نقل قول:محتوای مخفی: طولانی
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
با هم پست دادیم.7:04 :31:
Printable View
نقل قول:محتوای مخفی: طولانی
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
با هم پست دادیم.7:04 :31:
باید این مراحل رو بری:
1. You need to find 4 map pieces (You need 40 lvl to find them):
You get the 1th part when working at Treasure hunt
2th part - Grave robber
3th part - Guarding the fort
4th part - Gemstone search
2. Combine it:
Then work on Evangelizing and you get the full map
3. Go to Henry and he will give you the list:
Pick axe
Spade
3 dynamites
Work at Selling news paper the western star with the list equipped and you get the Backpack
Do rafting wood with the list equipped and you get the Torch
Work at Cowboy with the list equipped a and you get the Cart
4. Go to Henry for a quest.
5. Find 3 quest givers in sectors:
2nd from top and 2nd from left (2,2)
(4,4)
(3,8)
6. Go to Forest Meadow.
7. Lose a duel.
8. Go to sheriff.
9. Forest Meadow.
10. Go to Chinese (2,5)
11. Go to the River (2,6)
12. Win a duel.
13. Get the canoe when doing feeling trees in forest medow with the gold dust equipped
14. Back to the river.
THE END
Reward for whole quest series is:
1865 EXP
1$
Rusty Muzzle-Loader
Gold Nugget
-----------
ا همزمان شد 09:54 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها (سعید!) من 43 تا اسکیل بیکار دارم و اون عکسه رو هم گم کردم! با داشتنش هم زیاد به جایی نمیرسیدم چون نمی دونم به چه ترتیبی استادشون کنم. هروقت هرکس (سعید!) وقت کرد ما رو یکم راهنمایی کنه.
این اسکیلای هم اکنون ماست:
بقیه رو چکار کنم؟ میخوام آخرش همه کارها رو باز کنم. دوئلر نیستم.کد:http://www.weststats.com/Skillset/fe1d6b46817a304f05069dc57e21b9e5/
+
میخام کلاه کریسمسو بگیرم حتما. digging grave هنوز برام باز نشده.
\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
شانس پیدا کردن آیتم (یا بهتره بگم پروداکت، نه لباس و این چیزا) با افزایش ال پی بالا میره؟ در این صورت میخام پیکینگ پرتقال! هم ال پیش بره بالا.
آها راستی من نفهمیدمیمم این کوئست کریسمس از 2 راه میشه کلاهشو گرفت؟ چون من تا 30 سال دیگه نمی تونم تریدینگ ویت سرخپوست ها رو باز کنم... از اون راه سادهه میشه رفت؟
ببخشید اینقدر سوال پرسیدم؛ البته میدونم این حرفا چیه... وظیفتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صاحابش اومد!نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان) amin_fixfox, *Ali*
علی من گناه دارم
منو نخور:31:
باید اول طوری بچینی که کار های پور پول داشته باشی پولت زیاد شد یکدفعه جابجا کنی :دی
کوئست هم هرچی وست استیس گفت اوووکی هست :دی !!
فردا امتحان فیزیک دارم هیچی بلد نیستم ، نخوندم ، حال ندارم بخونم :دی : (((((((((((((((((((((((((
اه از ری اسکیل کردن (همینجور یه چیزی پروندم، اصلش همینه؟) متنفرم:31: راه دیگه ای نیست؟ سریع و آسان؟!
بعدشم من پول تو جیبم نمیمونه، همینجور چیزای مارکت چشممو میگیره میرم میخرم:31: این پیرمرده هم بعضی وقتا چیزای خوبی داره ولی معمولا پولم نمیرسه. اگه کارای پرپول باز بشه از اونم چیزمیز میخرم:31: دیگه پولی برای ری اسکیل (رجوع شود به پرانتز قبل) نمی مونه...
کلاس چندی؟ رشتت چیه (95.4% ریاضی!)؟ برو بخون اون حاله خودش میاد! چن صفحه که خوندی برو مسائل سادشو حل کن. اونوقت میگی ایول من انیشتینم. حاله پدیدار میشه و الی آخر
آها از حالا هم بزن 40~50 ساعت کار کنه که نگران بازی نباشی. بعضی وقتا بدجور فکرو مشغول میکنه:31:
علی برو دیگه... میخوایم حرفای بدبد بزنیم جلوی تو نمیشه:27:
3 ریاضینقل قول:
کلاس چندی؟ رشتت چیه (95.4% ریاضی!)؟ برو بخون اون حاله خودش میاد! چن صفحه که خوندی برو مسائل سادشو حل کن. اونوقت میگی ایول من انیشتینم. حاله پدیدار میشه و الی آخر
کتاب و پام هست اما دست روشه داره تایپ میکنه :دی:)))
تو لولت پایین فعلا روی یک اسکیل که اکثر کار های پور پول رو باز میکنه باید تمرکز کنی:دی
به نظر من همه رو بده به دکس و کاریزما تا هم کارهای پر تجربه برات باز بشه هم پر پول.
من دوشنبه مدار الکتریکی دارم چهارشنبه ++c دارم و ساعت بعدشم معادلات دیفرانسیل دارم و شنبه هفته آینده آمار و احتمالات مهندسی دارم :22::24:
اوه اوه
کی وقت میکنی پلک بزنی؟
دارم همینکار رو میکنم، 2 تا به کاریزما، یکی به دکس
الآن مشکل سر اسکیل هاست...
-------------
الآن دکمه تشکرم دیگه نفس نداره باید یکی فوتش کنه:31:؛ اینکه جواب میدین و تشکر نمیکنم دلیل بر نامرد بودنم نیست
اگه سربازی اسکیل هات رو بده به لیدر شیپ و تاکتیک تا بزودی برات آمبوش اس تی باز بشه. الان من 117 تا دارم رو این کار که اجناس تا 3500$ تو لاک گیرم میاد و 160 تجربه و 180$ پول در ساعت. کاره خوبیه.
جالبش اینجاست که هنوز هیچ کدوم رو شروع نکردم به خوندن.:31:
2 بار پشت سر هم از دو ساعت Ambush برای من note در اومد: ))))))))))))))
کویست سال قبل اکتیو شده .... زود برین تا دیر نشده :31:
اخبار خیلی مهم از آپدیت 1.30 ( تا 1 ماه خواهد آمد :31: )
خوب بلاخره اطلاعات کامل از آپدیت بعدی اومد
ا
* New Features
o Pants!
o Belts!
o The item stacks in the inventory are gone for the sake of clarity: Per item type just one stack
o Itemtype filter in inventory to ease finding items
o New tutorials, deactivated old tutorials
o You can travel now to ghost towns to fetch market bids
o Alliance window: You can see towns, forts and player stats on one page for an alliance
o New dueller bonus: Action radius - duellers may duel players without waytime within a certain radius
o Player duels through the duel window: You can easily see now who you want to duel without searching through the map
o Telegrams can be categorized
o Telegram writing redesigned in look and feel
o Item popup tells if the item can be sold on market
o Market inventory shows only auctionable items
o You can level up to 120 now
o Hall of fame extended to collect records of other levels than just 99
o Show bounty fee when making a bounty on someone
* Changes
o Recruits or higher grades can now chat in fort battle chats per default
o You can't bid on your own market offers anymore
o Soldier items can no longer be found (like the other character class items)
o You can pay market bids from cash or bank account
o Forts can be protected against takeovers by admins (for game mastered worlds)
* Bugfixes
o Fort battle chat rights settings works now properly (only english folks haven't experienced any problems
o Sorting in the market fixed
o Maneuvers can be reopened via click on chatroom name of the maneuver
o Market bidders can no longer be found out through technically measures
o Report bb code works now regardless of report title
o Multiple items can now put on the market as an offer
o Chat shouldn't complain anymore that you don't have the rights to talk in your own town
o Fortlist doesn't explode any more in case of too many forts
o Townless characters do no longer come up with the idea that they still belong to a town when looking at the map
o Cyrillic nicknames shouldn't be a problem in fortbattles anymore
o many other smaller fixes
ا
1 ) شکل inventory عوض خواهد شد چون در این آپدیت شلوار به بازی اضافه می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 ) آیتم ها در inventory دستبندی خواهد شد یعنی مثلا سلاح ها در یک بخش خواهد بود و یا کلاه ها در یک بخش دیگه و ...
3 ) اگه بیش از یک ایتم از یک چیز داشته باشی دیگه همشون در یک عکس نمایش داده می شوند مثلا الان اگه 100 تا brown coat داشته باشی فقط در inventory فقط 1 عکس نشون می ده ولی زیرش می نویسه که 100 تا داری ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ) مژده بسیار مهمی که zet داد خبر از افزایش لول 99 هست و لول به 120 افزایش خواهد یافت :21: ( ولی حیف که بد موقع می یاد چون من 2 ماه آموزش سربازی دارم و فکر کنم درست می افته زمانی که من آموزش سربازی هستم :41: )
5 ) بیش از 100 آیتم جدید به بازی اضافه خواهد شد ! ( کی می خواهد اینا را بخره :31: )
6 ) در آپدیت 1.29 چون سیستم دوئل تغییر یافت و برای دوئل لازم نیست به شهر طرف بری به خاطر همین یکم پیدا کردن حریف سخت بود ولی در این آپدیت یک امکان به بازی اضافه می شه که اونم امکان جست و جوی سریع افرادی هست که در نزدیکی کاراکتر خودت هست یعنی با یک دگمه لیستی از افرادی که دور و برت هستند بهتون داده می شه :21:
کلام آخر zet : تا اواخر ماه بعد آپدیت جدید خواهد آمد ( یعنی ماکسیمم 40 روز ) و گفته بهترین آپدیت تا حالا خواهد بود حتی از 1.29 !
ضمنا گفته که در 6 ماه اول سال 2011 بعضی ویژگی های جدید به بازی اضافه می شه که ویژگی های جدید 1.29 و 1.30 در مقابل اونا چیزی نیست !! ( احتمالا پوکر بازی کردن بین بازیکنان باشه ... )
++++++++++++++++++++++++++++++++++ ویرایش در تاریخ 3 آذر = اطلاعات تکمیلی ...
خوب برداشتن محدودیت لول در این آپدیت قطعی می باشد و یک مشکلی که وجود داشت در مورد Hall of Fame که آیا با زیاد شدن لول چه تغیری خواهد کرد و آیا رکورد های قبلی از بین خواهد رفت و یا نه :
که در این مورد zet بررسی های لازم را کرده و اعلام کرد که رکورد برا لول خواهد ماند و Hall of Fame به صورت زیر خواهد بود ( البته یکم تغییر خواهد کرد )
عکس های جدید از آپدیت جدید :31:
کمربندم اضافه شده :31:
لوووول
بریم کوسئت انجام بدیم سعید دیروز کجا بوی؟؟؟:دی
سلام من حرکات دوئل رو مثل تصویر زیر گذاشتم ولی در بعضی مواقع از افراد پایینتر از لول خودم شکست میخورم بعد بیشتر هم از سمت چپ اسیب میبینم میشه بگید اینو چجوری تنظیمش کنم؟
حالا این جارو باشین یدونه experience مونده تا لول 18 بشم :31: جونم و انرژی تموم کردم
خوب اون round که همه جاش قرمز هست را باید تغییر بدی چون طرف هر جا بزاره می تونه بهت شلیک کنهنقل قول:
کلا سبز ها جاهایی هست که جاخالی می خواهی بدی و قرمز ها جاهایی هست که حریفت می تونه به اونجاها بزنه ..
توضیحات آپدیت جدید موند صفحه قبلی :41:
ضمنا کویست روز شکرگذاری دیشب فعال شده و باید زود برین چون 25 ام کویست جدید باز می شه که باید حتما این کویست را رد کنیدکد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5628527&postcount=16738
یک چند تا چیز جدیدم در اومده ( از دیشب ) که فعلا دارم می رم نهار و بعدازظهر می گم :20:
سعید اومدی یاهم هم بیا :دی
اقا من یادم نمیاد پارسال این کوئست رو رفتم یا نه.ولی الان که می رم تو سالون نیستش.یعنی رفتم؟یا اینکه کامل نرفتم؟
چه خبره! 6 تا پرتغال می خواد! خوب شد حالا من اون کوئیست رو رفتم و بهم 3 روز permium پول و شانس رو داده!
کویست را maya می ده ! یک نگاه به مایا بکن ببین کویستی به نام اون رفتی یا نه ...نقل قول:
چیزی نیست...یعنی رفتم؟:19:
والا فکر نکنم رفته باشی ! چون اگه رفته باشی حتما در لیست کویست های رفته نشون می داد ...نقل قول:
مایا رو نمی دونم ولی برای هنری 3 تا کوئست رفتم.
اگه نرفتم پس چرا امسال نیومده؟
آقا شرمنده همون هنری :20: مال امسال 25 ام فعال می شه ! و انگار فقط می شه تو اون روز رفت ( مثل روز love :31: )نقل قول:
چی می خواد برای 25نوامبر؟بریم جمع کنیم ایتم های لازمش رو...:31:
1.نقل قول:2.کد:http://twpro.tw.funpic.de/tw/img/jpg/7f98bc0580c9498795c953a25fa83054.jpg
3.کد:http://twpro.tw.funpic.de/tw/img/jpg/87cf39fecd627f8d3c0e19c30a6283b3.jpg
کد:http://twpro.tw.funpic.de/tw/img/jpg/fb54bad727dedee84f73a935a2cd9def.jpg
یعنی برای این 5 روز وقت داریم؟ خوبه چون من برای اولی دو تا تورکی و برای بعدی یه گوجه و 5 تا!! پرتقال کم دارم.
راستی من تا حالا حدود 15 بار (2 ساعت) زدم هانتینگ تورکی کار کنم، 4 تا grey slouch hat (کلاهی که قهوه ایش جزو ست فارمر هست) بهم داده!
به جز یه گوجه فرنگی دیگه چیزی لازم ندارم.همه رو دارم.:5:
دقیقا نمی دونم چقدر وقت داریم ولی حداقل تا 25 که وقت داریمنقل قول:
از همین الان شروع کنید برین بهتره ...
من که همه محصولات را دارم حتی کویست عید کریسمس را هم جمع آموری کردم :5:
من میخوام از مارکت یه چیزی بخرم الان پیشنهاد دادم باید برا گرفتنش به شهر اون یارو فروشنده برم؟
مال کریسمس چی بود؟خودم پیدا کردم...هه هه هه تنباکو کم میارم.چون همین ماله شکرگذاری 10 تا می خواد.تموم میشه تنباکوم.
آرد و طلای احمق ها هم کم دارم.بزن بریم...کوئست دیگه نیست مناسبتی؟:31:
اگه برنده مزایده شدی باید بری اون شهری که طرف از اونجا مزایده را شروع کرده ( چون ممکن هست طرف از یک شهر دیگه کالاش را بزاره برا مارکت ... )نقل قول:
فعلا که نه ...نقل قول:
بالاخره سعید بعد از شونصد سال کاربر فعال شد :دی
یادش بخیر اون یوزر اولیم ir-dgm توی 4 ماه کاربر فعال 2تا انجمن بود هییی یادش بخیر:دی
راستی سعید تو ورژن جدید ایتم ها دیگه چی هست انگار به غیر شلوار یکچیز دیگه هم اضافه شده آره؟؟
کوئست چی؟
:31: من 10 سالمه ها !!!!!نقل قول:
به غیر شلوار چیزی اضافه نخواهد شد ( البته تا 1 سال آینده )
فقط آیتم های جدید زیاد هستند ...
اسممو فقط نوشتم:دینقل قول:
احتمالا شورته
امتحانو چکار کردی؟
فردا هو هندسه
پس فردا هم حسابان در پیش هست :دی
وست صفحه اصلیش به رنگ بازی ست نیست حال نمیده :دی
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
اطلاعات جدید از این آیتم ها نداری برای شلوار ساختمون جدید میاد؟؟نقل قول:
فقط آیتم های جدید زیاد هستند ...
اگه کسی الان صفحه اول را دوست نداره می تونه با این لینک که صفحه با طراحی قبلی هست بره
کد:http://www.the-west.net/?ab=a
این عمو هنری که 5 تا تورکی میخواست...؟ من به فنا:31: رفتم تا 10 تا پیدا کردم
سعید اسکیلا تقریبا درست شد اما این باز نشده!!
Steering a paddle steamer
اون چندتا دیگه رو هم درست کنم باز نمیشه فکر کنم !!
به اقا سعید تبریک می گیم.
می گم این ایتم های جدید که میخوان بیان عکسی مکسی چیزی ندارن؟:31:
سلام این اکانت پرمیم به چه درد میخوره یعنی باهاش چیکار میشه کرد؟