برای تجربی کدوم ها هماهنگ هست؟
Printable View
برای تجربی کدوم ها هماهنگ هست؟
منظور از هماهنگ ، یعنی این که سئوالات در سطح کشور یکی هست ، نه این که نمرش توی کنکور تاثیر داشته باشه ! ، از چی نگرانید ...نقل قول:
متاسفانه حرف دبیر گسستتون درسته و 4 درس عبارتند از:
دیفرانسیل
فیزیک
معارف
ادبیات
معارف و ادبیات که هیچی ...
ولی برای فیزیک و دیفرانسیل توصیه ی جدی می کنم کتاب درسی تون رو مطالعه کنید و روی تمریناتش مسلط بشید ، من تجربه دیفرانسیل و فیزیک کشوری رو دارم ( پارسال ) توصیه می کنم ، کتابتون رو خوب بخونید ...
به طور کلی ! هر موقع نام کشوری به گوشتون خورد سریعا به سمت کتاب درسی برید ...
امیدوارم امتحان خوبی در پیش داشته باشید ، دیفرانسیل که انصافا آسونه ولی فیزیک 1 شاید کمی سخت باشه ...
ویژگی بارز امتحانات کشوری اینه که توضیحات کامل می خوان ولی نمره ی کمی میدن ! ، پس سعی کنید با مفاهیم کاملا آشنا باشید ، مثلا مطمئن باشید از مفاهیم نیروی مرکزگرا و تشدید ( در موج ) حتما سئوال میاد ...
موفق باشید ...
بستگی داره کتابخونت کجا باشه...نقل قول:
آخه پیمان آدم که تو کتابخونه که نمی تونه استراحت کنه.نمی تونه پاشه بره یه چیزی بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من هنوز تجربه نداشتم.
من کتابخونه ی دانشگاه میرم..میشه راحت استراحت کرد..بوفه هم نزدیکش هست. تازه آخر شبا هم میرم سایت دانشگاه با
اینترنت پر سرعت دانلود میکنم..حالا همین سایت واسم دردسر شده به جای درس خوندن میرم تو سایت میشینم:31:
نهایی که کنکل شد (کنسل شد :دی) به ما گفتن که دیگه نهایی نیست و فقط چند تا رو کشوری امتحان میگیرن که تصحیحش هم دست معلمه.نقل قول:
نه اقا محمود.آخه بهمون گفتند نهاییه یعنی مثل سال سوم باید بریم یه حوزه دیگه امتحان بدیم.یعنی طوریه که قراره تو کنکور تاثیر بدند.ولی فکر کنم به کنکور 89 نرسه.
خوب بچه ها خوندید همتون برای فردا ؟
امیدوارم فردا رتبه های خوبتونو ببینم .
فقط از امروز هم خوب استفاده کنید . این چیزا رو هم که میگن روز قبل از آزمون فقط برای یه مروره ول کنید . از حافظه ی کوتاه مدتتون نهایت استفاده رو ببرید امروز . البته نه ابنکه 10-12 ساعت بخونین دیگه سر آزمون بیهوش شین :دی
بيش تر سعي كن اين شكل ها رو تجسمس ياد بگيري ! و سعي كن فرمولها رو بعضاً با اثبات ياد بگيري ! (البته خودم اينكارو نميكنم !:31: چون اثباتاشون رو ندارم ) ولي همه ي اينا رو بايد جمع بندي كرد و با هم مقايسه كنيم ! تا اونجايي هم كه امكان داره فرمول كمتر حفظ كن تا قاطي نكني ! به نظر من تحليلي درس مزخرفيه همش حفظي به جز چند تا مورد كه تجسمي هستن !:13:نقل قول:
والا تابستون بیکار بودم ولی حالا درس زیاد دارمنقل قول:
در مورد مقاطع مخروطی و کلا ریاضیات شما باید 4 برابر مطالعه تست و تمرین حل کنی تا برات اسون بشه بذار یه مثال برات بزنم فرض کن شما قبل از اینکه برای اولین بار سوار ماشین بشی و رانندگی کنی و فقط یه طور تئوری یاد داشته باشی چه جوری رانندگی کنی به نظرت میتونی فاتح مسابقات رالی بشی؟
درسته نه هرگز نمیتونی پس برای اینکه بتونی باید تمرین زیاد انجام بدی
رمز موفقیت در دروس تحلیلی :
1 تمرین تمرین تمرین
2 نا امید نشدن از ناتوانی در پاسخ به تمارین و داشتن حوصله ی بسیار زیاد
3 توقع نابجا از خودت نداشته باش و با خودت نگو فلانی ریاضیش خوبه و سریع جواب میده و من نمیتونم چون تا وقتی زیاد تمرین حل نکنی به تسلط کامل نمیرسی
فقط یادت باشه که هنگام حل کردن تمرین و تست نه وقت بگیر نه سراغ جواب سوال برو
در ضمن این حرفها چیه که انگیزم پریده دیگه نبینم از این چرندیات بگی
میگم یه سوال !
بچه ها اینکه میگن درس هر روز رو همون روز بخونید ینی چی ؟ کسی امتحان کرده ؟ مفیده ؟
وقتی میای خونه اول که غذا و استراحته... بعد بلند میشی و درسهایی که داشتی به ترتیب زنگ متوسط درحد 40 دقیقه نگاه میکنی(بستگی به درسهای اون روز داره) واین یه دور نگاه کردن بازده خیلی بالایی داره و همون نگاه کردن طوریه که انگار هردرس رو یه دور خوندی
نقل قول:
100 درصد
باورت نمیشه تو هم یه هفته امتحان کن
خیلی خوبه
راحت تو همه ی حرفایمعلمو یادت میاد وقتی داری جزوه و کتاب رو میخونی
حتی با این کار میتونی زمان مورد نیاز برای درسای فردا رو بیاری پایین
حداقل نصف کنی زمان مورد نیاز رو