من برای شرکت های قبلی هم همیشه همین کارو میکردم یعنی اول یه شکایت ثبت میکردم بعد تو 195 شکایت میکردم 2 روزه تخلیه میشد ! ولی دیگه هیچ شرکتی مودم رو تا لحظه تخلیه خاموش نمیکردم !نقل قول:
Printable View
من برای شرکت های قبلی هم همیشه همین کارو میکردم یعنی اول یه شکایت ثبت میکردم بعد تو 195 شکایت میکردم 2 روزه تخلیه میشد ! ولی دیگه هیچ شرکتی مودم رو تا لحظه تخلیه خاموش نمیکردم !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
در مورد این سرویس به اصطلاح شبانه دارشون من زنگ زدم پرسیدم شبانه اش چه طوریه
فرمودن : تنها 7 گیگابایت ترافیک شبانه بهش تعلق می گیره و دیگه مثل قدیم ها اگر حجم اضافه هم خریداری کنید به حجم شبانه چیزی اضافه نمیشه
یعنی بابت 7 گیگ 5 هزار تومن طلب می کنن و ارائه این سرویس ها تنها برای فریب کاربران ارائه شده و شبانه اش اون شبانه ای که فکر می کنین نیست
این وضعیت مقایسه کنید با بسته های شبانه ایرانسل و سرویس های آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین که شبانه اشون نامحدود هستن
بس پولم رفت دوستان من میخوام پارس انلاین برم کسی میدونه شرایط ثبت نامش چجوری ممنون میشم راهنمائی کنین چون رفتم سایت ثبت نامی ندیدم منطقه مارو پوشش میده شمارمو زدم
من درخواست تخلیه دادم عمل نکردن بهونه اوردن گفتن تو 48 ساعت گذشته از سرویستون استفاده کردیدنقل قول:
تخلیه نشده
مودمتو خاموش کنید یه هفته بعد روشن کردم دیدم لینک ندارم زدم بره رو های وب نامه برگشت خورد باز دوباره نامه رو زنگ زدم فرستادن و شکایت کردم از صبانت اوکی شد
زنگ بزنید نماینده استعلام بگیرید مرکز مخابراتیتون رونقل قول:
سرچ کنید نماینده گان فروششونو نوشتن
پارس آنلاین هم همچین مالی نیست قیمتهاش گرونه یا شبانه نداره یا اگه شبانه روش هست حجم روزانه خیلی کم هست(که مجبور بشی ترافیک بخری) پیشنهاد "باحالش" هست شش ماهه 24 گیگ 124 هزار تومن یعنی برای یکسال با 48 گیگ 250 هزارتومن باید بدی که شبانه رایگان داشته باشی. فعلا تا مرداد ماه صبحانه صبانت رو دارم 60 گیگ یکساله 68 هزارتومن با شبانه رایگان(خدا رحمتش کنه این سرویس رو ). امیدوارم دوباره این سرویسها برگرده وگرنه الان همه شرکتها گرون کردن و کم و بیش فرق زیادی باهم ندارند. شرایط تغییر نکنه من یه مودم میگیرم و سراغ اینترنت همراه میرم سرعت خیلی بیشتر و طرح های شبانه رایگان ساعتی و ماهانه داره. من ایرانسل یک شب سه ساعت گرفتم با دو تومن و نزدیک 50 گیگ دانلود داشتم انجام دادم.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
کدوم سرویس ایرانسل؟ اون همراه 4G یا اینترنت نسل ۴ ثابت TD-LTE؟ اگه میشه مشخصاتشو بفرستین. اینطوری که شما میگین که ایرانسل واسه دانلود اورژانسی به صرفهتره.نقل قول:
میشه یکی از دوستان راهنمایی کنه و بگه بهترین جایگزین صبانت کدوم شرکته؟ پارس آنلاین؟ شاتل؟ آسیاتک؟ ایرانسل؟ شما که پیشنهاد تخلیه خط میدین، جایگزینش را هم معرفی کنید. ممنون.
به نظر مننقل قول:
صبا نت براي وب گردي جزو عالي ترين ها ست
براي دانلود هم شبانه ساعتي ايرانسل
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
موافقم. خصوصا اگر با ترافیک خارجی سروکار داشته باشی صبانت از این بابت خوبه لودینگ صفحات عالی هست سرعت خوبی هم میده من اسیاتک داشتم جگرم خون بود حتی قند شکن ها روش درست کار نمیکردن . برای دانلود هم منظور من و چیزی که استفاده کردم همون اینترنت موبایل 3gو 4g بود. بالاخره این روزها هرکجا هم باشی حداقل یکی از سه تا اپراتور سرعت خوبی بهت میدن. من تو خونه همراه اول میگیرم چون ایرانسل پوشش خوبی نداره یکشب نامحدود (2_7) هزار تومن هست که تازه H+ هم هست سرعتش 10-20 مگابیت در ثانیه هست و 14-18 گیگ میشه باهاش دانلود کرد.محل کارم ایرانسل 4g پوشش خوب داره که همانطور که گفتم سرعت عالی داره تو یکساعت حدود 18-20 گیگ دانلود میشه سرعت دانلودش40-60 مگابیت در ثانیه هست( یکساعتش رو 900 تومن و سه ساعتش رو2000 تومن میده) . راستش من دانلود مجانی صبانت رو فقط برای یوتیوب یا اپدیت برنامه هام یا کلیپ های واتساپ و وایبر استفاده میکنم چون واقعا با سرعت 120 شبانه در هر ساعت 400 مگ حدودا میخواد دانلود بشه حالا منی که یک بازی میخوام 42 گیگ باید دوهفته هر شب دانلود کنم که اصلا ارزش نداره وقت و انرژی بگذارم. بجاش دو سه ساعت ایرانسل میگیرم و کارم انجام میدم. برای کسانی که هرشبه دانلود زیاد دارند من نظری ندارم اما برای کسانی مانند من که وبگردی باکیفیت با دانلود هر از گاهی یا بقول دوستمون اورژانسی لازم دارند بنظرم همین ترتیب صبانت با اینترنت موبایل انتخاب خوبیه. البته بازهم امیدوارم وضعیت بحالت قبل برگرده و طرح ها و جشنواره های مناسب بگذارند.نقل قول:
جدیدا برای من بد شده !نقل قول:
مثلا اینستاگرام کند شده یا سایت های خارجی رو خیلی کند باز میکنه !
نمیدونم مشکل چیه ، قبلا خوب بود ولی
دوستانی که صبانت دارین واکر سرویستون درحال پایان است و مایل به تمدید سرویس هاتون هستیدسخت دراشتباهید من خودم که سرویسم روبه پایان بود 2مگ برای اخرین بارشارژکردم و فقط 7گیک شبانه داد بعد سرعت مثلان همین شبانه اومد پائین فکر کردم با خریدحجم مجدد دوباره این امکان رو میده مانند پارسال 2برابرهر گیک شارژشد دانلود شبانه داشته باشی همین الان برای امتحان 1گیک شارژکردم بعدرفتم پنل کاربریم دیدم بله برگ زرینی دیگر ازخدمات صبانت حجم خریداری شداضافه شد ولی نوشته بود اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه صبانت اشغال ازهمون اول بگوبرهر1گیک شارژدوبرابرحجم خریداری شد اضافه نمیشه اینترنت درایران به بادفنارفت:n03:
میشه سرویسی که الان دارمو تمدید کرد?
نقل قول:
من که بالاترین سرعتی که با 4g ایرانسل داشتم ۲ مگابایت بر ثانیه بوده. اونم به صورت ناپایدار! شما ۲۰ گیگ دانلود میکنی تو یک ساعت؟!!!!!!
