هنوز یاهو مشکل داره. جالبه که فقط با شیلترشکن وصل میشه. البته دوستمون گفتن که این ایراد مربوط به مبین نیست.
Printable View
هنوز یاهو مشکل داره. جالبه که فقط با شیلترشکن وصل میشه. البته دوستمون گفتن که این ایراد مربوط به مبین نیست.
من سمت صادقیه - پیامبر هستم و مشکلی ندارم عالیه سرویسمنقل قول:
دوستان كسي مودمwifi indoor براي فروش دارد اينجا مودم تموم شده خصوصي بدهيد
آقا اين نقشه تحت پوشش مبين نت واقعا مسخره هستش يه نقشه برداشته انداخته نوشته تهران - سعدت آباد خوب از كجا بدونم منطقه من چطور آنتن ميده ولي ايرانسل قشنگ همه محله ها رو نوشته و مشخص كرده سبز قرمز زرد ولي مبين نت واقعا مسخره هست.
1. ابتدا نرم افزار Google Earth را نصب کنید.نقل قول:
2. از سایت مبین نت فایل KMZ را دانلود کنید.
3. فایل دانلود شده را توسط Google Earth باز کنید.
4. تمامی خیابان ها کاملاً مشخص است.
اگه یکم خیابان ها رو بلد باشی و بشناسی خیلیییییییییییییی راحته !!!!!!!نقل قول:
بعد شما لازم نیست دقیق ببینی آنتن میده یا نه ! زنگ میزنی نمایندگی آدرستون رو میدید ! بهتون میگه که آنتن میده یا نه !!!!
ممنون. نقاطي كه سبز هست واقعا آنتن دهي عاليه؟؟؟ براي ايرانسل كه درسته ولي مبين نت اينجا ديدم كساني كح محدوده آزادي - طرشت و ستارخان داشتن راضي نبودن. حتي منطقه سبز هم هست.نقل قول:
وایمکس مثل موبایل هستش، نمیشه دقیق گفت که کسی تو منطقه سبزه پس 100% سیگنال داره.( مثلاً امکان داره تو خونتون موبایل تو پذیرایی آنتن بده ولی مثلاً تو اتاق آنتن نده.)نقل قول:
وایمکس هم مشخص نمیکنه بعضی وقتا می بینی تو منطقه سبز هم ببری تست کنی و میبینی آنتن نمیده. باید تست کرد. حالا می خواد ایرانسل باشه یا مبین نت فرقی نمی کنه.
دایی من خونشون تو منطقه سبز پررنگ هستش ولی من مودم بردم اونجا اصلاً هیچ کجای خونشون آنتن نمیداد.
ولی مغازه دوستم با اینکه زیر پله ای هستش مودم بردم در کمال تعجب 3تا آنتن داد. خودش می گفت ایرانسل آورده ولی آنتن نداده ولی مبین نت آنتن داد. :31:
شرایطی مثل ساختمان های دوروبر (نظیر برج) و درخت های خیلی بلند در اطراف محل شما و فاصله شما تا BTS خیلی تو آنتن دهی تاثیر مستقیم داره.
این مبین نت هم هر ساعتی یک جوره. خیلی کیفیتش بده.
سرعت از ساعت 2 افت پیدا کرده ...