درسته.ولی اون موقع ما توقعاتی که الان از بازی هارودازیم. نداشتیم.:31:نقل قول:
Printable View
درسته.ولی اون موقع ما توقعاتی که الان از بازی هارودازیم. نداشتیم.:31:نقل قول:
مرسی برادر
ولی من الان در حده بازی های 2003-2004 ازش انتظار دارم دیگه
در کل خیلی هم بدک نیست ولی باید تنظیماتش خوب انجام بشه
الان هم دیگه داره میره رو اعصاب منو متوصل به روش های ناجوانمردانه میکنه دیگه:
کد:http://games.softpedia.com/progDownload/Resident-Evil-4-Biohazard-6-Trainer-Download-36834.html
خب در اون حد هست دیگهنقل قول:
ولی من الان در حده بازی های 2003-2004 ازش انتظار دارم دیگه
یه حرفی می زنیا
از بهترین بازی های زمان خودش بود
اینطوری بازی حال نمی ده اینو صدبار گفتمنقل قول:
الان هم دیگه داره میره رو اعصاب منو متوصل به روش های ناجوانمردانه میکنه دیگه:
کد:http://games.softpedia.com/progDownload/Resident-Evil-4-Biohazard-6-Trainer-Download-36834.html
خیر عزیزم ، اینطوری نیست .نقل قول:
این بازی در حقیقت برای کنسول گیم کیوب طراحی شده بود ، بعدش چون فروش خوبی روی اون کنسول نداشت به Ps2 منتقل شد تا اینجا خوب بود . ولی زمانی که روی PC عرضه شد چونکه شما دسترسی به کنترل های درست و حسابی و Touching نداشتی خراب شد ، برای اینکه حال کنید هنگام بازی کردن باید از جوی پد های مناسب استفاده کنید ، مثلا مدل Playstation که Touching رو ساپورت کنه ، (نکته : ما در کیبورد Touching نداریم) .
Touching : یعنی اینکه اگر دکمه رو تا ته فشار بدی محکم تر لگد میزنه یا اگر کمتر فشار بدی آروم تر ، توی آنالوگ ها هم اینطوریه ، اگر زیاد فشار بدی بالا سریع تر دستشو میبری بالا و برعکس .
آن زمان که ما از این جویپد های تاچ دار استفاده میکردیم قیمتش 15 تومنی بود . الان نمیدونم .
در مورد قدیمی شدن هم خدمتتون عارض شوم که گیم پلی بازی همونیه که هست و هنوز فیزیک انجین و هوش مصنوعی بازی از برترین هاست ، فقط گرافیک ممکنه یه کمکی پایین تر باشه که اونم اگر توی خود Gamecube بازی کنید به خاطر رندر کردن 1 میلیون پلیگون بیشتر از Ps2 این کمبود رو حس نمیکنید .
بدرود
پیشنهاد میکنم پچ افزایش گرافیکش و حتما نصب کنین . من که نصب کردم بازی از این رو به اون رو شد !
توی گوگل بسرچید پیدا میکنید . واقعا بازی رو متحول میکنه !
دهه!نقل قول:
خب در اون حد هست دیگه
یه حرفی می زنیا
از بهترین بازی های زمان خودش بود
نه دیگه
من از نظر کنترل و اینا میگم
وگرنه گرافیکش اینا که بدک نیست
در کل من یه سفارش 100 عنوانه ی جدید رو گرفتم کلا بد تو حال و هوای بازی های 2002 تا 2004 هستم
بله ولی وقتی زامبی هاش سگ جونن تو مخ هم! باید 2-3 و بعضا 5 تا بزنی تا بمیرن شونصد تایی هم میریزن سرت میخوای چی کار کنم!×!؟نقل قول:
اینطوری بازی حال نمی ده اینو صدبار گفتم
البته خیلی هم استفاده نمیکنم ازش صرفا جهته جاهای سخت و تو مخ مثله اونجا که مثله شتر از در و دیوار میریختن تو خونه استفاده میکنم!
نه تیر داریم نه چیزی با چاقو چند نفر رو مگه میشه لت و پار کرد؟
فقط از جونش هم استفاده میکنم نه چیزای دیگه چون به قوله شما بی مزه میشه بازی
مرسی برادرنقل قول:
ولی زمانی که روی PC عرضه شد چونکه شما دسترسی به کنترل های درست و حسابی و Touching نداشتی خراب شد ، برای اینکه حال کنید هنگام بازی کردن باید از جوی پد های مناسب استفاده کنید ، مثلا مدل Playstation که Touching رو ساپورت کنه ، (نکته : ما در کیبورد Touching نداریم) .
خوب همینش تو مخ بود دیگه
البته الان تنظیم هاش رو یه طوری کردم تا یه جایی قابل تحمل تر شده و تا حدودی هم میشه گفت عادت کردم
من با mouse اش رو بازی میکنم
من دسته ی اورجینال PS2 ام رو هم نگه داشتم تبدیل اینا هم گرفتم ولی قبنا که زده بودم مسنکه آنالوگ ها رو نمیشناخت
دیگه هم تست نکردم
گرافیکش الانش هم همچین بدک نیست ها؟نقل قول:
پیشنهاد میکنم پچ افزایش گرافیکش و حتما نصب کنین . من که نصب کردم بازی از این رو به اون رو شد !
توی گوگل بسرچید پیدا میکنید . واقعا بازی رو متحول میکنه !
این پچه چی کار میکنه؟
این فقط فیلماش چون MPEG ]ست کیفیت در حده شطرنجه
جاتون خالی دوبله ی دارینوش هم هست یک چرت و پرت هایی معنی کرده که نگو!×! جدا از اینکه صدا هاشون هم بالا پایینه زنه جیغ میزنه اینیکی در گوشی حرف میزنه
هی باید دستت به صدا باشه بالا پایین کنی
حالا خدا رو شکر تنظیم صدا از کیبوردش بسته نیست
این ایرانی ها کی میخوان آدم شن نمیدونم!
شما جوی پدی بخر که برای PC طراحی شده باشه کارت راه میوفته .نقل قول:
اون دختره هم اسمش اشلیه دختر رییس جمهور که شما باید نجاتش بدی .
بدرود و پاینده ایران
ایشون راست میگن.با یه گیم پد (همون دسته)خیلی راحت اجرا میشه.نقل قول:
بدک نیست ولی اگه نصب کنی گرافیک بازی ب جرات میتونم بگم 2 برابر میشه !نقل قول:
گرافیکش الانش هم همچین بدک نیست ها؟
این پچه چی کار میکنه؟
این فقط فیلماش چون MPEG ]ست کیفیت در حده شطرنجه
جاتون خالی دوبله ی دارینوش هم هست یک چرت و پرت هایی معنی کرده که نگو!×! جدا از اینکه صدا هاشون هم بالا پایینه زنه جیغ میزنه اینیکی در گوشی حرف میزنه
هی باید دستت به صدا باشه بالا پایین کنی
حالا خدا رو شکر تنظیم صدا از کیبوردش بسته نیست
خیلی حرفه ای میشه
من رفتم کافی نت پچش رو دانلود کردم 70 مگ بود .
پچ افزایش گرافیک Resident Evil 4
اووووووووووه
مرسی ولی کی میره اینهمه راهو
اونم با دایال آپ
میگم ولی بد تو مخه بعضی جاهاش ها!
تو جزیزه هه اینهمه میری و همه رو میکشی آخرش این سنگه رو میندازن روت تا بجنبی دکمه رو پیدا کنی میری اون دنیا دوباره باید از یه من قبل بری×!×!@!#%#@