نخواستیم بابا اون 2گیک باقیمانده ام نیشه جونتون رفت برجمع اوری یه توصیه دوستانه به دوستانی که صبانت دارند تمدید سرویس نکنین جمع اوری کنین حساب کاربیاد دستشون :n34:
خیر عزیز نمیشهنقل قول:
كجا بري
هر كجا بري آسمون همين رنگ
حداقل اينجا وب گردي خوبي داره شاتل دارم مالي نيست تست خارج به زور به ٥ مگ برسه تازه خط روي ١٦ بسته شده حداقل صبا فيكس ١٢ مگ رو بهم ميده روي ١٤ بسته شده
شبانه كلا تعطيل كنين روي adsl
دانلود فقط ايرانسل
دوست عزیز شبانه ایرانسل چقدر دانلود میشه 4g دارم؟و این که یه مدم برای 4g دانلود معرفی میتونی کنی خوب باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضرب و تقسيم كنين
ساعتي ٢٠ گيگ ميتوني حتي بيشتر با دوتا بسته
هر بسته ي ساعتي ٢٠ گيگ حجم داره
مودم هم اگر پلاس آنتن داشته باشي ca60 خود ايرانسل بد نيست
البته جا تا جا فرق داره منهم تو خونه ایرانسل خیلی خوب نیست و وقتی بعضی ها میگفتند سرعتهای 30-40 مگابیت دارند هم باورم نميشد اما در محل کارم یکبار امتحانی تست سرعتی زدم دیدم عالیه حدود 60 مگابیت سرعت دارم بله حدود بیست گیگ در ساعت دانلود میده تازه آنتن هم فول نیست حدود پنجاه درصد هست سه تا فایل همزمان در دانلود منجر گذاشتم هرکدام حدود 2/5 مگ سرعت در دانلود منیجر داشت سه گیگ رو در شش هفت دقیقه دانلود میکردم مودم 4g هواووی E8372 گرفتم هم قیمتش مناسبه زیر دویست تومن و هم وای فای داره جمع جور هم هست همه جا میشه بردش(بصورت usb هست). البته دوستان اگه قراره هزینه کنید و مودم بخرید قبلش حتما تست سرعتی بزنید چون همانطور که گفتم همون ایرانسل هم همه جا از ابن سرعتها نیست دکل به دکل فرق داره ولی درکل الان بیشتر جاها سرعت خوب هست و نسبت به سالهای گذشته پیشرفت کرده.نقل قول:
سلام دوستان من درخواست جمع اوری دادم ولی فیلن خبری نیست بایدهمون48ساعت بگذره دقیق کسی میدونه چقد میکشه جمعش کنند این اولین adslزدم جمع اوری بعداز5سال اشنائی ندارم تا به حال ازاین کارانکردم ایا همون چراغ ثابت رانژه خط خاموش شه تموم چون باید این جمع شه جای دیگه بتونی بگیری ممنون یکی راهنمائی کنه
من یه بار زدم جمع آوری 1 ماه گذشت خبری نشد چند بارم تماس گرفتم نتیجه نداد. آخرش دوباره استفاده کردم . ولی با شرایط مزخرف جدیدش اصلا ارزش استفاده نداره
- - - Updated - - -
من یه بار زدم جمع آوری 1 ماه گذشت خبری نشد چند بارم تماس گرفتم نتیجه نداد. آخرش دوباره استفاده کردم . ولی با شرایط مزخرف جدیدش اصلا ارزش استفاده ندارهنقل قول:
همین الان سایت 195 شکایت کن تا پیگیری کنن 72 ساعت هم میشهنقل قول:
من تا اسفند سال پیش سرویس داشتمنقل قول:
بعد اینکه حجمت تموم شد درخواست تخلیه دادی 48 ساعت صبر کن
بعد 48 ساعت 195 شکایت کن تخلیه سه سوت میکنن
بعد تخلیه دیگ هیچ جوره نمیره داخل پنل و مینویسه این خط تخلیه شده
اگه هنوز پنل باز میشه براتون تخلیه کامل نشده
واقعا اینجوریه !؟نقل قول:
چقدر عجیبه این صبانت
من 1 سال پیش از های وب تخلیه کردم هنوز یوزر پسورد رو میزنم میره تو پنل و مشخصاتم میاد !
