poloنقل قول:
jazz
deseo
Printable View
poloنقل قول:
jazz
deseo
آقا من تهران هستم . عطر ها رو بیشتر از وزرا و هایلند می خرم .نقل قول:
برای چه سنی میخوایید.نقل قول:
چون اکثر اینها رایحه هایی سنگین و مناسب 27 به بالا هستند.
نظر شما در مورد این دو چیه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
23 دوست عزیز .نقل قول:
ممنون
این همون لالیک قرمزی هست که خدمتتون عرض کردم.نقل قول:
موندگاری و پخش بوی خوبی داره.
بوش شیرین و گرم و پودری هست و حالتی ابریشمی داره.
اگر بتونید ست این عطر رو بخرید بابت اصل بودنش خیالتون راحتتره.
ا
ممنون دوست عزیز . پس بین اون عطر های شما این عطر رو پیشنهاد می دین ؟؟؟ در ضمن دو کدل عطر هست . جفتشون هم قرمز هست . کدوم مورد نظر شماست >>>؟؟نقل قول:
دوستان فکر می کنم خرید این عطر هم یه اشتباهی بود که کردم . شاید خیلیا بگن این عطر عالی - بوش معرکه هست . اما بوش عالی ولی نه پخش داره نه موندگاری . الان رو خودم خالی کردم فقط خودم بوش رو احساس می کنم . اونم یک ربع باید فکر کنم این بو خودش هست یا واسه کسه دیگه ای هست . از هایلند هم خریدم که تو اصل بودنش شکی نباشه . به نظر من خرید این عطر منطقی نیست .
بااتشکر
وود رو میگی؟:31:نقل قول:
چند خریدید؟
راکی مینتین خیلی جالبه بعده یکی دو ساعت برا خودت عادی میشه ولی تا چند روز از بقل کسی رد بشی بوش رو حس میکنه.
رو لباس هم اگه بزنی و ولش کنی و بری اقلا 2-3 روز بو میده و لباسو تکون بدی باز پخش بو داره.:46:
سریع تصمیم نگیر:11:
والا نمی دونم . اما خدا شاهده از چندین نفر پرسیدم بوش رو احساس می کنید . همشون گفتن نه . می گم از هایلند هم خریدم که مطمئن باشه . آقا چند روز پیش کشم . یه روز بمونه . من اصلا شانس تو خرید عطر ندارم . تنها عطری که جواب داد روم Allure بودم . اما الان خیلی گرون شده . 180 تا 190 . نمی دونم یعنی می گین تقلبی که بوش پخش نمی شه ؟؟؟ رو گردنم زدم . 75 خریدم.نقل قول:
خوب خریدی.مبارک باشه.الان اکثرا تا 85-90 میفروشن.نقل قول:
خب وود رو باید رو لباس بزنی.چون پودری مانند بوش.مخصوصا لباسایه کرکی خوب جواب میده.
به نظرم خیلی بهتر از لالیکه.:11: