دوست من وقتی مودم انلاک بگیری دیگه نیاز نیست مودم رو پس بدی تودیوار بگرد سیم 360 مبین گیر بیار با مودم h1 ایرانسل بخر انلاک کن استفاده کن البته بسته های 360 از سیم عادی مبین قیمتش بالاتره اینجوری همه سیم هارو می تونی استفاده کنی
Printable View
دوست من وقتی مودم انلاک بگیری دیگه نیاز نیست مودم رو پس بدی تودیوار بگرد سیم 360 مبین گیر بیار با مودم h1 ایرانسل بخر انلاک کن استفاده کن البته بسته های 360 از سیم عادی مبین قیمتش بالاتره اینجوری همه سیم هارو می تونی استفاده کنی
سلام ، قبلا این سوال رو خودم کرده بودمنقل قول:
عزیز ، مبین نت سیم کارت بدون مودم نمیفروشه ، حتما باید برای دریافت سیم کارت ازشون مودم هم بگیری
این که پس میگیرن یا نه زدن پس میگیرن به شروط های البته...
برخی از طرح هاش شبانه رایگان داره همه رو نمیدونم در کل شبانه اش ، اش دهن سوزی نیست یه بسته شبانه همراه اول خیلی بهتر هست
دوستان گرامی و اهل فن
من مودم B612 مبین نت دارم و یک روتر TL-WR840N هم دارم ، وقتی وی پی ان روی روتر ست می کنم کار نمی کنه! یعنی متصل میشه اما حتی تلگرام هم باز نمی کنه با نت دیگه تست می کنم درسته
روی مودم مبین نت تنظیماتی باید انجام داد؟
اگر کسی میدونه منو راهنمایی کنه
سلام ممنون از دوستان برای پاسخ
فقط اگر دیگر دوستان هم اطلاعی و یا تجربه ای ار پس دادن مودم به شرکت مبین نت دارن ؟
مثلا بعد از 1 یا چند ماه اگر خوب نبود میشود مودم را پس داد و پول را گرفت ؟ خودش نوشته که میشود
اما اصل کار اینجاست که دوستانی که اینجا هستند تجربه پس دادن را دارن و تونستن پول را پس بگیرن ؟
ممنون
به صورت کلي وي پي ان روي مبين نت باز ميشهنقل قول:
شايد روي مودم تيک دسترسي رو برداشتيد
VPN pass through
PPTP pass through
مودم B612 اصلا چنین دسترسی های نداره که بشه فعال یا غیر فعالش کرد بیشتر میاد یه باک باشه بخاطر اینکه اگر از توی خوده مودم ست کنم وصل میشه و کارم میده ولی روتری که وصل کردم روی ان روتر ست کنم وصل فقط میشه اما دیتا انتقال نمیده! ، با پشتیبان مبین نت صحبت کردم منو وصل کرد به یه شخصی واسش توضیح دادم مشکل رو گفت بررسی می کنم اگر صحت ادعای شما درست باشه تو اپدیت بعدی سعی می کنیم رفع بشه ، نمی دونم دیگه ، تو اینترنت که سرچ کردم کسی چنین چیزی رو اشاره نکرده بود به احتمال این رام مبین نت مشکل دارهنقل قول:
اینترنت من 3 روزه قطه طرحم هم 360 هستش
پوشش هم ندارن مجبورم هنوز روی اینطرح بمونم
بعد از چند سال هنوز نتونستن مشکل پوشش منطقه رو حل کنن
کلا ری****ن
مشکل از vpn شماست ، درصورت راهنمایی به تلگرامم پیغام بدید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oheilshنقل قول:
مشکل از وی پی ان نیست ، من مطمئنم این مشکل از خوده مبین نت هست! بخاطر اینکه با هر نتی مشکل نداره جز با مبین نتنقل قول:
میگه اگر می خوای مشکلت حل بشه تو تلگرام پیام بده ، خب پیام دادم بهش ، هیچ پاسخی نداد بهم :mellow: ...
سلام دوستان من کمک میخوام .من در شهرستان تفرش فقط میتونم از مبین نت استفاده کنم اونم ۴ g که رومینگ میشه رو همراه اول ای دی اس الم داغون بس نویز داره .میخوام یک مودم ا نلاک بخرم حدود ۳۴۰۰ هست .سیم کارت جدا از کجا بخرم؟؟ ایا مشکلی نداره الان ؟؟مصرفم زیاده حدود ۸۰ گیگ ماهیانه.کسی هست سیم بفروشه؟