه هست ولی برا ما که پارتاکیم شبانه 5و10مگ جمع شدهنقل قول:
برا تو هنوز میاد؟نقل قول:
پس چرا برا من دیگه وارد نمیشه!
بله بازم میادنقل قول:
یوزرنیم و پسوردتو وارد کن وارد تنظیمات شونقل قول:
قبول نمیکنه ارور میدهنقل قول:
احتمال داره -- شده باشن؟؟
برا من وارد شد اشتباه بزرگی کردم بستمش و دیگه وارد نشد :sad:نقل قول:
خدا کنه شخص ه/ک کننده به فکر همه باشه و شبانه 5و10رو برگردونه تا یاد بگیرن شبانه رو حذف نکنن و اینقدر کاربراشون رو مسخره نکنن
ه ک شدن؟؟؟
انشالله که اینطور باشه و سیستم اکانتینگشونو چند وقت از کار بندازننقل قول:
امیدوارم کلی ادم حرفه ای و... از مخابرات اشتراک میگیرن اگر بخوان باهاشون لج کنن راحت میتونن از این کارها کنن مردم رو مسخره کردن هر روز یه برنامه واسشون در میارن ه /ک شن و... حساب کار میاد دستشوننقل قول:
جناب هکر کارتون رو درست انجام بدید دعای خیر بسیاری از کاربرها پشت سر شما خواهد بود و از اجر اخروی ویژه ای برخوردار خواهید شد:n02:
حذف ..........
شماره تلفن جهت بررسي :
در اتصال و اجراي وب سرويس الکا خطا رخ داده است !
???????????????? :n13:
کسی از 4روز پیش تا الان 10مگ 3گیگ تمدید کرده؟
نقل قول:
لعنتی خو یه عکس ازش میگرفتی بیینیم توش چه جوریه ؟
دوستان واسه تخلیه چیکار باید کردحدودا چند روز طول میکشه؟
دوستان با توجه به تغییر شماره های خوزستان ,حالا شماره 2020 چیه؟
دوستانی هم که هنوز تو سیترا هستند من میتونم واسشون با یه روش هایی 256 نامحدود بگیرم(قبلا خودم تو سیترا نامحدود میگرفتم الا که اومدم پارتاک دیگه نمیشه)اگه خواستید پیام بدید
واسه تخلیه باید چیکار کرد؟
باید واسه 2020 چی فکس کرد؟
پارتاک هم اکنون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی 2مگ تمدید نکرده ببینیم شبانه داره یا نه؟
شبانه دارن مشکلی نیست
2مگ ؟ کی تمدید کردی ؟ :n13:نقل قول:
پشتیبانی اکسین آقاهه میگه همین سرویس 10مگ 3گیگ خودتو تمدید کن شبانه داره اینا گیجمون کردن چیکار کنیم اصلا انگار خبر ندارن و همینجور یه چیز میگن
پشتیبانی ضحی هم یه خانمی گفت 5و10مگ اصلا شبانه نداشتن تا حالا فقط تا 2مگ شبانه هست بهش گفتم خودم 10مگ دارم شبانه هم داره تعجب کرد
به نظرتون شکایت نکنیم از این وضعیت که مخابرات حتی پشتیبانی هم از سرویس هایی که شبانه دارن مطلع نمیکنه؟
ممکنه 10مگ 8گیگ شبانه نداشته باشه ولی 10مگ 3گیگ شبانه داشته باشه؟:n13: