وجدانا مربی خوبی بود ... من با اینکه یه استقلالی هستم ولی باهاش خیلی حال کردم ...نقل قول:
افشین همیشه دوست دارم
خوشم اومد فصل پیش حال این سپاهانی ها رو گرفت
وجدانا مربی خوبی بود ... من با اینکه یه استقلالی هستم ولی باهاش خیلی حال کردم ...نقل قول:
افشین همیشه دوست دارم
خوشم اومد فصل پیش حال این سپاهانی ها رو گرفت
نقل قول:نقل قول:نقل قول:;كاملا موافقم با همه دوستان.حق تيم هاي ما هست كه جزو 4 تيم برتر باشن تا اسم كشورمون پر افتخار تر شهنقل قول:
«یک و یک» اسپانسر پرسپولیس در اولین گام آسیایی
باشگاه پرسپولیس در اولین دیدار این تیم مقابل الشارجه امارات، «یک و یک» را بعنوان اسپانسر مالی خود معرفی کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، این باشگاه در راستای جذب اسپانسر، در اولین دیدار از سری رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و در برابر الشارجه با اسپانسر «یک و یک» استارت می زند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باقری: بازیکنان سرنوشت بازی را تعیین می کنند
دوشنبه ۱۹ اسفندنشست خبري مربیان و کاپیتان های پرسپولیس و الشارجه امارات پیش از ظهر امروز در هتل آکادمی فوتبال برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، كريم باقري با حضور در نشست خبري پيش از ديدار با الشارجه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
كاپيتان پرسپوليس در پاسخ به سوالي مبني بر افت جسماني او در مقطع كنوني نسبت به اوايل فصل گفت: درست است شرايط جسماني من نسبت به هفتههاي ابتدايي ليگ پايينتر آمده است اما توجه داشته باشيد كه فشردگي مسابقات ليگ و حضور من در تيم ملي مهمترين دليل اين مساله بوده است. خوشبختانه با مرخصي كه از پرسپوليس گرفتهام و استراحتي كه انجام دادهام شرايطم بهتر شده و البته سعي ميكنم در تمرينات به وضعيت ايدهآل گذشته برسم.
وي افزود: هر بازيكني در طول فصل نوسان دارد و من هم از اين قاعده مستثني نيستم. در حال حاضر تنها به اين ميانديشم كه با آمادگي كامل در تركيب پرسپوليس مقابل تيم الشارجه بازي كنم.
باقري در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري پيرامون شرايط پرسپوليس نسبت به ديگر رقباي همگروهش تصريح كرد: به هر حال همه تيمها كه در اين جام حضور دارند، تيمهاي خوبي هستند. آنها خود را براي شروع قدرتمندانه در اين ليگ آماده كردهاند و دوست دارند به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كنند.
باقری در پایان گفت: طبيعتاً پرسپوليس هم، چنين عنواني را دوست خواهد داشت و براي رسيدن به آن تمام تلاش خود را به كار ميگيرد. مربيان صحبتهاي مختلفي پيرامون اين بازيها ميكنند اما من اعتقاد دارم اين بازيكنان هستند كه سرنوشت بازي را در زمين تعيين خواهند كرد.
سرمربي پرتغالي تيم فوتبال الشارجه امارات در نشست خبری قبل از بازی با پرسپولیس گفت: بازي مقابل پرسپوليس در حضور 100 هزار تماشاگر سخت است.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، توني اوليويرا در نشست خبري پيش از بازي تيمهاي پرسپوليس و الشارجه گفت: از اين كه دوباره وينگادا را ميبينم، خوشحالم. همچنين بسيار خرسندم كه تيم الشارجه براي دومين بار در ليگ قهرمانان آسيا حاضر شد و فردا بايد مقابل تيم بزرگي چون پرسپوليس بازي كند.
به طور صد در صد از سطح اين مسابقات آگاهي كامل دارم، شايد حضور الشارجه در اين ليگ براي بازيكنانش يك رويا بود اما ما سعي خواهيم كرد در شش بازي پيشرو تجربه بازيكنان را به حد بالايي برسانيم. كسب موفقيت در اين مسابقات نيازمند هماهنگي و تمركز بيشتر بازيكنان الشارجه خواهد بود. ما تمام تلاشمان را ميكنيم كه نتايج خوبي كسب كنيم و هنوز اميدمان را با توجه به قويتر بودن رقبا در اين گروه از دست ندادهايم.
وي درباره عدم حضور بازيكنان مصدومش در بازي فردا افزود: واقعا بدون حضور چند بازيكن اصلي ما كه مصدوم هستند، كار ما مقابل پرسپوليس سخت است اما هر مشكلي راه حلي دارد و ما سعي ميكنيم بازيكنان جايگزين را به حد آمادگي مطلوبي براي اين مسابقه برسانيم و يقين دارم كه آنها جايگزينهاي خوبي براي نفرات غايب خواهند بود.
اوليويرا همچنين درباره تجربه حضور در ورزشگاه آزادي براي بازيكنان الشارجه نيز گفت: بازيكنان ما در بهترين حالت، در حضور حتي 10 هزار تماشاگر هم به ميدان نرفتهاند چه برسد به اينكه فردا در مقابل پرسپوليس بخواهند جلوي 100هزار تماشاگر بازي كنند. البته من در كارنامه بازيگري و مربيگريام حضور در برابر چشمان حتي 120 هزار تماشاگر را هم تجربه كردهام اما خوشحالم كه در رويارويي با پرسپوليس در ورزشگاه آزادي بازيكنان ما به تجربه بيشتري برسند.
ما هیچگاه نميتوانيم در استاديومهاي تيمهاي مطرح اروپايي چون منچستر بازي كنيم و بازي كردن در اينجا را از اين نظر غنيمت ميدانيم.
وي ادامه داد: من مربي واقعبيني هستم و در روياهايم سير نميكنم. درست است كه شانس پرسپوليس براي كسب موفقيت روي كاغذ بيشتر از الشارجه است اما گريه نميكنم و تيمم را براي يك رويارويي قدرتمندانه مقابل پرسپوليس آماده ميكنم. هدف اول ما راهيابي به اين مسابقات بود و در مرحله بعد هم توانستيم دمپوي هند را از پيشرو برداریم.
در حال حاضر هم سطح مسابقات گروهي در اين مرحله بالاتر از ديدار با تيم هندي است و ما تمام تلاشمان را خواهيم كرد تا بهترين نتيجه را در اين مسابقات كسب كنيم.
آفرین پرسپولیس خوب داره حال این عربا رو میگیره.
وای ...
پرسپولیس زلزله همینه همینه !!
وااااااااااااااای خـــــــــــــــــــدا من تو پستم نمی گنجم !
عالی بود عالی
تیم عالی بازی کرد
از همه نظر عالی بودیم هماهنگ و زیبا بازی کردیم
آفرین به بچه ها
آفرین به نیکبخت که به اوجش برگشت
آفرین به کریمی که چقدر قشنگ بازی میکنه و چقدر قشنگ پاس میده
آفرین به نوروزی که با جایگیری عالیش همچین گلی زد
ایشالله 3 تا دیگه تو نیمه دوم میزنیم ! :27:
واااااااااااااااااااااااا ي ي ي ي ي !!!
من كه غذا نتونستم بخورم !!!
فوق العاده بودن ...
به اميد پيروزيه صبا & استقلال ...
تازه خليلي بياد تو خودش 3 4 تا ميزنه ...
بايد ترتيبه اين عربهاي كثيف رو داد. پيش بسوي شيش تايي كردن عربها
دم پرسپولیس گرم .. !
فوق العاده بودن ..
Only علی کریمی ! .. : دی ..
پس بگو چرا دلم روشن بود قبل بازی .. !
ایشالا 3 تا دیگه هم نیمه دوم میزنیم ..
یا حق
:40:
فک کنم دوپینگ کرده بودن:31:
تبریک میگم!!
واااااااااااااااااااااااا ااااای..چه میکنه این پرسپولیس!
عربا گریشون گرفته:دی
اتفاقا امروز به یه استقلالیه گفتم شارجه رو 6 تایی میکنیم ، خندید!
ببینیم 6 تا رو میزنه یا نه.......
واااااای وااااااااای.......
عجب بازی شده!
نیکبخت و کریمی و محمد چه میکنن.
واااااااااااای
به بروبچ پرسپولیسی تبریک میگم ولی الشارجه خیلی ضعیف بود پرسپولیس میتونه بیشتر بزنه...
خب 3-1 هم خوبه
ولی ای کاش بیشتر حمله می کردیم
عیب هم نداره کار عاقلانه ای بود اینطوری برای هفته ی بعد بازیکنا انرژی بیشتری دارن
تبریک میگم به همه
تبريك !!! ولي اين توره چه مرگش بود ؟؟؟
بازی قبلی هم نیمه دوم بد بازی کردن، یه فکری باید برای نیمه دوم بکنن! کریمی هم که با بازی امروزش 101% میارنش تیم ملی، ولی من فقط موندم این توره چرا این جوری شده، از دیکارمو هم بدتره!
تبریک
برد بسیار خوبی بود !!!
آره توره کم انگیزه نشون داد
اگه اینطوری پیش بره باید پرتش کنیم بیرون
منماین برد را تبریک می گم.
به امید برد بازی بعد
در کل بازی خوبی بود ....
ولی نباید نیمه دومو فراموش کنیم چون خیلی بد بازی کردیم!!!:2::2:
گل بدی هم خوردیم! توی لیگ قهرمانان جای این اشتباه ها نیست!
اول از همه برد رو تبریک میگم
ولی چرا نیمه دوم این قدر بد بازی کردیم
مقابل تیمهای قوی باید کل بازی رو قوی کار کنیم
این توره هم که.....
زنده باد پرسپولیس
برای بقیه نماینده های ایران هم ارزوی موفقیت می کنم
ایول...........
نشون دادیم که اگر تیم استراحت کافی داشته باشه و مصدوم هامون باشن، بهترین هستیم.
عربای بدبخت گیج شده بودند.....
تبریک
برد خوبی بود در کل
منم برد در مقابل عربا رو تبریک می گم
البته قهرمانی لیگ مال استقلا ل
/ليگ قهرمانان آسيا/
پس از پيروزي برابر الشارجه
وينگادا: فقط يك نيمه خوب بوديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از عملكرد تيم در نيمه دوم راضي نيستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، نلو وينگادا پس از پيروزي 3 بر يك برابر تيم الشارجه امارات در جمع خبرنگاران تصريح كرد: بعد از شكست برابر مقاومت سپاسي در ليگ ايران پسري به نام آريا سر تمرين ما آمد كه تومور مغزي داشت. او با آن شرايط آمده بود تا از ما حمايت كند و برايش پرسپوليس مهمتر از سلامتياش بود.
من برد امروز را به اين پسر تقديم مي كنم.
سرمربي پرسپوليس در مورد مسابقه اظهار داشت: ما فقط 45 دقيقه خوب بازي كرديم و در كل 90 دقيقه اينگونه نبوديم. تيم الشارجه 3 بر صفر عقب افتاد و بازيكنانش در نيمه دوم با تمام توان جنگيدند. در اين ديدار از پرسپوليس 45 دقيقه؛ پرس و بازي خوبي ديديم اما نيمه دوم تكروي بازيكنان باعث افت تيم ما شد.
وينگادا ادامه داد: در 6 مسابقه بايد نتايج خوبي بگيريم. امروز سه امتياز اول را كسب كرديم از هواداران پرسپوليس تشكر ميكنم كه تيم ما راحمايت كردند.
سرمربي پرسپوليس درمورد علت تعويض علي كريمي عنوان كرد: او در بين دو نيمه به من گفت كه تعويضش كنم. من بعد از گل سوم ميخواستم او را از ميدان بيرون بكشم. البته از عملكردش راضي هستم.
وينگادا در مورد اينكه ممنوعالمصاحبه بودن بازيكنان باعث اين پيروزي شد گفت: نه، غيرت بازيكنان عامل پيروزي بود. بايد گاهي اوقات براي بازيكنان قانون گذاشت.
سرمربي پرسپوليس در مورد اينكه بازيكنان اين تيم به درخواست افشين پيرواني ممنوعالمصاحبه شده بودند اظهار داشت: اين سئوال اشتباهي است و به آن جواب نميدهم.
وي درباره ابراهيم توره گفت: من مربي حرفهاي هستم و در مورد يك بازيكن صحبت نميكنم. تنها چيزي كه مي توان گفت اين است كه نيكبخت و نوروزي در نيمه اول سرعتي و خوب كار كردند. اگر بخواهم راجع به توره حرف بزنم اين مسئله را به شخص او خواهم گفت.
وينگادا در مورد غيبت بادامكي، آتسو و منصوري در فهرست پرسپوليس گفت: ظرفيت ليست محدود است و فقط بايد 18 بازيكن را انتخاب كنم. من بهترينها را به ميدان ميفرستم.
/ليگ قهرمانان آسيا/
كريمي بهترين بازيكن ميدان شد
خبرگزاري فارس: هافبك تيم پرسپوليس در ديدار با الشارجه به عنوان بهترين بازيكن ميدان انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان برگزاري مسابقه علي كريمي را به عنوان بهترين بازيكن ديدار دو تيم پرسپوليس و الشارجه امارات انتخاب كردند.
پرسپوليس در اين ديدار با نتيجه 3 بر يك به پيروزي رسيد تا گام اول را در رقابتهاي ليگ آسيا محكم بردارد.
تبريك تبريك
فقط يه نيمه پرسپوليس واقعي رو ديدم
بازم خدا رو شكر ...
تبریک
عجیب پرسپولیس قشنگ بازی کرد... لذت بردم.
تبریک
برد خوبی بود
سلام
برد خوبی بود
ارزش داشت امروز دانشگاه نرفتم
نیمه اول خیلی خوب بودیم
فقط گلی که خوردیم حال منو بدجور گرفت !
کاشکی نتیجه همون 3-0 میموند
تبریک به پرسپولیسیهای با غیرت
سلام
تبریک می گم
بازی خوبی بود. پرسپولیس نیمه اول طوفانی بازی کرد. نیکبخت هم با بازی که امروز انجام داد نشون داد داره از دوران افت خارج میشه. گلی که خوردیم خیلی مفت بود. به نظرم به خاطر این گل باید دروازبان رو جریمه نقدی کرد! واعظی توی این صحنه اصلا خوب کار نکرد اگه این اشتباهات تکرار بشه تیم دچار مشکل میشه. ایجا نقش مدیریت پررنگ میشه که به بازیکنان این موضوع رو تفهیم کنه! اگه بازی ای که پرسپولیس در نیمه اول داشت رو در بازی های آینده انجام بده و نیکی و خلیلی به اوج برسند هیچ تیمی نمی تونه مقابل این خط آتش مقاومت کنه به شرطی که دفاع گیج گیجی نکنه و اشتباه فاحشی نداشته باشه!
امیدوارم که تیم های دیگه ایرانی هم تو بازی هاشون موفق باشند.
نیمه اول محشر بود
دم بچه ها گرم حال دادند
تبریک میگم خیلی برد شیرینی بود
علی کریمی نباشه تیم میشله
برای استقلال و سپاهان و صبا هم آرزوی موفقیت دارم
کلی حال داد بازی امروز ... ایول ...
تبریک به همه ایرانیان
خوب حال این عربها رو گرفتیم
امیدوارم بازیهای بعدی رو هم مثل نیمه اول بازی کنند!!!
سلام
منم تبریک میگم.شروع خوبی بود..
سلام این بازی صبا چرا پخش نمیشه؟
الان اومدم تو سایت لایو اسکور . ظاهرا بازی لغو شده!!!!
لغو شده به دلیل شرایط نامناسب جوی و طوفان شن و از این صحبتا ...... :دینقل قول:
Hilal-Saba Battery match postponed
The AFC Champions League Group A match between Al Hilal of Saudi Arabia and Saba Battery of Iran, which was to be played on Tuesday, has been postponed until Wednesday, 11 March 2009, due to a severe sandstorm
The match will now take place at the King Fahd Stadium at 1840 hours local time
AFC Match Officials decided to put off the match until tomorrow after taking into consideration the zero visibility conditions in the Saudi capital and the risk to the health
of the players and spectators
پرسپولیس گام اول را محکم برداشت
تیم فوتبال پرسپولیس در اولین بازی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا با نتیجه 3 بر 1 شارجه امارات را شکست داد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در اولین بازی گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا دوتیم پرسپولیس ایران و شارجه امارات از ساعت 15 امروز به دیدار هم رفتند که سرخپوشان در یک بازی برتر حریف اماراتی خود را با سه گل بدرقه کردند. در نیمه اول و از همان ابتدای بازی قرمزها فشار زیادی روی دروازه شارجه آورده ولی تیم حریف با دفاع مطلق به حراست از دروازه خود میپرداخت. در دقیقه 28 بازی روی کار خوب نیکبخت واحدی علی کریمی دروازه شارجه را باز کرد. سه دقیقه بعد علیرضا نیکبخت واحدی روی کار خوب کریمی نتیجه را دوبرابر کرده و در دقیقه 34 کار عالی کریمی و پاس خوب نیکبخت واحدی با ضربه دیدنی هادی نوروزی برای سومین بار دروازه شارجه را باز کرد تا هواداران شروع به خواندن سرودهای آسیایی کنند. در نیمه دوم شارجه توانست یکی از 3 گل خورده را جبران کند ولی با خروج اجباری کریمی و علیرغم حضور توره و خلیلی حملات پرسپولیس نتیجه نداد و بازی با نتیجه 3 بر 1 به اتمام رسید تا پرسپولیس گام اول را محکم برداشته باشد.
در پایان این بازی علی کریمی به عنوان ستاره میدان انتخاب شد.
ترکیب پرسپولیس: واعظی، شیری، رضایی، حیدری، علیرضا محمد، مازیار زارع، پژمان نوری، علی کریمی (کریم باقری)، ایوان پترویچ، هادی نوروزی (ابراهیم توره)، علیرضا نیکبخت واحدی (محسن خلیلی)