ظاهراً شبکه ورزش با شبکه ای که تا ساعاتی قبل به صورت اچ دی پخش میشد متفاوته.
الان شبکه R&S وجود داره اما تصاویرش قطع شده. شبکه ورزش هم که به صورت SD داره پخش میشه.
Printable View
ظاهراً شبکه ورزش با شبکه ای که تا ساعاتی قبل به صورت اچ دی پخش میشد متفاوته.
الان شبکه R&S وجود داره اما تصاویرش قطع شده. شبکه ورزش هم که به صورت SD داره پخش میشه.
این شبکه ها از عربست پخش میشه.نقل قول:
البته فکر میکنم بحث در مورد این مسائل اینجا ممنوع باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با کامپیوتر دیجیتال رو میگیرم همه رو میگیرمنقل قول:
هم رادیو هم تصویری
این ورزش رو میتونم بگیرم؟
منطقه:اراک-ایران 47:31:
با خلوص نیت اسکن کنید بلکن گرفت! :31:نقل قول:
فرکانس شبکه ورزش: 578000
منم با گیرنده کامپیوتر میگیرم.
اول نیت کردم بعد وضو گرفتم و دکمه ی جستجو رو زدمنقل قول:
ولی پیدا نکرد؟
به نظرت مشکل از چیه؟
نیت ام خراب بوده یا هنوز فعال نشده؟:31:
البته چون فعلا این شبکه تو تهران راه اندازی شده و امواجش وقتی از تهران به شما میرسه مسافر محسوب میشه شما نیتتون باید شکسته باشه. :31:نقل قول:
از شوخی گذشته اینجا که من دارم شبکه رو میگیرم (اسلامشهر) تصویر دائماً فریز میشه. احتمالاً قدرت سیگنال ضعیفه و مسلماً فاصله شما از فرستنده هم مزید بر علت شده که نمیتونید شبکه رو دریافت کنید. :46:
دوستان مشهدی این شبکه ورزش را گرفتند؟
توی وبلاگ شبکه ورزش نوشته بود کجا نصبه نگاه کن.نقل قول:
کسی میدونه این فرستنده سوم کجای تهرانه؟ برای من که سیگنال این فرستنده فعلا ضعیف تر از سیگنال دوتای دیگه هستش dvbviewer قدرت سیگنال اون دوتا رو 80 میزنه و برای شبکه جدید رو 55 . من کارت دیجیتال کی ورد اینترنال دارم
میگن روابط عمومی صداوسیمای خراسان رضوی گفته فعلا خبری از این شبکه نیست.البته ممکنه کسی که پاسخگوی پای تلفن بوده شوت بوده.نقل قول:
دوستان مشهدی این شبکه ورزش را گرفتند؟
شبکه ورزش اول اردیبهشت HD میشه احتمالا
تو روحشون ، دو ساله ضرغامی داره با واژه ی HD کلاس می ذاره ، آخر هم با همون کیفیت SD شبکه رو افتتاح کردن !!!
اینو پایهام!نقل قول: