سلام آقا حمید وقتتون بخیر
من ماشینم پرایده باطریمم 74 هست برای یه سابه 15 1000 rms با امپ مونو و یه جفت کامپ با امپلی. نیاز هست دینامه ماشینو عوض کنم یا خوده فابریکی جواب میده؟ اگه نیاز به تعویض هست لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
من ماشینم پرایده باطریمم 74 هست برای یه سابه 15 1000 rms با امپ مونو و یه جفت کامپ با امپلی. نیاز هست دینامه ماشینو عوض کنم یا خوده فابریکی جواب میده؟ اگه نیاز به تعویض هست لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلام حمید جان
یکی از دوستان یه ساب 3010 کینوود داره .میخواد یه امپ بگیره براش که درایوش کنه
اگه ممکنه یه امپ بگو که فقط سابه رو درایود کنه ؟
یه امپ هم بگو که اگه بخواد بعدا ارتقا بده مشکل نداشته باشه؟
ممنون
سلام
من حدود یه ساله یه پخش آلپاین 140E و آمپ ML 60.2 دارم میخواستم واسه درهای جلو یه جفت باند 10 سانتی هلیکس بگیرم ولی الان باندهای جلو صدا ندارن پخش رو باز کردم و سیمها رو چک کردم فکر میکنم مشکلی ندارن و پخش فابریکی رو گذاشتم باندها صدا دارن
دفترچه راهنما رو نگاه کردم چیزیکه من متوجه شدم اینه که همزمان نمیشه هم از پخش و آمپ خروجی گرفت . الان پخشم روی ماشین نیست که امتحان کنم. از دوستانی که این پخش رو دارن میخواستم راهنماییم کنن آیا میتونم از باندهای جلو بدون آمپ استفاده کنم؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درود به حمیدآقا وتمام بکس فعال فروم
می خواستم بدونم باند Memphis 15-MC692
صداش وشنیدین ؟ چرا قیمتش بالاس ؟
میتونه با E69X رقابت کنه (از همه لحاظ با هم مقایسه شون کنید لطفاُ)
یه سوال در مورد پخش x400 (یا هر مدلی ) :
میشه هم زمان هم از خروجی rca و هم از آمپ داخلی پخش صداگرفت (تو این حالت تنظیمات صدای آمپ داخلی پخش رو کم کرد تا تو ولوم بالا دیستورت نداشته باشیم )
ضمنا پیشاپیش اربعین رو به تمامی عزیزان تسلیت میگم :n14:
امیدوارم عزاداری های همه تون قبول باشه ...
سلام من هدیونت کنوود 7056 گرفتم
واسه باند و آمپلی و ساب هم منتظر میمونم تا باره حمید آقا برسه.
راستی کسی کاتالوگ 7056 به زبان فارسی رو نداره لینک اش رو بزاره؟
سلام آقا حمید
یه سابه dragster 1000 rms دارم 4 اهم هست. امپلی 9105 کنوود 1800 وات که رو یک اهم 1800 دو اهم 900 و 4 اهم 500 وات rms میده.الان رو دو اهم بسته شده. میخواستم یه راهنمایی کنید که روی چند اهم ببندمش بهتره؟
با تشکر.
سلام آقا حمید یه یاب باکس گیرم اومده پایونییر سی 307 قیمتش رو گفته 150 میرزه بخرمش و اینکه چه آمپلی باید واسش بگیرم
داش حمید سلام .شما به من ساب mx 15 رو معرفی کردین ولی من نمیتونم باکسشو بسازم.لطفا یه باکس خوب با ویبره خوب و بیس نرم معرفی کن که با 5602 درایو بشه .ماشینم پرایده .شیشه ها بلرزن :n02:
سلامنقل قول:
فرارسیدن اربعین حسینی رو خدمت همه سروران خودم تسلیت عرض میکنم.
خیر نیاز نیست.
سلامنقل قول:
متوجه نشدم.دو تا آمپ برای ساب؟
برای 3010 کن وود آمپ 526 کن وود کافیه.
آمپ مونو خوب هم 917 کن وود هست.
سلامنقل قول:
من خودم کار نکردم.ولی فکر میکنم میتونه کلیدPower IC روشن باشه و هم زمان از خروجی اسپیکرها و آمپلیفایر اکسترنال نیز استفاده بشه. باشید امتحان کنی.
