سرویس 128 حامی نامحدود برنزی چقدر سرعت میده؟
Printable View
سرویس 128 حامی نامحدود برنزی چقدر سرعت میده؟
تعرفه های جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL
براساس اعلام سایت رسمی شرکت مخابرات ایران، حداقل مصرف موجود در تعرفه ماهیانه به شرح زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای مخابرات هست !نقل قول:
اره گفتم یه مقایسه ای بشه بد نیستنقل قول:
همچنین تعرفه بابت هر گیگابایت اضافه دانلود به شرح زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشترکین جدید هست!نقل قول:
خیر نیم بها فکر کنم باشه!
امروز که وضعیت اینترنت من فاجعه آمیز بود، مخصوصا عصر. قطع و وصل شدن و نوسان سرعت و Timeout و پینگ بالا و . . .
الان کمی بهتر شده و قطع و وصل زیاد نداره ولی هنوز سرعت ش به حالت عادی برنگشته.
کسی می دونه سرعت آسیا تک برا این سرویسش چقدره " دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت"
سلام
دوستان می می خوام یزد سرعت 4 مگ ماهی10 گیگ که 1-8 شبانه رایگانه بگیرم
البته اینجا نمایندگی آسیاتک اسمش هست تیام نت و سایتش هم جداست ولی من تحقیق کردم دیدم زیر مجموعه اسیاتک هست
راستش می خواستم شاتل بگیرم ولی ظاهرا یزد نمایندگی نداره!(مایه تاسف هست واسه این شرکت!)
سرعت دانلود تو روز زیاد مهم نیست چون تو روز بیش تر گشت و گذار دارم تا دانلود
ولی شبانش خیلی مهم هست..... تو سایت زده 4م 1 تا 8 با سرعت 2 مگ دانلود رایگانه
اونهایی که دارن به نظرتون از سرور خارجی و داخلی می تونم حدود 250 دانلود کنم؟
اینجا یزدی داریم مشترک تیام نت باشه؟
نقل قول:
تو آسیاتک حداقل همچین سرویسی نداریم! 4 مگی که شبانه رایگان داشته باشه از 30 گیگ در ماه شروع می شه (مجموع هزینه ماهی 100 تومن) شبانه هم 2 مگ نیست و 200 کیلو هست که می تونی نهایتاً 4.5 گیگ دانلود داشته باشی.
جدیداً زیاد میره رو اینترانت ! مال شما هم اینطوریه ؟
توی سایت اسیاتک قسمت نمایندگی ها شهر یزدو که بیاریم نوشته تیام نتنقل قول:
توی سایت tiamnet هم که بری طرح کیمیا با سرعت 4مگ و ماهی 10 گیگ 1ت 8 شب رایگان با سرعت 2 مگ ماهی 45.900
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یانمایندگی یزد کلاه برداره و اطلاعات غلظ نوشته یا با توجه به اختیارات نسبت به حالت پایه اسیاتک داره خدمات بیشتری ارایه میده که اگه حالت دوم باشه 100 درصد ازشون اینترنت می گیرم
اره دادا جدیدا خیلی مواقع اینترانت میشه و فقط سایتهای میزبانی ایران رو باز میکنه همین الان هم از سایتهای خارجی سرویس 512 دانلودش زیر 100 هست ولی برای سایتهای ایرانی بالای 500نقل قول:
دوستان میخوام از اسیاتک سرویس بگیرم که دانلود شبانهی رایگانم داشته باشه...کدوم سرویسش رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
سلام
شاید باورتون نشه ............................سرعت من 2 میگ با 20 گیگ دانلود هست سرعت دانلود بین 600 تا 700 باید باشه ولی الان یک هفته هست سرعت رو 90 رفته
زنگ زدم میگه از سمت مخابرات پرشده و تقسیم شده بین چند نفر گفتم باید چیکار کنم گفت درست میشه
تا حالا دیده بودین همچین چیزی راه حلی دارید
سلام
اقایون بهم یک سرویس نامحدود با سرعت بالا از این شرکت اسیاتک بهم معرفی کنید فقط برای دانلود
512 با 10 گیگ حجم در ماه پیشنهاد میدم سرعت شبانه هم 70-60نقل قول:
در صورت تمایل بدون هزینه نصب و رانژه درخدمتتون هستیم ما!
نامحدود ها جالب نیست!نقل قول:
پیشنهاد میکنم حداقل 10 گیگ حجم در ماه با دانلود شبانه رایگان بگیرید و از شبانه استفاده کنید برا دانلودهاتون!
من بهتون پیشنهاد میکنم اصلاً سمت این شرکت نیاید که بدجور گرفتار میشی چند صفحه قبلتر رو مطالعه بفرمایید همه چیز دستتون میاد
سرعت آپلود سرویس ها رو چند بسته میشه؟
سرویس 128 یا 256 سرعت آپلودش 100 میره؟
خودم 512 دارم روی 379 کیلو بیت بسته شدهنقل قول:
خیر!
آقایون مشهدی مشکل ندارین؟نت من همه اش قطع و وصل میشه چند روزه.قاطی کردم دیگه
اقا از هر شرکتی سرویس میگیرین از اسیاتک نگیرین به خدا فقط پول تون رو دور میریزین از نظر سرعت دانلود الان همه شرکت ها سرعت محدود رو بالا میبندن شرکت های هستن که 10 مگ هم میدن محدود نامحدود هم هر شرکتی برین بگیرین از این اسیاشت نگریرین برای بازی های انلاین هم اصلا بدرد نمیخوره لتنسی و پینگ در سرور ها افتضاح چه داخلی چه خارجی در کل این رو از من بشنوید از اسیاتک نخرید نخرید نخرید نخرید نخرید نخرید :n06:
خدایی دیگه شورشو در اوردن دیگه حتی با همون سرعت 20 کیلو بایت محدود هم کانکت نمیشه باید صد بار تلاش کنی تا کانکت بشه.
من مشهدی نیستم و نت بنده هم مدام قطع و وصل میشه خدایی اگه میتونستم سریعا عوض میکردم.نقل قول:
جالبه که با پشتیبانی.هم ،(گپ) میزنی، طوری جواب میدن که انگار بقیه شرکتا هم همینن! دلیل استفاده از گپ.آینه که پشتیبانیش که فقط حاظر جوابی بلده! دو.تا دیالوگ حفظ کردن! یکی.کار.ما قانونیه، یکی ضریب اشتراک!
شاید فکر کنید اشتباه میکنم ولی مقصر شرکت مخابرات و شرکتهای خصوصی دیگه هستن من الان میتونم برای شما حداقل 25 شهر کوچیک رو نام ببرم که هیچ شرکتی حتی مخابرات اینترنت adsl توی اون شهر راه اندازی نکرده اند ولی همین اسیاتک توی شهرهای کوچیک adsl ارائه داده و هر قیمتی هم بده باز میخرن ازش چون وقتی شهری adsl نداشته باشه اسیاتک توش غنیمته.....نقل قول:
منطقیه! حتما سودش بیشتر از نگه داشتن مشترکای شهرای بزرگه...
سالهای زیادی هست که adsl دارم ، اما تا به حال شرکتی به دروغگویی و خیانت کاری آسیاتک ندیدم ، از دوستان خواهش می کنم گول حرف های این دروغ گوهای خائن رو نخورند ، چند ماه هست بدترین کیفیت اینترنت رو دارم، در صورتی که اکر دروغ های این کفتار نبود ، الآن اینترنت خودم رو داشتم با کیفیت خیلی بهتر.
من 8 مگ مخابرات داشتم (ترافیک ماهیانه) ، سرعت حدود 100 KBPS ، دانلود شبانه ، پینگ پایین ، ماهیانه حدود 13 تومن ، تا این که گول این عوضی ها رو خوردم ، اینترنت 512 نامحدود گرفتم ، گفتند دانلود حداقل 60 خواهد بود ، من هم ماهی بالای 26 تومن دادم بهشون ، سرویس مخابراتم رو از دست دادم (مخصوص مشترکین قدیمی بود و غیر قابل باگشت) ، الآن سرعت عادی من 20 KBPS هست ، خیلی دیگه شانس بیارم تو ساعت مثلا ارفاشون می رسه به 60 ، ، پینگ همیشه بالای 350 ، پشتیبانی افتضاح ، قطعی فراوان ، از عمد چند وقت یک بار قطع می کنند بعد ارور پسورد می ده تا چند دقیقه ، خود عوضیشون گفتند از عمد این کار رو می کنیم تا نتونید دانلود کنید ، بارها شده وسط دانلود پچ قطع شده ، باز دانلود کردم ، باز قطع شده و .... برای 300 مگ نزدیک دو روز علافم کرده واقعا پست هستند این ها.
دو برابر پول می دم نسبت به قبل ، نصف قبل هم کیفیت نداره ، یک مشت دروغگو
.................................نقل قول:
تنها دلیلی که موندم تو آسیاتک این بود که سرعت سرویس های محدودش بالا بود ! الان ورداشتن سرعتارو واقعی کردن ! دیگه ب چه درد میخوره این شرکت ؟ تازه موقعی هم که دان میکنم صفحه به زور باز میشه ! پینگ هم ک قربونش برم موقع دانلود همش time out میده !
:n21:
الان سرویس های محدود هم سرعتشون واقعی شده؟نقل قول:
ولی نمایندمون میگفت که 1 مگ پهناش روی 6 مگ بسته میشه؟:n13:
منظورشون این هست مثلا سرویس 1 مگ باید دانلود ساعتهای رایگانش همون 1 مگ باشه نیست بلکه 1 مگش 512 هست ولی باقی شرکتها وقتی 1 مگ میگری توی ساعتهای رایگان واقعی هستن.نقل قول:
من خر رو بگو فکر می کردم این دروغ گو ها یک رودهراست تو شکمشون دارن
پارس آنلاین سرویس مشابه داشت ، سرعت 1 مگ تا 20 گیگ دانلود ، بعد سرعت میشد 128 واقعی ، با قیمت مشابه ، من گول دروغ های این خائنین به کشور رو خوردم که می گفتند ما همیشه بهتون سرعت دانلود 60 کیلو می دیم ، پینگمون پایینه ، فقط یک مشت دروغ ، خدا لعنتشون کنه.
اصلاً کاری به ساعت رایگان ندارم ! تو ساعت رایگان همون اندازه واقعی هم بده مشکلی ندارم ولی ساعتای غیر رایگان هم سرعت واقعی شده !نقل قول:
حتی از سرورای داخلی هم همون 50 - 60 ه !
یه زمون 400-500 میرفت چه ذوق و شوقی داشتیم ! :n29:
آسیاتک منطقه شهید رجایی رو 12 مگ بسته با آپلود 512 :n19:
1مگ شبانه روی 768 هست نه 512!نقل قول:
نام ببرید لطفا! و چرا از اونجا سرویس نمی گیرید؟!
خیر همچین چیزی نیست! روی سرویس های محدود محدودیتی نیست!هم به نفع مشترک هست و هم isp!نقل قول:
دوست عزیز کی گفته رو محدود محدودیت نیست! درسته که نمایندگی ایما رو گرفتی اما نباید مثل اینا بشی! سرویس 128 نهایت 260 تا میده، 4 مگ هم که تست کردم فقط 7 تا 10 صبح سرعت 450 داد بعد اومد رو این سرعت! پورتمم 5 مگه snr خط 32! ملت، آسیاشت مزخرفه! آسیاتک نگیرید
در.جواب قسمت دوم! کدوم شرکت؟ مخابرات مثلا! درسته قید.پینگو زدم، اما حداقل سرعت شبانم از آسیاشت بیشتره... ملتو... فرض کردن! ماهی 50 تومن بدی به خاطر 100 تا سرعت شبانه؟!؟!
باسلام ببخشید ایااسیاتک وکدوشرکت هابه منطقه هایی که خط شون دارای فیبرنوریه اینترنتadslمیده
................نقل قول: