ممنوننقل قول:
جواب سوال اولم رو نمیدونید؟
Printable View
ممنوننقل قول:
جواب سوال اولم رو نمیدونید؟
از این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینترنت اکسپلور استفاده کن البته بعد از پاک کردن کوکیها و هیستری ! شاید وارد شد:n27:نقل قول:
نشدنقل قول:
یعنی چرا اینطوری شده مودم؟با اینکه ریست هم کردیمش میگه غلطه
پسورد رو خالی بذار و بزن ببین میره:n27:نقل قول:
سلام
میشه لطفا آموزش راه اندازی مودم tp-link-8951 رو بهم بدید
با سلام سال نو همگی مبارک امیدوارم شاد و تندرست باشید
دوستان مودم من 2750 u دی لینک هست مشکی و سیستم عاملم xp
با مشخصات این Device Info
BoardID: DSL-2750U Software Version: ME_1.10 Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-106.5 DSL PHY and Driver Version: A2pD030g.d23e Wireless Driver Version: 5.60.120.3.cpe4.406.0
الان یک هفته ای هست موقع ای که روشنش می کنم چراغ پاورش بعد حدود 6 ثانیه قرمز می شه و دیگه کانکت نمی شه باید چند دفعه این کارو انجام بدم تا درست بشه دیشب دهن ما رو ... میخواستم بدونم اولا مشکل چی هست دوما راهکاری دارید بدید این شب عیدی دگه دیگه ..در ضمن گارانتی داره حدودا 6 ماه مونده با توجه به اینکه شرکتش تا بعد از عید باز نیست راهکار می دید باید چه کار کنم یادم رفت بگم یک بار هم ریست کردم ولی باز درست نشد اگر نیازه اپدیت کنم و یا کار دیگه
ممنون می شم راهنمایی بفرمائید.
شاد و تندرست باشید
آپدیت کن و اگه درست نشد مجبوری ببری گارانتی :n27: بطورکلی مدل مشکی رنگش مشکل داره :n21:نقل قول:
سلام
مودم2750دی لینک دارم میخوام یکی از سیستم ها دیگه به هیچ وجه نتونه وصل بشه با وایرلس چه کار باید بکنم(قبلا استفاده کرده و وای فای رو روشن میکنه به صورت خودکار وصل میشه)میخوام دیگه اصلا نتونه وصل بشه چکار کنم
ممنون
می تونید راهنمایی بفرمائید چطوری آپدیتش کنم با سپاسنقل قول:
دیدم صفحه قبل یکی از دوستان لیکشو گذاشته با توجه به اطلاعاتی که دادم خدمتتون کدومشو باشید دانود کنم
اون لینکو خودم گذاشتم و همونطور که گفتم c1 مدل مشکی رنگه ! من این مودمو ندارم اما نحوه آپدیت کردنش در user manual مودم توضیح داده شده قطعا !نقل قول:
من انجام می دم همش این پیغامو می ده و آپدیدت نمی شه فایلی که گذاشته با پسوند img هست باید قبلش کاری دیگه ای انجام بدمنقل قول:
DSL Router Update
Image uploading failed. The selected file contains an illegal image.
دوستان اینم جواب بدید ممنوننقل قول:
دوستان
یه مودم میخوام که بهش سیمکارت بخوره و با یو اس بی شارژ بشه(که بشه با جا فندکی ماشین شارژ بشه) درضمن بتونم با وایرلس و وای فای بتونم وصل بشم با تبلتم.
من با ماشین زیاد اینور و اونور میرم و میخوام تو ماشین از اینترنت رایتل استفاده کنم
دوستان اگه مدل و قیمت و جایی که میفروشه سراغ دارید حتما بگید
ممنون میشم
اگه راه دیگه ایی هم سراغ دارید که ارزونتر باشه بفرمایید
نقل قول:
با عرض سلام و شاد باش سال نو خدمت تمامی دوستان ، امیدوارم که خوش باشید
دوست گرامی ، مودم من هم مثل مودم شما D-LINK DSL-2750U C1 مشکی رنگ هست و نسخه ی فریم ویرش 1.30 هست.من فریم ویری رو که نمایندگی شرکت دی لینک برای من ارسال کرده رو برای شما آپلود کردم، امیدوارم که مشکل شما رو هم حل کنه ، لطفا تست بفرمایید و اعلام کنید.
نکته : این فریم ویر ، روی مودم خودم نصب شده و مشکلی نداره.آلوده به ویروس هم نیست.
نکته دو : اکثر فریم ویر های این مودم رو از سایت های زیر مجموعه ی دی لینک که برای سایر کشور هاست دانلود کردم ، اما متاسفانه جواب نداد.
موفق باشید
لینک دانلود فریم ویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چند وقتی بود اسم یه ap توو گوشیم پیدا میشه به اسم broadcam و همه جای خونه و بعضا در حیاط هم پوشش داره.جالب اینجاست که مودم خودم 8968 که به من نزدیکتره در نقاط کور خونه آنتن نداره ولی broadcom حداقل سیگنال رو داره.
با یه نرم افزار تحت اندروید اسم مودم رو در اوردم Shanghai Gongjin Communications Technology
شرکتی چینی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این شرکت های چینی هستش که سفارشی جنس با هر اسم و برندی که بخوایی برات تولید میکنه
خلاصه یکی از فروشندگان این مودم رو توو ایران پیدا کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بطور قطع میتونم بگیم هیچ مودمی(حتی از این 3 آنتن ها)پوشش این مودم چینی رو نخواهند داشت.البته شاید اصلا مودم نباشه و acces point باشه:n02:
موردی که شما گفتین رو نمیدونم هست یا نه ..نقل قول:
.ولی مودم سیمکارتی ایسوس رو خودم دارم ..80 خریدم ...خیلی خوبه ...مثه فلشه و به لپ تاپ وصل میشه و سیم کارت میخوره ..ولی وایرلس و اینا نداره ....
تو بازار هم زیاده ...اگه خودت بری تو مغازه ها بپرسی شاید بتونی وایرلس دارشو هم پیدا کنی ....ولی چه کاریه؟ سیم کارت رو بنداز تو گوشی یا تبلتت ...اینجوری که راحت تره ...با لپ تاپ هم با همین مودمی که گفتم کانکت شو ....
موردی که شما گفتین رو نمیدونم هست یا نه ..نقل قول:
.ولی مودم سیمکارتی ایسوس رو خودم دارم ..80 خریدم ...خیلی خوبه ...مثه فلشه و به لپ تاپ وصل میشه و سیم کارت میخوره ..ولی وایرلس و اینا نداره ....
تو بازار هم زیاده ...اگه خودت بری تو مغازه ها بپرسی شاید بتونی وایرلس دارشو هم پیدا کنی ....ولی چه کاریه؟ سیم کارت رو بنداز تو گوشی یا تبلتت ...اینجوری که راحت تره ...با لپ تاپ هم با همین مودمی که گفتم کانکت شو ....
این مودم 2750u یه نسخه 2750u u1 هم داره این چیه؟ چه فرقی با اون یکی داره؟
اگه میخوای 2750u بگیری همین مدل u1 که سفید رنگه انتخاب بهتریه چون مدل c1 یا همون مشکی رنگ مشکلاتی داره :n27: اما اگه نظر منو بخوای بودجه رو افزایش بده و 8968 ورژن 2 بخرنقل قول:
نقل قول:
با سلام و عرض شاد باش سال نو
دوست گرامی ، مودم D-Link DSL-2750U دو مدل با دو رنگ متفاوت داره:
DSL-2750U/C1 که مشکی رنگ هست و DSL-2750U/U1 که سفید رنگ هست. مدل مشکی رنگ دارای چیپست Broadcom هست که از لحاظ چیپست یکی از بهترین مارک های بازار هست ، مدل سفید رنگ دارای چیپست Realtek هست که از نوع بدترین چیپست بازار هست و اگر با هر دو مدل کار کرده باشید متوجه میشید که مودم مشکی رنگ دارای ابعاد بزرگتر نسبت به مدل سفید رنگ و به التبع دارای برد بزرگتر و تعداد بیشتر ترازیستور هست و مدل سفید رنگ کوچکتر هست.
در پایین به معایب هر دو مدل اشاره میکنم:
معایب مدل مشکی رنگ عدم همخوانی وایرلس با بعضی گوشی هاست که بعضی از نرم افزارها رو درست باز نمیکنه که با گوشی دیگری تست شد و این مشکل وجود نداشت ( تبادل اطلاعات اینترنتی نرم افزار ).غیر از این مورد ، مشکل خاصی ندیدم که داشته باشه.اما در مدل سفید رنگ این مشکل با گوشی ، وجود نداشت.
معایب مدل سفید رنگ : طبق گفته ی پشتیبانی شرکت دی لینک ، مدل سفید رنگ به علت چیپست ضعیف ، به نویز خط حساس هست و اگر نویز خط بالا باشه در اتصال مشکل پیدا میکنه اما در کل ، چون زیر ساخت مخابراتی ایران ضعیف هست باهاش سازگاری بیشتری داره.باز هم طبق گفته ی پشتیبان شرکت دی لینک از لحاظ قدرت وایرلس ، مدل سفید رنگ ، یک مقدار ، ضعیفتر از مدل مشکی رنگ هست.
نکته: از لحاظ پیکر بندی و نصب و راه اندازی یا همان کانفیگ مدل سفید رنگ بسیار راحت تر از مدل مشکی رنگ هست و میشه گفت شبیه به مدل های مارک TP-Link هستش.
نکته ی دو : به شخصه چون چیپست و برد مودم برام اهمیت داشت و نگرانی از نویز خط داشتم ، مدل مشکی رنگ رو انتخاب کردم ، گر چه از لحاظ قیمت ، هیچ تفاوتی بین این دو مدل نیست.
نکته ی سوم : مودم منزل D-Link DSL-2750U/C1 مشکی رنگ و مودم توی کارگاه مدل TP-Link TD-W8968 V2 که دوست عزیز لئو معرفی کرده بودند هست
امیدوارم که پاسخم به کار دوستان بیاد.
موفق باشید.
درسته که برودکام خیلی معروفه اما ریل تک آشغال نیست :n18:نقل قول:
اگه تونستم بودجه رو زیاد کنم که به احتمال همین 8968 رو میگیرم.نقل قول:
اما اگه بخوام زیر 100 تومن هزینه کنم همین 2750 سفید خوبه یا اینکه چیز دیگه ای هم میشه پیدا کرد؟
و یه مسئله دیگه
من از پارس انلاین سرویس میگیرم. اما تو لیست مودم هایی که پارس پشتیبانی میکنه نه این مودم و نه هیچ مودمی از tp-link نیست.
ایا این قضیه مهمه؟ تاثیری داره؟
با سلام به دوستان سال نو مبارک من مودمم رو آپدیت کردم درست شد یکی از دوستان لطف کرد در صفحات قبل فریم ورک داد نصب کردم مشکلش حل شد( 2750) دوستان یکی دیگه از دوستان دی لینک مشکی
2730u h/w c1
هست اگر امکان داره فریم ورک جدیدشو بدین ممنون می شم اونم یک همچین مشکلی براش پیش اومده
با سلام به همگی، سال نو مبارک
من یه مودم سفید رنگ 2750 دارم وقتی میخام مک فیلترو وارد کنم اگه دارای این علامت باشه : هیچ مشکلی نداره ولی اگه درای خط فاصله (-) باشه مثلا 45-56-55 kl-jk-pp باشه این اخطارو میده mac must be xx:xx;xx;xx;xx:xx format and consist of hexadecimal number without all 0 آپدیت هم کرده با همون ورژنی که دوستان تو این تایپک گفته بودند ولی مشکم حل نشد :n21:
خواهشا راهنمایی کنید.:n12:
نقل قول:
با سلام
دوست گرامی ، از این که فریم ویر به کار شما اومد و مشکل حل شد خوشحالم.
در مورد فریم ویر مودم DSL-2730U/C1 مشکی رنگ که فرمودید ، من فقط تونستم از سایت دی لینک خاورمیانه ، فریم ویرش رو پیدا کنم ، نمیدونم که به کار شما بیاد یا نه.اما به هر حال لطفا تست بفرمایید و نتیجه رو اعلام کنید.
لینک دانلود فریم ویر مودم DSL-2730U/C1 :
موفق باشید
نقل قول:
با سلام.
دوست عزیز ، تا اونجایی که من اطلاع دارم ، شیوه ی صحیح وارد کردن مک آدرس در مودم به صورت دو نقطه ای یا همون : هستش و خود من هم که مدل مشکی رنگ مودم شما رو دارم ، دیشب نتونستم با خط فاصله ، مک آدرس رو فیلتر کنم.
اون فریم ویری رو هم که من توی تاپیک قرار دادم برای مدل مشکی رنگ بود که برای دانلود فریم ویر مدل سفید رنگ میتونید به سایت دی لینک خاورمیانه مراجعه و دانلود کنید ، اما بعید میدونم بشه که با خط فاصله ، مک رو فیلتر کرد.
نکته: این فریم ویر مخصوص مدل سفید رنگ DSL-2750U/U1 هست و تست شده و جواب داده.امیدوارم برای شما هم جواب بده.لطفا تست کنید و اعلام کنید.
لینک دانلود فریم ویر :
موفق باشید
عرض کردم با آپدیت کردن هم مشکل حل نشد (همین آپدیت را که فکر می کنم در صفحه 1672 همین تایپک دوستان لینک داده بودند را اجرا کردم و با موفقیت آپدیت شد ولی مشکل همچنان باقیست.) برای مک آدرس هم چند تا با همین : وارد کردم مشکل نداشت ولی مک آدرس لپ تاپ لنووو که خط فاصله داره نمیشه اضافه کردنقل قول:
همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم
عرض کردم با آپدیت کردن هم مشکل حل نشد (همین آپدیت را که فکر می کنم در صفحه 1672 همین تایپک دوستان لینک داده بودند را اجرا کردم و با موفقیت آپدیت شد ولی مشکل همچنان باقیست.) برای مک آدرس هم چند با همین : وارد کردم مشکل نداشت ولی مک آدرس لپ تاپ لنووو که خط فاصله داره نمیشه اضافه کردنقل قول:
همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم
شما که از جفتش استفاده میکنی،به نظرت بین dlink و tplink کدومش از نظر برد وایرلس قوی تر هستش؟نقل قول:
نسخه فریمورک مودم های dlink رو از کجا میشه فهمید؟
آپدیت کردنشون چقدر تاثیر داره و روی چی تاثیر داره؟
نقل قول:
با سلام
راستش فرق چندانی بین قدرت وایرلس این دو مدل ندیدم.توی کارگاه ، قدرت امواج مودم تی پی لینک بعد از رد شدن از یک دیوار به پنجاه درصد رسید.مودم دی لینک توی خونه هم امواج وایرلسش بعد از رد شدن از دو دیوار به سی درصد رسید.
به علت این که برای کارگاه از شرکت شاتل سرویس گرفتم و شاتل فقط با مودم های زایکسل کار میکنه ، با صحبت با پشتیبانی تصمیم گرفتم از برند تی پی لینک مودم تهیه کنم که مشکلی پیش نیاد ، چون گفتن مودم دی لینک نگیرید
چند تا سوالنقل قول:
1- تو تاپیک ها که سرچ کردم مدل مشکی 2750 با مخابرات مشکل داشته. حالا من که از پارس استفاده میکنم این مشکلات رو دارم؟ کسی بوده که از پارس انلاین با این مودم مشکل داشته باشه؟
2- با اپدیت فریمور این مشکلات حل میشه یا نه؟
3- تو لیست مودم هایی که پارس انلاین ارائه داده 2750 نیست. اگه من بخوام 2750 بگیرم باهاش ممکنه مشکلی داشته باشم؟
4- راستی این مشکلاتی که میگن مدل مشکی داره چی بوده؟
اینم بگم چون بیشتر استفاده ام از وایرلس برای تبلت و گوشی هست دارم مدل مشکی رو بررسی میکنم.
نقل قول:
سلام
1_ برای تطبیق مودم با زیر ساخت های شرکت پارس آنلاین ، بهتره که با پخش پشتیبانی شرکت صحبت کنید و نظرشون رو جویا بشید.من از شرکت پیشگامان سرویس دارم و بهم گفتند دی لینک نگیر و فقط تی پی لینک بخر.منتهی بعد از مدتی تحقیق تصمیم گرفتم دی لینک بگیرم و تا حالا هم هیچ مشکلی با مودم و اینترنت نداشتم.
2_ شاید حل بشه و شاید نه ، چون مشکل از مودم نیست و اشکال از خطوط تلفن و زیر ساخت های مخابرات و غیره است.تا جایی که من اطلاع دارم به روز رسانی این مودم بیشتر امنیتی بوده تا مسائل دیگه .
3_ اگر حتما میخواید از دی لینک مودم بخرید و خیلی نگران هماهنگی هستید ، مودم سفید رنگ رو تهیه بفرمایید خیالتون راحت تره
4_ در مورد مشکلاتی که خودم باهاش رو به رو بودم هم که در پست های قبلی اشاره کردم.باقی موارد رو اطلاع ندارم.
5_ از لحاظ وایرلس تفاوت آنچنانی بین دو مدل سفید و مشکی نیست.اگر شرایط محیطی شما مناسب نیست یعنی دیوارهای زیاد و مسافت طولانی دارید ، بهتره به جای تهیه ی مودم از اکسس پوینت استفاده کنید که آنتن دهی رو تقویت میکنه
پارس انلاین تو لیست مودم هایی که پشتیبانی میکنه 2730u رو گذاشتهنقل قول:
پس احتمالا با dlink مشکلی نداره.
با 2750 موردی ندارهنقل قول:
ایراد از خود مودم های 2750 مشکی هست که فریم ورشون دچار مشکل میشه
دوستان من d-link n150 dsl-2730u دارم تک انتن هست از قدرت انتن دهیش راضی نیستم برای یه خونه 3 طبقه چی پیشنهاد میکنید؟
خوب طبیعیه که 1 آنتن برای 3 طبقه جواب نمیده !!!!نقل قول:
اگر میخواید خوب باشه باید حداقل 2 آنتن باشه !! والا من همچین مدل خاصی مد نظرم نیست !!! تو فروشگاه های اینترنتی بگردید پیدا میکنید
من پست شما رو توی پ.ت و ایننجا دیدم، میدونم پیگیر این قضیه هستی ولی شما یک مورد رو اشتباه متوجه شدی، بزار برات کامل توضیح بدم،نقل قول:
1- تجیزات شبکه خانگی فقط برای یک طبقه ساخته میشن و در نهایت فرق بین دو آنتن و یک آنتن در زیر پوشش بردن کل مساحت یک واحد در یک طبقه است ( باید تفاوتی بین دستگاه وایرلس واحد 100 متری با 200 متری وجود داشته باشد )
نکته مهم این است که این ها فقط زیر پوشش بردن یک طبقه ساخته شده اند.
2- حالا شما میخواهی کل ساختمان از یک اکانت ADSL استفاده کند باید این کار ها رو انجام بدی.
1- توی طبقه ای که خط تلفن ADSL هست یک ADSL/Router میزاری و اینرنت رو توی همون طبقه پخش میکنی
2- توی طبقه دوم یک Router میزاری و با کابل وصل میکنی به ADSL/Router طبقه پایینی و اینطوری به کمک Router طبقه دوم اینترنت رو برای طبقه دوم پخش میکنی.
این ساختار شبکه هم پایدار هست و هم مطمئن، حتی امکان فایل شیرینگ رو هم علاوه بر اینترنت شیرینگ رو هم بهت میده.
تا چایی که فهمیدم شما یه روتر بلا استفاده هم داری، پس تنها کاری که باید بکنی اینه که یه کابل از بالا به پایین ( توسط خودت یا به کمک یه برق کار ) بکشی و این دو دستگاه رو به متصل کنی. این طوری هم در هزینت صرفه جویی میشه و هم شبکه مطمئنی رو درست کردی.
پ/ن : من احتمالش کمه که دوباره مسیرم به اینجا بخوره، ولی بهم پ.خ بدی میخونم و چ میدم.
سلام به بچه های پی سی ورلد
مشکل
مشکل من اینه که لب تاپ خودم و خواهرم رو میخواهیم از طریق وایرلس شبکه کنیم
ولی من حتی نمی تونم وارد کامپیوتر خودم بشم دایم میگه شما دسترسی ندارید؟
اینم عکس اررور
بالاخره رفتم 2750 سفید گرفتم.
تو 192.168.1.1 که میرم اون پایین سمت چپ نوشته broadband اما مودم سفید رنگه و تو بخش گارانتی هم مدل دستگاه رو 2750u/u1 زده.
+
چطوری با درگاه یو اس بی پشت مودم فایل هام رو شیر کنم؟