حمید جاننقل قول:
من اطلاعی در مورد این اسپیکر ندارم.
در مورد X400 هم فکر میکنم بله میشه.دقیق نمیدونم.ولی فکر کنم میشه.
کدوم بار؟!!من که بار تو راه ندارم:n04::n04:نقل قول:
اگر منظورتون بار گلیدن هست،ماله من نیست صاحاب داره.:n08:
در مورد کاتالوگ هم متاسفانه من ندارم.
دو کوئل 4 اهمیه دیگه؟روی همون 2 اهم باید بسته بشه.درسته الان.نقل قول:
والا چی بگم. آخه صدای خوبی نداره که.نقل قول:
آمپ هم یه 5602 براش مناسبه.
شما ساب رو تهیه کردید؟نقل قول:
کجا ساکن هستید؟
با سلام
من بیشتر با پخش سر و کله زدم نه بالانس کار میکنه نه fade. (خوب شد بعد از یه سال فهمیدم:n02:)
به نظر شما مشکل ازنصبه یا پخش؟
ممنون
سلام
با اجازه اساتید
من کاتالوگ پخشتونو خوندم
نمیشه هم زمان خروجی بده
ولی باز حمید اقا گفت تست کن ببین میشه یا نهنقل قول:
سلام استاد گل حمید خان:n12:
لطفا بگو بهم آمپ سونی 1000 وات فکرکنم مدلش 1004 باشه و 4 کانال هست .این آمپ میتونه صدای یه جفت 6965v2 و یک ساب لوله ای شرکتی jbl رو در بیاره .چون وجه حساب میخوام بردارم
حدود قیمتشم لطفا بهم بگو.ممنون
سلام دوستان
من دنبال یه باند میگردم که شفافیت و نرمی صداش از همه ی باندا بهتر باشه.ترجیحا میخوام پایونییر
باشه خیلی از دوستام بهم میگن6965 v2توی شفافیت صدا بینظیره.بعضی ها هم یهم میگن هیچی 6975 v2نمیشه خلاصه کلا گیچ شدم
الانم در حال حاضر ضبظ پایونیرحرفه ای امپ 4 کانله پریمیر و ساب باکس کنود و یه جفت 718 دارم که صداش خیلی ریز و تو مخیه.
وقتی زیادش میکنم کلا سرم درد میگیره.ماشینم سمنده
خواهش میکنم یه جفت باند بهم معرفی کنید که توی شفافیت صدا حرف اولو اخرو بزنه تا 360-370 نومنم بودجه دارم
و دراخر میخوام نظرتونو در مورد باند های شرکت هیلکس المان بدونم
ممنونم.
سلام آقا حمید خب کلا ساب رو بیخیال شدم
راستش تا نهایت 900 تومن واسه یه جفت باند و یه آمپلی 4 کانال چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
پخش که ایکس400 کنووده
راستش من قبلا هم گفتم که فقط وفقط به دنبال کیفیت و بیس بالا و تاحدی نرم هستم و کلا با تریبل حتی خیلی کمش آبم تو یه جوب نمیره
موندم کواک JBL-696 بگیرم یا CO 6.9
با توجه به اینکه در آینده هم یه ساب باکس و آمپلی هم اضافه خواهم کرد
وبازم موندم حالا هر کدوم از کواکهارو که انتخاب کردم به فکر این باشم که دوجفت کنم بعدا یا نه(همون یه جفت باند و یه ساب باکس کافی هست)
ماشین هم پراید 131 صندوقدار هست
سلام اقا حمید برای 2 تا امپ 2 تا خازن میخاد یا یه دونه ؟
خازن قیمت مناسب خوب هم معرفی میکنید ؟
ممنون:11:
آقا حمید ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید چون یه جورایی عجله دارم
سلام آقا حمید
وقتت بخیر
قربان شما آمپ 5602 قیمت ندارین؟؟میخوام واسه co609 بخرم.
ولی دلمه یه آمپ کنوود 8400 بخرم که بتونم یه ساب هم اضافه کنم,اخه نیازی نیست 150 وات به این 609 نازنین بدم :n27:
و اینکه ساب free air واسه تاقچه موجود نیست؟؟؟قیمتش چنده اگه هست؟
مثه RS12 FA
ممنونم
نقل قول:سلام میثم جان. استاد خودتون هستید.شرمنده نفرمائید.:n40:نقل قول:
بله کافیه.
قیمت ندارم متاسفانه
سلام دوست عزیزم.به جمع ما خوش آمدید.نقل قول:
به نظر من پایونیر نمیتونه کیفیت بالائی تو صدا بهتون تحویل بده.
اگر کیفیت خوب میخوای هلیکس E69X گزینه خوبیه. ولی قدرت بالائی نداره.اگر قدرت خوب هم میخوای باید صبر کنی گلیدن CO609 باید اون رو بگیری.
ارادت دارم.نقل قول:
ببین نمیشه که شما هر کاری کنی تیوتر رو باید داشته باشی چون رنج فرکانس تکمیل نمیشه. صدا همش بم میشه.
بیس قوی میخوای MTX 8000 مدل T8693 فقط آمپ قوی میخواد 130 وات به بالا تا 200 وات.660 تومن هستن برات کمتر میگرم.موجود هم هست.
یا اینکه صبر کنی co 609 بیاد.ولی تریبل رو در هر صورت داری.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی. یه جفت مید باس بگیری برای عقب ولی تا فرکانس حدود 2000 رو تقریبا داری.خوبه؟
سلامنقل قول:
خازن فقط برای سیستمهای با توان RMS بالای 1000 وات نیاز هست.شما چه میزان توان RMS دارید تو ماشین؟قطعاتتون چیه؟
حدود 315 فکر کنم باشه اگر میخوای برات بگیرم.نقل قول:
8400 براش کنه.
ساب فری ایر هم نیست متاسفانه.
سلام اقا حمید ممنون که انقدر زود جوابمو دادید
فقط تو جوابی که به من دادید گفتید باند e69x قدرت بالایی نداره .
میخواستم بدونم اگه یه جفت باند گزد helix blue b6x هم درب جلوی ماشین اضافه کنم قدرتش بیشتر میشه؟
و یا اینکه اگه راه دیگه ای خودتون در رابظه با قدرت سیستم دارید لطفا بهم بگید
و اینم بگم که قدرت صداش در حد همین یه جفت 718 که دارم باشه برام کفایت میکنه
ممنون ار کمک شما
سلام خواهش میکنم.نقل قول:
با توجه به نوع ماشینتون برای جلو باید اسپیکرسایز 13 نصب کنید.هلیکس این سایز رو نیاورده.ضمنا اسپیکرهای هلیکس تو سریه بلو خیلی صداشون جالب نیست.
ضمنا نیاز به آمپلیفایر هم برای استفاده از قابلیتهای هر اسپیکر و عدم پیش آمدن دیستورشن تو ولومهای بالا هست.
من پیشنهادم تلفیقی از E69X +آمپ MA0FX و یه ساب داخل صندوق هست. مثل هلیکس p12W هست
همه قطعات هم با قیمت مناسب قابل تهیه هست.مستقیم از نماینده شرکت.
E69X قیمت 255
MA0FX قیمت 550
ساب p12W قیمت 450
باکس هم باید براش تهیه کنید که حدودا 80 تومن میشه.
پک برق و کلا اکسسوری هم حدود 200 تومن.(البته به احتمال زیاد موجوددارید ولی احتمالا بی کیفیت هست.)
صدای بسیار با کیفیت وعالی بهتون تحویل میدم.
کل لوازمت رو هم رد کن بره.البته پخشتون رو نمیدون چه مدلی از پایونیر هست.
آقا حمید میشه در حد اکابر توضیحاتتون رو جسارتا بیارید پایینتر
اینکه کلا تریبل و تیوتر رو که میدونم آش کشکه خالهه هست ولی کترین حدش باشه
ببین فعلا یه آمپ 4 کانال قوی تا بعد همون که شما میگید یا Co6.9 Or Jbl-696 Or
MTX 8000 مدل T8693
آمپ هم با توجه به نبودنبودجه فعلا میگیرم تا به همین JBL GTO938 وصلش کنم تا بعدشما پیشنهاد یه جفت کواک که حداقل 3 تا 4 برابر این کواک فعلی قدرت و کیفیت داشته باشه
ساب باکس هم فکر کنم ایشالا دیگه 90 سال آینده واسه نوه گرامی بتونم بگیرم
و یه اکسسوری خوب که سیستم صوتی آینده نیازی به عوض کردن پکیج و اینا نباشه
راستی کلا باندای جلو رو سیماشون رو قطع کنم و یا اینکه از کار انداختن اونها هم تجربه خاصی میخواد
سلام دوستان. خواهشا سریع جواب بدین ممنون میشم.
من ضبط سونی cdx 522u دارم با یه جفت باند 6950. میخوام ساب امپلی بخرم. رنج قیمت متوسط جه مدلایی بهترینه؟ کوبش و ویبره میخوام. لطفا راهنمایی کنیین. ممنون
سلامنقل قول:
اختیار دارین.
آمپ رو میتونید X41 بگیرید 760 تومن.
پک برق هم 4 گیح استریت وایرز 140 تومن.
اسپیکرهای جلو رو هم قطع نکن.بزار خروجی پخش بهش وصل باشه.
سلام حامد جان. به جمع ما خیلی خوش امدید:n16:نقل قول:
ای کاش میفرمودید
1- ماشینتون چیه؟
2-چه میزان میخواهید هزینه نمائید؟
3-از چه نوع بیسی خوشتون میاد؟کوبشی یا Low Bass
آقا حمید باندای جلو با اینکه سالمن خیلی پخ پخ میکنن و اینکه Fade رو کلا تقریبا انداختم پشت وبازم همون باندای جلو رو مخه
و حمید آقا یه نهایت قیمت بهتون بدم که بر اساسش لوازم رو پیشنهادبدین...
آمپلی فایر 400 تا 500
کواک فعلا یه جفت بازم 400 تا 500
ساب باکس که فکر نکنم بخرم با آمپلی 400
سلام 2 جفت کواکس 150w
2 تا 9604
2 تا ساب 250w
به نظرت خازن میخاد؟2 تا امپ هم به یه خازن وصل کنم میشه ؟
به نظرتون کیفیت صدای 6975 وات 300 اصلی بهتره یا E69x helix؟ برای کناره سابه 1000 rms میخوام
سلامنقل قول:
پس مرخصن.قطعشون کن.
آمپ رو 50 بزار روش مچ MA40FX برات میگیرم 550.
اسپیکر MTX T6C693 قیمت .320
آلپاین SPR-69 قیمت 530
اینفینیتی کاپا 693.9i یا 693.11i
ساب باکس اکتیو MTX RT 8 PT قیمت 460
سلامنقل قول:
خازن 1 فاراد استریت وایرز قیمت 290 تومن.
سلامنقل قول:
6975 اگر خوب درایو بشه بیس بسیار قدرتمندی میزنه ولی کیفیت تیوتر و میدرنجش خوب نیست.
e69 کیفیت صدای بهتری داره ولی خب حجم بیس 6975 رو اصلا نداره.
با توجه به سابی که دارید من پیشنهاد اکید میکنم حتما کامپوننت بگیرید.
بهترین انتخاب با توجه به قدرت ساب ووفرتون هلیکس p62c هست 740 هم قابل تهیه هست.
خب حمید خان متاسفانه p62c تو شیراز قابله تهیه نیست. چیکار کنم بنظرتون؟
بنده براتون تهیه و ارسال میکنم.نقل قول:
سلام
دوستان یه ساب باکس لوله ای میخوام که ویبره خوبی داشته صداشم خف باشه گنگ باشه
چی پیشنهاد میکنید؟
سلام حمید جان امپ 9604 هر خروجی 130 وات میده یا 100 وات؟
سلام.نقل قول:
حتما باید استوانه باشه؟بودجتون چقدره؟ماشینتون چیه؟آمپلیفایر برای ساب چی دارید؟
سلامنقل قول:
130وات روی 4اهم
8604هر کانالش 100وات هست.
سلام حمید جان
ماشینم پراید 111 هستش.کوبشی با ویبره. میخوام کیفیتش خوب باشه. قیمتم زیاد نشه در حد 500
آقا حمید سابه درگ استر 4اهم 15 اینچ 1000 rms سابه خوبی هست. قیمتش تهران چقدر هست؟
سلام حمید جاننقل قول:
پخشم:Kenwood KDC-U3053
آمپلی هم:Cadence CSA 1500.4 2400W چهار کانال
ماشینم پرایده
نه داداش هرچی بهتر باشه استوانه ایی نبود نبود
با سلام به حمیدآفا
- باند هرتز ECX690 درسته که میگن بیس خوبی نداره ولی شفافیتش عالیه ؟
(اگه تا250 تومن باند خوب که رنج فرکانسش حداقل 30-20Khz باشه و بیسش خوب باشه سراغ دارین پیشنهاد بدین)
- این باند و میشه با آمپ 527 درایو کرد ؟ کم نمیاره ؟(پخش x400)
دوستان یه سوال :
من دیروز یه پخش تصویری از این مانیتور دارهای 5 اینچی مارک مکسیدر خریدم از پشت شهرداری ( این پخش رو---------- ) و بردم محلمون نصبش کنن . کاری به خوب و بد بودن این پخش ندارم ولی وقتی نصب کرد گفت که چون اینا پنلش بزرگن برای اینکه پنل بسته بشه باید یکی دوسانت جلوتر پخش رو ببندم . خلاصه در نهایت پخش رو بست ولی پخش سفت نشده و مثلا وقتی میخام یو اس بی رو جا بزنم یا در بیارم پخش راحت بازی میکنه .
این بازی کردنش خیلی روی اعصابه . ماشینمم سمنده ، میخوام بدونم آیا میشه کاری کرد که پخش سفت سر جاش بسته بشه یا نه ؟ یعنی نصابه کم کاری کرده یا داره راست میگه که کاریش نمیشه کرد ؟
آقا حمید فرقه باکسه استوانه ای و باکس مستطیلی برای سابه 15 اینچ در چی هست؟
سلامنقل قول:
حامد جان باکسی که هم کوبش داشته باشه و هم لو باس اصولا وجود نداره.چون Low Bass زمانی که بخواد اجرا بشه نیاز به فضای بزرگ داره.همچنین پورت با تیون پائین.
برعکس موزیکهای کوبشی با بیس کیپ و تقه ای دقیق نیاز به باکس سیلد با حجم و فضای کوچک داره.
حالا شما باید تصمیم بگیرید. کوبش یا Low Bass
درگ استر یه برند متوسط هست. اما متخصص تو ایجاد صدای بلند.کیفیت صدای خیلی بالائی نداره.نقل قول:
اگر دنبال 15 اینچ خوب هستی من گلیدن RS15 یا MX15 رو بهتون پیشنهاد میکنم. خیلی از درگ استر با کیفیت تر و کیفیت صدای بهتری داره.
در هر صورت درگ استوری که الان شرکت آورده و موجوده مدل dwq-256 هست که 1200وات RMS هو دو کوئل 1 اهمی داره.قیمتش هم 717 تومن هست.
سلامنقل قول:
من مدل 1500.4 رو چیزی ازش پیدا نکردم که بدون رو بریج چه توانی خروجی میده.اما مدل 1000.4 رو دیدم که توانائی خوبی داره.
اگر ساب باکس میخوای هلیکس P10E گزینه خوبیه قیمت هم 570 تومن.
اگر ساب تنها میخوای که خودت باکس درست کنی براش میتونی p12W بگیری 450 تومن.
هر دو هم قابل تهیه هست اگر مایل بودی مستقیم از شرکت براتون تهیه میکنم.
من هلیکس E69X رو پیشنهاد میکنم.255 تومن با 527 هم بسیار خوب میشه صدا.ماشینتون چیه؟نقل قول:
من تا حالا ندیدم ساب 15 رو تو باکس استوانه ای نصب کنند.یا 10 هست یا 12نقل قول:
باکسهای استوانه ای فقط شکل هندسیشون متفاوت هست وگرنه تو صدا هیچ تفاوتی بوجود نیاد.تنها چیزی که تو باکس مهم هست یکی حجم خالص داخلی باکس هست که باید مناسب اون ساب باشه که قبلا خیلی صحبت کردم در موردش.و یکی هم خوب و محکم و کاملا آببندی شده ساخته بشه. ضمنا از متریال مرغوب مثل MDF ساخته بشه نه نئوپان.