خوب همین صبانت کارش درسته کسی که تخلیه کرد باید پروندش بسته بشه منهم دو سال پیش همیارنت داشتم عیدی برام پیامک اومده مشترک گرامی دو گیگ هدیه نوروز بشما تعلق گرفت!نقل قول:
بعضیا نگه میدارننقل قول:
دیگ هدیه ها خوبه مثلا بری بگیری ی زمان وضع شرکت بهتر شد برگردی :n02:
مرسی.....ممنوننقل قول:
بلاخره تخلیه شد حروم زادها موندم بدون اینترنت ای کاش میدونستم اینجوری میشه یه جشنواره میگرفتم حیف اون پولی که توی 5سال دادم به صبانت اشغال عوضی:n35:
بلاخره تخلیه شد عجب عوضی این صبانت موندم بدون اینترنت ای کاش میدونستم اینجوری میشه یه جشنواره میگرفتم حیف اون پولی که توی 5سال دادم به صبانت اشغال عوضی :n35:
195 هم شکایت کردی تا تخلیه شد ؟
طرحغیرحجمی داستانش چیه؟؟؟
Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
سلامنقل قول:
بالاخره چی گرفتی؟
سلام دوستان
این صبانت سرویس گزاشته برای شبانه دانلود
کسی اطلاعاتی داره؟
من اگه این سرویسو بخرم تمدید میشه یا جایگزین؟زنگ زدم پشتیبانی یه دختر بود داشت با دوس پسرش حرف میزد منو ادم حساب نکرد شما بفرمایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
جایگزین میشه و شبانه اش هم محدود و فریب کارانه است
نه اقا 195 نخواست اخه من دوبار با واحد فروش درتماس بودم در روزهای مختلف حرفای چرت وپرت میزنندمیگفتند بجاش حجم ها ارزونتر شده خلاصه مسخره بازی پشتیبانی میگفت به ما مربوط نمیشه باید بزنگی واحد فروش جالبه اخرین بارکه با واحد فروششون درتماس بودم گفتم نه شبانه دارید نه بسته های بیکران نه تعرفه های قبلی برگشت گفت دستور سال96سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است شبانه حذف شد من که اولین بارمه یه همچین سرویس دهی اینترنت توی این5سال ازصبانت دیدم به نظرم خودشون دارن مشترکین شو نو فراری میدن مگر حالا کسائی که زیاد تو کاردانلود نباشند به همین سرویس دهی شون راضی باشند من که تازه مصرفم زیادم نیست درما100گیک بسم بود نمیدونم فاضشون چیه چاپیدن زیاد پول مفت من ازاین پول مفت ها ندارم فکرکنم تواین 5سال3تومان ریختم تو حساب صبانت پرینتاشو دارم باید بشینم دقیق حساب کنم دوستان اون طور که من می بینم این غذیه صبانت همه گیر فقط با یه خورده فرق اسیاتک های وب همه ناراضین
مشکل از سازمان تنظیم مقرراتهنقل قول:
این صبانت نوشته 20 گیگ شبانه اخه ینی هر روز؟
دوستان به این لینک یه نگاه بندازین ازهمون بسته های بیکران صبانت تازه متنوع ترم هست فقط 2تا7قابل استفاده هستش کسی تا به حال ازش استفاده کرده شمارمو زدم منطقه ماروپوشش نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فقط صبانت شبانه رو قلع و قمع کرده یا همه شرکتا؟ این تصمیم خود شرکته یا دستور سازمان مقررات؟