sony ex400/ex500نقل قول:
samsung c450/c550
lg ld470/560/660
sony ex400/ex500نقل قول:
samsung c450/c550
lg ld470/560/660
سلام
میخواستم بدونم فرق مدل مالزی و تایلند سامسونگ در چیه ؟ چون من دیدم بعضی جاها پشت TV نوشته مالزی یا تایلند !!! کدوم بهتره ؟
بعد اینکه بین مدل c530 با c550 از نظر کیفیت تصویر تفاوت زیادی وجود داره ؟ چون کنتراست اولی 80000 هست و دومی 90000 ؟ این تفاوت به چشم میاد ؟
پاناسونیک 46X20 پلاسمای 46 اینچ که با حدود 1050 بدون گارانتی میتونی بگیرینقل قول:
کیفیت خیلی خوبی هم داره منم واسه یکی از دوستانم گرفتم اگر گیرت نیومد میتونم ادرس یا تلفن فروشنده رو بهت بدم :8:
سلام خدمت دو ستان و خصوصا جناب t_tanhayam
من 5 يا 6 ماه پيش يك دستگاه تلويزيون 42LCD660 يا 42LD650 و يك سينماي خانگي LH-768HTS از نمايندگي خريدم و هنوزم بازشون نكردم (يعني پلمپ پلمپن) حالا دوست دارم كه 3D داشته باشم به نظرتون نمايندگي تلويزيون رو بر مي داره (البته از قيمتش كم كنه) ؟ و بازم بهم يه تلويزيون 3D كه خودم نظرم روي 42LX6500 رو بده و من ما به التفاوت رو بدم ؟ در ضمن اين تلويزيون 3D رو هم كه بگيرم بازم دست كم 4 ماه بايد بخوابه تا من برم خونه خودم تا ازش استفاده كنم
حالا موندم اين كار درسته يا نه ؟(تعويض تلويزيون)
- چيكار مي تونم بكنم؟
- در صورت تاييد نظر شما روي چه مدليه؟؟
- بهترين كار چيه؟
با تشكر
تلویزیونی که شما دارید جزء بالاترین و بهترین مدلهای ال جی هستشنقل قول:
با توجه به اینکه تکنولوژی 3D در آغاز راه هست بنظر من تعویض این مدل کار اشتباهیه :8:
نقل قول:
از شما دوست گرامي بابت پاسخ تشكر مي كنم
منتظر مي مونم تا دوستان ديگه هم راهنمايي كنند
اگه میخای تلویزون 3d بگیری غیر از vt20 چیزه دیگه نگیر . من چندین ماه تحقیق کردم قبل خرید و تصویر 3d های موجود در بازار رو دیدم. فقط vt20 یه تصویر 3d شفاف و واقعی و بدون نقص بهت میده. فقط عینکی که روش داره کمی سنگینه . چون طوری طراحی شده که افراد عینکی هم بتونن همزمان استفاده کنن. ولی عینک دومش خیلی سبک و راحته که از دستگاه مجزاست و هر چند تا میخای میتونی بخری.
نقل قول:
VT20 چه برندي و قيمتش چنده؟ 42 داره ؟نقل قول:
همچنان منتظر پاسخ جناب Tanhayam هستم
-سلام عزيز بله خاطرم هستنقل قول:
-vt20 يكي از مدل هاي 2010 پاني هست و جز اولين گزينه ها در 3d ها
-با توجه به اينكه مورد استفاده ندارين بهترين كار اين هست كه Hdtv تون رو بفروشين و منتظر باشين تا 7-8 ماه ديگه وببينيد چه مدل هاي ديگه اي وارد بازار ميشه
-نمايندگي هم فكر نميكنم اين كار رو انجام بدهند مگر صحبت كنيد شايد عملي باشه
-در مورد مدل با توجه به هزينتون گزينه خوبيه lx6500
-در صورتيكه صرفا براي 3d ميخواين بايد سراغ مدل هاي بهتري برين و هزينه مسلما بيشتر
سلام دوست عزیز من رفتم نمایندگی سامسونگ ازش پرسیدم مدل c650 دارید گفت خیلی قدیمیه جالبهنقل قول:
یه مدل معرفی کرد به اسم c695 37 رو میگفت 1 تومن اول اینکه نظرت رو در مورد این مدل بگید خیلی ممنون میشم
و یه چیز دیگه میخوام روشنم کنی تو رنج 1 تومن کدوم بهترین محصول رو ارائه داده .
پاناسونیک. سامسونگ یا الجی
خیلیییییییییییییییییییی ممنون دوست عزیز