با راهنمائی دوستان اکثر مشکلاتم حل شد فقط از مشکلات بالا بند 3 و 5 رو مشکل دارم در این مورد می تونید راهنمائیم کنید؟نقل قول:
Printable View
با راهنمائی دوستان اکثر مشکلاتم حل شد فقط از مشکلات بالا بند 3 و 5 رو مشکل دارم در این مورد می تونید راهنمائیم کنید؟نقل قول:
براي 100000000000000000000000000 بار بهترين براي نقل و انتقالات dlc 12 october هست كه در صفحه اول تاپيك پست موجود هستنقل قول:
بچه ها من ميخوام برنامه Microsoft NET Framework 4.0.30319.1 Final را نصب كنم اين اخطارو ميده چي ميخواد چكار كنم؟
این اپدیتش از تو خود بازی درست نشد؟
مرسی داداش :
باتشکر از شما دوست گرامی:11:
ظاهرا dlc جدید اومده من این dlc 12 اکتبر که آرمین تو پست دوم گذاشته رو دانلود کردم و ریختم ولی الان دوباره دیدم می گه پک جدید واسه دانلود اومده بی زحمت لینک پست دوم رو عوض کنید و جدیدش رو بذارید.
این dlc جدید فقط کیت تیم ایرلندو درست میکنه و مشکلی که توی انلاین مسترلیگ وجود داشت رو حل میکنه .لازم نیست گذاشته شه پست دوم:46:نقل قول:
ميدوني كه موقع شوت زدن بايد سرعت رو رها كني؟نقل قول:
چون اگه سرعت رو نگه داري شوتت حالت نيمه چيپ پيدا ميكنه.
من میخوام بازیکن بخرم بازیکن رو که میخوام بخرم باید add scout list رو بزنم یا ??negoation
شما روی اولین گزینه جلو برو تا برای خرید بازیکن اقدام به خرید شه فکر کنم negoation باشه/add scout list بازیکن به لیست خرید شما اضافه میشه و به قول معروف مسئول نقل و انتقالات تیم شما بازیکن مورد نظر را تحت نظر میگیره که کی میشه با این بازیکن قرارداد بست:46:نقل قول:
بازیش خیلی قشنگ شده طوریکه وقتی 10 و بازی کردم اصلا ازش خوشم نیومد
فقط یه چیزی ،من تو 11 اصلا نمیتونم خوب بازی کنم.یعنی مثل 10 نمیتون هی گل بزنم.نمیتونم خودمو با گیم پلی بازی تطبیق بدم.
راهی دارید کمکم کنید که منم بتونم عین 10 بازیش کنم؟؟؟