برای من هم دیشب همین اتفاق افتاد یعنی ساعت 12.50 دقیقه قطع شدنقل قول:
ساعت 1دوباره وصل شدم تا 4 صبح 1گیگو700گرفته
اما پارس آنلاین دیشب رو برام 1 دقیقه حساب کرده و 190 مگ رایگان زده:8:(خیلی نگران بودم از ترافیکم کم بشه)
Printable View
برای من هم دیشب همین اتفاق افتاد یعنی ساعت 12.50 دقیقه قطع شدنقل قول:
ساعت 1دوباره وصل شدم تا 4 صبح 1گیگو700گرفته
اما پارس آنلاین دیشب رو برام 1 دقیقه حساب کرده و 190 مگ رایگان زده:8:(خیلی نگران بودم از ترافیکم کم بشه)
بچه ها دوستی هست که از مرکز آیت سرویس داشته باشه؟
سرعت روزانه چطور هستش؟
قطعی و وصلی هاش چقدر هست؟
سرعت دانلود شب چطوره؟ از این سیاستهای مسخره محدود کردن شبانه ندارن که؟
از اون لحاظ بله ، امکان داره گاها خودشون گاهی شیطنت بکنن ولی دز طی دو سالی که دارم از ترفند استفاده میکنم فقط یکبار تو اون ساعت دیسکانکت شده که اونم من از خوش شانسی اونشب دانلود نمیکردم :31:نقل قول:
البته یکبار هم درست با ساعت من 00:59:40 ثانیه دیسکانکت شد که فکر کردم حجم رو از دست دادم ولی وقتی به اکانتم رفتم دیدم زمان دیسکانکت با تایم اونا 1:00:02 ثانیه بوده :31: یعنی اگه 3 ثانیه زودتر دیسکانکت میشد تمام حجم دانلودی ازم کم میشد :5:
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
شما نگران نباش ممکنه مشکلی در سرور بوده باشه که دیسکانکت شده ، ولی فکر نکنم خودشون به عمد این کارو انجام بدن !
راستی شما از کانکشن ویندوز یا Bridge استفاده میکنی حتما ، درسته ؟ این حالت امن ترین حالت ارتباط هست ، چون اگه قرار باشه شیطنت هم بکنن ، بیشتر مانورشون روی حالت اکثریت یعنی pppoe هست . بطور مثال قبل اینکه L2TP توسط مخابرات محدود نشه با کانکشن بریج و این حالت میشد براحتی محدودیت دانلود شبانه رو دور زد و با حداکثر سرعت دانلود کرد که همین کار با pppoe امکانپذیر نبود چرا ؟ چون برنامه مقابله با اینکار رو فقط برای pppoe نوشته بودن و اینکه اکثریت از این حالت استفاده میکنن .
پس شما اگه از حالت بریج استفاده کنی مطمئن تر از حالت روتر خوده مودم هست و میزان دیسکانکتی هم کمتره !
اره Bridge هست یوزر پس میدم به کانکشنی که ساختم
دیشب سرعت از 4 شب روی 150 بود و کم نشد هزارتا موزیک دانلود کردم ، حجمم فکر کنم کم نکرده این 12:35 تا 12:55 الان که می بینیم
شاهکار زاکس آفلاین
سرعت رو حال کنین،توی روز،256 کیلوبایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال از بچه های پارس داشتم،شما با VCI چند وصل میشین؟35 یا 59؟آیا فرقی هم دارن؟
این مال امروزه:
فکر کنم برای تهران و کرج 35 و برای شهرستان ها 59 باشه ، روی سرعت تفاوتی نداره ولی اگه در تهران 59 بزنی اینترنت قطع میشه و بالعکسنقل قول:
سلام دوستان من این ماه ابتدا شارژ موقت کردم بعد شارژ عادی و یک مشکل اساسی دارد سرعت دانلود شبانم از 100 رسیده به 8 ولی روزا خوبه پارس که زنگ میزنم میپیچونن راهنماییم کنید
ممکنه توضیح بدید چطور میشه از Bridge استفاده کرد؟ منظور از کانشکن Bridge چیه؟نقل قول:
طرز اتصال هم بسیار ساده هستنقل قول:
کافیه داخل مودمت تنظیمات رو روی Bridging قرار بدی
داخل سیستم عاملت کانکشن Broadband (PPPOE) s ایجاد کنی و اطلاعات کابری ADSL رو وارد کنی.
سلام دوستان من این ماه ابتدا شارژ موقت کردم بعد شارژ عادی و یک مشکل اساسی دارد سرعت دانلود شبانم از 100 رسیده به 8 ولی روزا خوبه پارس که زنگ میزنم میپیچونن راهنماییم کنید
وقتی روی کانکشن مودم کلیک راست میکنم، اخطار میده که باید حداقل دو کانکشن رو انتخاب کرد.نقل قول:
یه کانشکن Broadband هم درست کردم، ولی وقتی هر دو رو انتخاب میکنم، گزینهی Bridging غیرفعال میشه.
چه کار باید کرد؟ ضمنا مودم من وایرلس هم نیست، آیا حتما باید وایرلس باشه؟
خوب کانکشن مودم که احتمالا منظورتون Local Area Connection هست که اگر قبلا شما PPPOE فعال کرده باشید و مودم DHCP داشته باشه نیازی به دستکاریش نیست و منظورتون از نیاز به دو کانکشن رو نفهمیدم
به طور معمول شما به مودم که وصل بشید (معمولا از طریق IP - 192.168.1.1) از طریق نام کاربری و رمز عبور Admin می تونید مودم رو Factory Reset کنید و از نو تنظیمات رو روی Bridging بزارید (مدل مودمتون رو بگید اگر توضیحات بیشتر می خواهید)
ویندوزتون هم فکر می کنم که XP هست ؟
ویندوز Seven هستنقل قول:
مودم هم ZyXEL
ممنون میشم توضیح بدید که چطوری میتونم بریج رو فعال کنم.
شما یا از داخل مودم تنظیمات 192.168.1.1 می تونید یوزر پس adsl رو داخل اون بدید در اون صورت همیشه اینترنت وصل هست سیستم رو روشن کنید به این نوع می گن PPPoE یعنی pppoe توی خوده مودم ساختید و یوزر پس دادید.
اما اگه رو Bridge به اصطلاح می گن بزارید یوزر پس دیگه داخل مودم نمی دید و یه کانکشن pppoe می سازید تو کنترل پانل شبکه و یوزر پس رو داخل اون می دید و همیشه سیستم روشن شد باید اینترنت رو وصل کنید کانکشنشو به این به اصطلاح می گن Bridge
اگه روی Bridge بزارید هیچ وقت از نت wifi نمیشه استفاده کرد اینم بدیشه
تنظیمات Parsonline برای مودم ZyXel P660 - RU به صورت Bridge:
local area connection رو هم می تونید از مسیر زیر پیدا کنید :
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
من آخر متوجه نشدم Bridge بهتره یا pppoe ?!!!
لطفا منو هم راهنماییم کنید
قبلا که از داتک سرویس میگرفتم تلفنی گفتن و از تو تنظیمات مودم تو فایرفاکس کانکشن و ساختم همونی که آی پی میزنی و یوزر و پس admin هست
ولی الان که ویندوز و عوض کردم تو لپ تاپ و کلا isp رو هم عوض کردم باز یه network میشناسه واسه خودش اول کانکشنا !!!
مشکلی بوجود نمیاره این ؟ ، چطوری میتونم حذفش کنم ؟
دوستان میشه رو حالت bridge بتونیم تنظیمات MTU رو تغییر بدیم؟ چه جوریه؟
سرعت شبانه یه هفتس کم شده/چرااااااااااااااااااااا:2:
امشب حسابی بیخواب شدم تا الان بیدارم صبحم باید برم پی بدبختی :19:. گفتم بیام اینجا ببینم چه خبره و بگم که اتفاقا برای من دو سه روزه نمیدونم آفتاب از کدوم طرف در اومده که سرعت شبانه از همون ساعت 1 خیلی خوبه و حدود ساعت 2 -2.30 با سرعت روزانه یکی میشه . واقعا !:18:...پارس آنلاین!! :18:نقل قول:
تا یه هفته پیش منم شبی 3 گیگ دانلود داشتم/یه هفتس رو صد بالاتر نمیره/دیگه خاموش میکنم:2:نقل قول:
دوستانی که از پارس سرویس دارن
شما هم اخیرا دچار افت سرعت شدید شدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از صبا سرویس دارن به پشتیبانی که زنگ میزنم میگن سراسریه تنها از شرکت ما نیست..
آیا درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
دو شبه که سرعت واقعا افتضاح شده من دیشب 100 مگ دانلود داشتم در حالی که تا قبل از این تاریخ شبی سه گیگ دانلود داشتم
بچه ها من 1:01 تا 5:59 دانلود میکنم زیر 1گیگه سرعتم 512 هس شما چه جوری 3گیگ میگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از چه سرویسی استفاده می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره منم اینطوریه قبلا 140 بود حداقل شبا ! مث روزنقل قول:
اما الان یهو میشه 12-20 از 1 شب به بعد :|:41:
128 ولی ساری سرعت دانلود با 128 روزا 140kb/s ولی این سری که شارژ کردم سرعت شبانم از 80 90 رسیده به 7 - 8نقل قول:
کانکشن بریج یا به اصطلاح پل ، رابطی بین سیستم عامل و مودم هست که وظیفه کانکت با ISP رو با ایجاد پلی به سیستم عامل محول میکنه . در حالت کانکشن PPPoE یوزر و پسورد مربوطه در داخل خوده مودم سیو میشه و این مودم هست که اتومات به ISP وصل میشه که به نوبه خود مزیت های مهمی داره که کار رو راحت میکنه .نقل قول:
در حالت بریج هم شما دقیقا مانند DialUp کانکشنی در ویندوز ایجاد میکنین و یوزر و پسورد رو داخل کانکشن میدید و از طریق اون به ISP وصل میشید .
مزیتی که این حالت داره اینه که دیگه نیازی نیست برای دیسکانکت شدن مودم رو خاموش و روشن کنین و همین که کانکشن رو دیسکانکت کنید کافیه ، یا مثلا میبینی بعضی اوقات پارس آنلاین سرور رو قطع و وصل میکنه مخصوصا شبانه ، تا مودم بیاد اتومات تشخیص بده و دوباره کانکت بشه زمان میبره و در اینصورت TimeOut میشه . ( مشکلی که اکثرا تو دانلود شبانه دیده میشه ) ولی در بریج ، به محض دیسکانکت شدن ویندوز سه سوته تشخیص میده و دو سوته کانکشن رو وصل میکنه !
برای استفاده از بریج باید از تنظیمات مودم حالت رو از PPPoE روی Bridge1483 گذاشته بشه و بعد داخل ویندوز کانکشن ایجاد بشه ، همین !
برای ایجاد کانکشن بریج مودمتون بهتره دفترچه راهنمای مودمتون رو بخونید یا یه سرچ تو نت بزنین تا آموزش پیدا کنین . متاسفانه از حوصله من خارجه دوست عزیز شرمنده
منم سرعتم شبا افتضاح پایین اومده در حالی که قبلنا شبی بیش از سه گیگ دانلود داشتمنقل قول:
ولی الان مشکل اساسی اینه که توی روز هم سرعت افتضاحه
تموم امیدم به سرعت دانلود تو ساعات ترفند بود که سرعت اونم الان به 50 کیلوبایت نمیرسه
سرعتم شبا افتضاح پایین اومده در حالی که قبلنا شبی بیش از 1.5 گیگ دانلود داشتم در ست وقتی این سری شارژ کردم اینطوری شده البته اولش شارژ موقت کردم بعد شارژ عادی. یکم بهم گفت بعد از شارژ عادی یک هفته طول میکشه تا سرعتتون نرمال بشه!!!!!!!!!
کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک هفته !! چه بهونه مسخره ای . کلا مثل اینکه سیاستشونه یه مدت از سرعت یه سری میزنن میدن به یه سری کاربر دیگه دوباره اونور که صدای اعتراضشون بلند میشه از سرعت اینا کم میشه تا سرعت اونا بره بالانقل قول:
اسمی از پارس انلاین نیست. در عوض شاتل در بیشتر تستها اول شده.
ممنون از پاسخگویی دوستان. اینجا بی درو پیکره؟نقل قول:
و حالا پارس آنلاین وارد میشود
دانلود انفجاری
آپلود رویایی
پینگ افسانه ای
این تست مال همین الآنه،از این به بعد این رو میخام بذارم تو امضام
آقا سرعت خیلی افتضاحه شده به زور دانلود میشه کرد
سرعت من دیشب روی 10 کیلوبایت بود
ماله شمام شبانه سرعتا اومده پایین ؟
شدیدا پایینه با کماله پر رویی هم میگن طبیعیه باید اینطوری باشهنقل قول:
دیشب من رکورد دانلود شبانه خودم رو با سرویس 1 مگ زدم!
در طول این یک سالی که از پارس سرویس گرفتم بیشتر از 3 الی 4 بار اتفاق نیفتاده حدود 5 گیگ دانلود کرده باشم.
البته این حجم دانلود واقعی نیست از اونجایی که تعداد کانکتشن ها رو در IDM روی 8 گذاشتم مقدار قابل توجهی هم
پرتی داره
حجم دانلود واقعی به شرح زیر هست
سلام دوستان پارس آنلاینی
دوستان کسی امروز با porxifire مشکل داره ؟