اگه ممکنه لینکش رو بزار
اگه با موبایل بگیرم میشه. نصب کرد روی کامپیوتر ،؟
Printable View
اگه ممکنه لینکش رو بزار
اگه با موبایل بگیرم میشه. نصب کرد روی کامپیوتر ،؟
skyrim + nvidia gt 420m update driver win7 64 bit این عبارت سرچ من هست تو گوگل شما جای gt 240m کارت گرافیک خودت رو بگذار و بجای win7 64 bit نسخه ویندوزی رو که استفاده می کنی بگذار مثلا win7 32 bit حالا از هر نسخه ای که استفاده می کنی ... اول از همه لینک های شرکت nvidia میاد که همشون واسه کاربران ایرانی از طرف خود این شرکت قابل دسترسی نیستن ... پس باید با فیلتر شکن باز کنی البته اینم بگم همه update ها بالای 100 meg هست ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.این جا چطوره؟
جای خالی رو بنویس سافت گذر. ---------
آقا خاهشا یکی سیو خودش رو بزاره اینجا
ویندوز عوض کردم همه سیو هام رفت :-(
خسته نباشی
بیا این سیو منو بگیر تقریبا همه کوئست های بازی تموم شده و لول 58 هست و چند تایی اسکیل هم 100 هست:
فقط دقت کن حجمش 6.3 مگ هست که باز بشه 16 مگ میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی فروم نوشته بود توی دریای ارواح ( دریای یخ زده شمالی) چند تا وال وجود داره راسته؟ من اونجا رفتم یه کم کشتم ولی چیزی نبود شما بگردید شاید پیدا کردید
بازی درست شد سایه ها هم با اپدیت گرافیک درست شد مممنون از همتون راستی کسی وال توی skyrim دیده؟
من یکی که دیگه این بازی رو ادامه ندادم (بدلیل کنکور) حیفه این همه مود که گرفتیم . شاید سال بعد فرصتی نصیب شد تا این شاهکار رو دوباره برم .
میگم این DLC جدید بازی خوب از اب در اومده یا نه ؟ کیا تموم کردنش . چند ساعت بود . چیز جدیدی هم داشت ؟
ما رو سر کار گزاشتید این سیو رو با این سرعت خسته آپلود کردیم براتون کسی هم اصلا دانلودش نکرد :9:نقل قول:
دیگه الدر اسرول ها جزو بهترین بازی های آر پی جی هست برادرنقل قول:
dawn guard هم بدک نبود حدود 8-12 ساعت گیم پلی داره کمه کم + چند تا enemy و creature جدید همراه با آیتم های جدید که جالب ترینشون همون سری تیرکمون های مستقیم زن جدیدشه
دانگارد دیگه جدید نیست!!!
بچسب به هارت فایر
که فک کنم واسه 360 ریلیز شده!
تازه شنیدم بچه دار هم میشه شد!!