دقیقاااااااااااا:n02:
منم قرار بود دختر خوبی باشم ، نمیدونم چرا نمیشه:n09:
Printable View
دقیقاااااااااااا:n02:
منم قرار بود دختر خوبی باشم ، نمیدونم چرا نمیشه:n09:
خانمها؟:n14:
کمک پلیز:n30:
تهران کسی جایی سراغ داره کرم پودر میکاپ فکتوری داشته باشن؟
من فقط با همین مارک راحتم ولی خیلی جاها سراغشو گرفتم ندارن متاسفانه:n35:
لطفاااااا:n37:
خانمی یه لوازم ارایش فروشی خیلی بزرگ دور میدان ارژانتتین هست.شاید انجا داشته باشه.خیلی بزرگه
سلام دوست من :n40:نقل قول:
بازار بزرگ پله نوروز خان محل فروش لوازم آرایشی هست همه جوره.
تو کوچه مروی ناصر خسرو هم لوزم آرایشی زیاد هست.:n01:
سلام خانم های عزیز:V6:
کجایین پس:V31:چرا تاپیک آقایون انقدر بالاس..مال ما پایینه؟؟؟:V2:
سلام
فکر کنم رفتن گل بچین:V19:
منکه هستم:n18:
خانومامون انگار نسبت به آقایون سرشون بیشتر شلوغه:n02:
والا من که حسودیم میشه به تاپیکشون :n08:
یکم فعالیت کنیم عزیزان :n02:
سلام
من که همیشه میگم اسم خانوما بد در رفته ولی آقایون پرحرف تر از خانوما هستن :دی
تو مهمونی های ما که همیشه اینجوریه خانوما خداحافظی هاشون رو میکنن ولی مجبورن نیم ساعت منتظر بشن حرف های دم دری آقایون تموم شه :دی
خوبه...یه کم همگی باشیم...:n02:تاپیکو بکشیم بالا...نقل قول:
چشم...اومدیم که فعالیت کنیم:n02:بیاین دیگه..عکس بزارید..اخبار بزارید:n02:نقل قول:
آخ آخ گفتی:n02:آقایون بیشتر وقتا انقدر حرف میزنن....حوصله ی آدمو سر میبرن:n02:نقل قول:
دخترا یه مشورت ...
دیدین که خیلی از ما ایرانی ها متاسفانه همه ش غر میزنیم. تا حالا براتون اتفاق افتاده که تو جمعی که تقریبا هر روز میبینین ( مثلا همکلاسی ها ، همکارها ، ... ) این غر زدن خیلی پررنگ باشه ؟
متاسفانه چند تا از همکارهای من که باهاشون تو یه اتاق هستم خییییییییییییییلی انرژی منفی هستن . همه ش غر میزنن که چرا چایی جوشیده ؟ چرا تو غذا مو بود ؟ چرا همه کاراشون رو میریزن رو سر ما ؟ و هر کسی از در اتاق میره بیرون یه حرفی پشتش میزنن مثلا : از دماغ فیل افتاده .... چقدر پرروئه ....
غیر از یکی شون که هم سن و سال منه ( و مثل خودم از این غرها نمیزنه ) بقیه حداقل بیست سال از من بزرگترن و فوق العاده هم زودرنج هستن در نتیجه تا حالا جرئت نکردم بگم : اه خفه شین دیگه :n02:
شما جای من باشین چی کار میکنین ؟ تصور کنین هر روز با انرژی برین سرکار و از همون اول صبح مجبور باشین غرغر ها رو بشنوین و فقط انرژی منفی دریافت کنین. واقعا کلافه شدم به نظر شما چی کار کنم ؟:n41: