[QUOTE=ali 13;5217050]باید دو تا پروفایل داشته باشی...نقل قول:
اونوقا با دسته 1 دکمه x رو میزنی میری رو ساین این یک پروفایل رو انتخاب میکنی و با دسته دو هم همینطور...
[QUOTE=ali 13;5217050]باید دو تا پروفایل داشته باشی...نقل قول:
اونوقا با دسته 1 دکمه x رو میزنی میری رو ساین این یک پروفایل رو انتخاب میکنی و با دسته دو هم همینطور...
نقل قول:
آره همین کارو کرد
طرف آشنا یکی از دوستام دراومد آخه بعد از داد و بیدا فهمیدم
این شماه سریال و شماره سرایل شاسی کجا هست که چک کنم ؟
سلام به همگي ... !
اومدم همينطوري بگم :
ONLY X360
همين ...
حالا خواستن حذفشم كنن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی باحال بود.خوشم اومد.دمت گرم:10::14::15::thumbsup:نقل قول:
نه عزیز فرقی نمیکنه , همه چیه دستگاه هم پلمب شده وارد میشه چون اگه دقت کنی دقیقا تمام Xbox ها با یک نظم خاصی چیده شدن.نقل قول:
منظور شماره سریال پشت دستگاه و جعبه هست که با هم همخونی داشته باشن.نقل قول:
یا شماره سریال قاب با کیس داخلی.
دیگه حالم از هرچی فروشنده دزده بهم می خوره این یکی ایراد داره وقتی دی وی دی بازی می گذارم اجرا می کنه اما بعدش که می خوام بیام تو داشبود با زدن کلید y یهو دی وی دی شروع می کنه به صدا کردن و هنگ می کنه به مهزی که دکمه eject می زنم هنگش ok میشه
مشکل از چیه ؟
سامان جان این رفیقمون راست گفت که کاره طرف مشکوک میزنه ها !!نقل قول:
داشبورد که مشکلی نداره به احتمال زیاد iXtreme دستگاه BUG داره و دستورات رو درست اجرا نمیکنه.
ببرش یه Update بکنش حتی اگه LT 1.1 روش نصب باشه.
یه احتمال دیگه هم هست که IC GND مشکل پیدا کرده که اگه اینطوری باشه واست عوض میکنن.
سلام
red dead redemption
من این بازی رو روی فلش نصب کردم بعد این که یک بار فلش در اورم دیگه توی بازی نرفت ودوباره نصب کردم. بعد یک روز بازتوی بازی در اومد و صفحه سیاه میشه و برمیگرده تو داشبورد
حالا هم این خطا رو میده مشکل چیه امکان داره ویروس باشه یا مشکل از فلش باشه چون با دی وی دی مشکل نداره بازی درست اجرا میشه ؟
the game could not start please download the game again.
سلام!
دوستان من یه مشکلی با Update داشبورد دارم...اگه اشتباه نکنم چند ماه پیش COD رو گرفتم که باهاش Update هم بود و مجبور بودم نصب کنم تا بازی رو اجرا کنه. از اون موقع به بعد یکی دوتا Update دیگه از بازی های دیگه (که موقع اولین بار میگه باید نصب کنی) اجرا کردم ولی الان خیلی وقته که دیگه آواتارم نیست ولی اطلاعات مربوط بهش هست همه و هر بازی ای میذارم برای هزارمین بارم که شده باز میگه Update میخوای و من مجبورم No بزنم تا دوباره برگرده توی داشبورد و دوباره Play کنم و این راحت دو دقیقه طول میکشه...
راهی نیست که دیگه هر بازی ای میذارم نپرسه Update میخوای یا نه؟!
ممنون
:11:
[B]بازی tekken نصب کردم با فلش اجرا شد و وقتی که خاموش کردم بعد اومدم روشن کردم فایل های نصب تیکن تو فلش نبود ولی یک بازی دیگه که نصب بود هنوز بود !تو فلش رفتم زده بود tekken 6 40kb :18: خلاصه قاطی کردم فلش مشکل داره نظر عزیزان چیست ؟
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
[/COLOR]نقل قول:
آلان هم باز دوباره با ویندوز فلش رو فرمت کردم ... وباز نصب کردم باز هم از بازی در مییاد و تو داشبورد میره حالا اولش اجرا میشه و اسم مییاد دو باره قطع میشه ...... کمک کنید ؟ ! ! !
فکر کنم داشبورد ویروسی شده یا همچین چیزی چون وقتی که یک فلش دیگه که اهنگ وفیلم داشت گذاشتم بعده اون اینطوری شد xbox360 تم ........
میشه بیشتر توضیح بدی منظور از آپدیت نرم افزاری یا سخت افزاری ؟نقل قول:
می دونی من با کنسول قبل بازیsabouter و blur رو به راحتی بازی می کردم اما این یکی رو این 2 تا این مشکل داره و حتی اگر خاموش باشه این دی و دی ها توش باشه هنگ می کنه دی و دی رامش شروع به صدا کردن می کنه تا زمانی که دکمه eject رو نزنم دستگاه تو هنگه
مشکل دقیقا از کجا می تونه باشه؟
دوست عزیز شما یک بار فلشتون رو در محیط ویندوز Error-Checking و بعد از اون Defragmentation کنید و سپس یه فرمت هم بزنید بعد ببینید مشکلتون حل میشه یا خیر.نقل قول:
برای من هم توی یه بازی اینطوری میشه و من احتمال میدم مشکل از دیسک ها و نحوه رایت اونا باشه که ممکنه با بعضی درایو ها مشکل داشته باشه و بعیده که به داشبورد و ... برگرده!نقل قول:
در هر صورت شما یه بازیه دیگه از یه فروشگاه دیگه رو هم امتحان کنید ببینید باز این مشکل پابرجاست یا خیر!
شما فایل اپدیتی که در زیر قرار دادم رو دانلود کنید و سپس با روش دستی داشبورد را اپ کنید :نقل قول:
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
نقل قول:
برای من هم توی یه بازی اینطوری میشه و من احتمال میدم مشکل از دیسک ها و نحوه رایت اونا باشه که ممکنه با بعضی درایو ها مشکل داشته باشه و بعیده که به داشبورد و ... برگرده!
در هر صورت شما یه بازیه دیگه از یه فروشگاه دیگه رو هم امتحان کنید ببینید باز این مشکل پابرجاست یا خیر!
داداشه گلم دقیقا همین 2 دی وی دی تو هر کنسلوله دیگه که من گذاشتم بدون مشکل اجرا شد و هیچ ایرادیم نداشت
[QUOTE=tonypb;5217270]سلامنقل قول:
مرسی از پاسختون ولی چطوری 2 تا پروفایل داشته باشم
سلام
میشه یه چند تا لینک دانلود یا سایت دانلود تم مجانی بنویسد
خواهش
ممنون دوست عزیز ولی من توی انجمن گشتم Update دستی رو پیدا نکردم چجوریه...نقل قول:
یه لینک میدین که کجا می تونم یاد بگیرم؟!
ممنون
:11:
شما واقعا بد شانسید.ولی ما همه گفتیم مشکل مهمی نیست.ولی شما گوش نکردید خوب حق دارید بالاخره برای یک جنس پول دادید و میخواید اون چیزی رو که انتظارشو دارید به دستتون برسه ولی اینجا ایرانه همچین توقعی نباید داشته باشید.نباید حریص میبودید.از همون اول هم گفتم فروشنده مشکوک میزنه.نقل قول:
ایشالا مشکلتون حل بشه.
اما حالا مشکلتون باید ببرید تا آپدیت سخت افزاری کنند یعنی یه برنامه ای روی درایو میریزند تا دیسک ها کپی رو بخونه که حالا فرمور درایو شما شاید مشکل داره که ایشالا با آپدیت حل میشه.
[QUOTE=ali 13;5218965]سلام.میرید تو قسمت پروفایل ها اول از پروفایلتون ساین اوت میشید و بعد میرید crate new profile و کار های معمولی ساختن پروفایل رو انجام میدید.نقل قول:
لینک آموزش:نقل قول:
لینک آپدیت:کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=273165
بعد از دانلود فایل:کد:http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
- فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید.
تو بازیسنتر یه تاپیک بود که حالا پکیده.جای دیگه ای رو سراغ ندارم.نقل قول:
به شخصه توجهی روی تم ندارم و تا حالا خسته ام نکرده.
موفق باشید
بیا داداش اینجا هم تم هست هم dlc & demos & arcade games & و...نقل قول:
فقط باید ثبت نام کنی
کد:http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/
ممنون از پاسختون،
:20:
دوتا سوال دیگه...
نیمشه هدفون USB به دستگاه وصل کرد تا صدا از هدفون بیاد؟! اصلا امکان وصل هیج نوع گوشی (با سیم) به دستگاه نیست؟!
امکان دیدن فیلم های FLV و AVI با رایت کردن روی DVD (به صورت Data) نیست؟!
1- نهنقل قول:
2 - فرمت DLV رو که 360 پخش نمیکنه ولی AVI رو میشه که اونم اون کدک 5 مگی رو میخواد از LIVE
اوووووه چه قدر سخت گرفتی دوست عزیز ، هر دستگاهی که خروجی صدا داره حتی جا سوییچی تون امکان اتصال هدفون (بیسیم با سیم) رو داره .نقل قول:
مرسی دوست من من همین الا دارم میرم که کنسول رو عوض کنمنقل قول:
شما واقعا بد شانسید.ولی ما همه گفتیم مشکل مهمی نیست.ولی شما گوش نکردید خوب حق دارید بالاخره برای یک جنس پول دادید و میخواید اون چیزی رو که انتظارشو دارید به دستتون برسه ولی اینجا ایرانه همچین توقعی نباید داشته باشید.نباید حریص میبودید.از همون اول هم گفتم فروشنده مشکوک میزنه.
ایشالا مشکلتون حل بشه.
اما حالا مشکلتون باید ببرید تا آپدیت سخت افزاری کنند یعنی یه برنامه ای روی درایو میریزند تا دیسک ها کپی رو بخونه که حالا فرمور درایو شما شاید مشکل داره که ایشالا با آپدیت حل میشه.
نقل قول:
این کار هارو انجام دادم .......
این خطایه جدید رو داد کنسول !!!
این خطا در حین نصب بازی روی فلشم رخ داد دلیلش چیه بچه هاکسی میدونه ؟
can t read this disc it may be scratchedor dirty.clean the disc with as of tcloth and try again.
این کدک رو Offline نمیشه مثل Update از Cool Disk ریخت روش؟!نقل قول:
حتما باید از Live بگیرم؟!
نقل قول:فعلا که جواب منفیه!!
:41:
نهنقل قول:
باید حتما وصل بشی به live
این پیام میگه دیسک بازی مشکل داره حالا به هر علتی از جمله کثیف بودن و ..! و به فلش مربوط نمیشه.نقل قول:
شما توی همه بازیا این مشکل را دارید؟
بازیهای دیگه رو هم امتحان کنید ببینید باز همین پیغام داده میشه یا نه!
نه همین بازی رو تا چند ساعت پیش نصب میکردم چند بار از وقتی که چک دیسک و فرمت کردم این خطا رو میده ....
can t read this disc it may be scratchedor dirty.clean the disc with as of tcloth and try again.
دیسکم تمیزم کردم نشد... بازی دیگر تست کنم ببینم چی میشه ؟
آقا خیلی خنده داره حالا هر بازی که میزارم نصب روی 50% همین خطا رو میده خیلی عجیبه کسی همچنین مشکلی نداشته تا حالا :13:
DELETE :27:
احتمالا فلشتون به وسیله ویروس Write Protect شده!نقل قول:
به تاپیک زیر برید و اونجا نرم افزارهای فرمت برای فلش هایی که Write Protect شدن را دانلود کنید و فلش را با اونها فرمت کنید تا مشکلتون حل بشه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=329640
سلام عزیزنقل قول:
اگه بازی با خود DVD و یا با ریختن روی هارد مشکل نداره , مشکلتون فقط مربوط به Flash میشه که درست حسابی با دستگاه
Config نمیشه.
با یه Flash دیگه امتحان کنید.
راستی FlashRam شما چیه ؟
سلام عزیزنقل قول:
چرا راهی نیست !
لینک زیر چاره ی همه ی درد های شماست :31: :
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
این لینک آخرین ورژن داشبورد هست .
==============
دوستان شرمنده من صفحات قبل رو نخوندم که جواب دادین.یه موقع سوء تفاهم نشه عزیزان
من میخوام بازیو install کنم باید Y و بزنم دیگه درست ولی وقتی dvd بازیو تو
کنسول میزارم میره تو بازی.چیکار کنم بعد از گذاشتن dvd بازی تو بازی نره و تو داشبورد بمونه و بازیو install کنم؟؟؟؟
خوب بچه ها من رفتم با کلی بحث و دعوا پسش دادمو تا ریال آخر پولمو گفتم
حالا لطفا یه جا معرف کنید که :
1. مثل پاساژ لباف دزد نباشن
2. یار جنس نو بده
3. یارو زمان تست بده
4. قیمتش پرت نباشه
مرسی
دوستان من این سوال رو چند جا پرسیدم ولی همه یا متوجه نمیشن یا نمیدونن ، خواهش میکنم یکی که میدونه جواب بده :
من اون موقع که Alan wake لیک شد بازیو خریدم و تمومش کردم ، یعنی قبل از عرضه بازی تمومش کردم .
بگو خب ....
حالا اینترنت پرسرعت گرفتم میخوام لایو بازی کنم .
با توجه به اینکه اچیومنتها تاریخ میخورن ، اگه من الآن به لایو وصل بشم بن میشم یا نه ؟
کلا کنسولتو پس دادی؟بابا تو دیگه کی هستی دمت گرمنقل قول:
ببین من خودم از میثم یکی از بچه های همین فروم خریدم.راضی هم هستند به
بچه های دیگه هم معرفیش کردم همه رفتند خریدن و ازش راضی هستند
میثم که تو این فروم اسم کاربریش joykiller360ه پسر واقعا کاردرستو ترتمیزیه.
واقعا همه ازش تعریف میکنند.مغازه اش هم چند تا مغازه با لباف فاصله داره.
فروشگاه حقیقت اسم مغازشه و پاساژ شیرازی
برو بگیر ازش که اصلا ضرر نمیکنی.الان هم الیت 345 تومن هست.
مبارکت باشه:20::20:
مرسی از جوابتنقل قول:
خدایی دستگاه نو با تمام لوازم نو بهت داد ؟
بعد الان آرکید چنده ؟
یه سئوال دیگه نشون خاصی نداره که بفهمن کنسولم جنسه خوبه و چی خوبه ؟
jasper چی خوبه ؟
دوستان ! XBox 360 با هارد های پورتابل 2.5 اینچی مشکلی ندارن ؟راحت میشه ازشون استفاده کرد؟
خواهشنقل قول:
آره داداش میگم کارش ردیفه.پسر خوبیه
آرکید 235 تومن
بقیه رو از خودش بپرسی بهتره.دقیق نمیدونم
سلام راستی ویروس بود با آنتی ویروس پاک کردمش ....نقل قول:
ولی:
. احتمال داره ویروس روی هارد داخلیه ایکس باکس کپی شده باشه و وقتی که میزنیم به کنسول تو فلش بره ویروس دوباره.
یک فایل اتوران هم داخلش هست
این ویروسه فایل داخل فلش
آلان دوباره باید نصب کنم .... اگه از کنسول انتقال پیدا نکنه ویروس پس چرا من فرمت میکردم باز بود .. احتمال داره تو ویندوز باشه چون ویروس رو با این پاک کردم ...... Naevius USB Antivirus
ولی از تمام زحماتت تشکر می کنم .....
نه ویروس از فلش به کنسول منتقل نمیشه!نقل قول:
حالا روش بازی نصب میشه یا نه؟
[B]یا خدا : آقا ویروس تو کنسول هست تا وصل میکنم که بشناسه فلش رو کنسول. تو فلش وارد میشه الان زدم به کامپیوتر دیدم تو فلش هست باز پاک کردم ؟؟؟؟!!!!!!!!
چند بار امتحان کردم نشد 100 % تو xbox360 رفته..... کمک !
چطوری از کنسول پاکش کنم ؟[/
ویروس autorun در کنسول ایکس باکس 360 من در هارد داخلی ؟ کمک !