الان s o f t 9 8 . i r خوب جواب میده بچه ها بزنین تو کار دانلود نرم افزار. :n10:
Printable View
الان s o f t 9 8 . i r خوب جواب میده بچه ها بزنین تو کار دانلود نرم افزار. :n10:
بابا رفیقمون تست کرده دیگه سرعت پایینه یکی دیگه ازبچه های مشهد هم تو تاپیک اکسپرس مشکل سرعت پایین رو داشت به نظراین کم شدن سرعت سایت های معروف عمدی باشهنقل قول:
حجم برمیگرده. نمیتونین.نقل قول:
البته چون من اکانت اون سایت رو نداشتم شاید سرعت رو لیمیت میکرد.نقل قول:
نه اکسپرس سرعت دانلودش برای یوزر فری و پولی فرقی ندارهنقل قول:
آخه آپلودباز هم پایینه ! تکسل هم پایینه در صورتی که از ...98 ، دانلود... ، پی سی د.. و ... سرعت تا خرخره بالاس ! موندم با سرورهای دیگه چرا مشکل داره این آخهنقل قول:
اونایی که داری می گی سرعتشون بالاست سرورشون داخلیه ولی اپلود بازواکسپرس سرورهاشون خارج ازکشوره برای همین سرعتشون پایینه البته اکسپرس تا چند شب پیش خوب بود یکهو این جوری شده ولی اپلودبازبرای من خیلی وقته سرعتش پایینهنقل قول:
این چند صفحه رو خودنم انگار مشکل حل شده همه دارن تا 200 تا دان میکنن خدایی برین حال کنین پارس سرویس 1مگ دارم رو 60 مچیرخه امشبم رو 50 :n28: یه شب سرعت غیر این باشه من بال در میارم
به کلم زده بیام مخابرات
یه طرح پیشنهاد بدین بچه ها بیام مخابراتو تست کنم :n13:
تا الان که از پارس و شاتل صبا خیری نیدیدم :n27:
دوستان به احتمال 90% پهنای باند همرو نصف کردن
من هر شب با لینک مستفیم داخلی که می زدم دانلود سرعتش می شد 250 اما حالا رو 120 قفله
ای بابا این جوری که فایده ندازه
کثافت ها به جای این که بیان درست کنند زدن همه چی رو نصف کردن
مطمئنم که سرعت ها رو نصف کردن حالا فردا تو روز هم می زنم دانلود خبر می دم
خوب روحیه میدی ها دداش پولمون رو توی روز روشن دزدیدن تو میگی فحش ند فکر کن یکی ازت زور گیری کرده:n28::n28::n24::n24::n24::n24: