منظورتون ورژن جديده درايورش رو داده ديگه آره؟؟؟
Printable View
منظورتون ورژن جديده درايورش رو داده ديگه آره؟؟؟
منم وقتی تازه بازی رو خریده بودم هم صفحه یه دفه شروع به چرخش می کرد و هم ماشینی که سوار می شدم یه دفه بدون اینکه دکمه ای بزنم، برای خودش گازشو می گرفت و میرفت و ترمز هم نمی گرفت. اگه شما هم این مشکل ها رو دارین باید یکی از پچ هایی که براش هست رو نصب کنی بعدش درست میشه. من خودم دقیقا یادم نیست چه پچی نصب کردم اما فکر کنم 1.1 بود. در ضمن با تنظیم گرافیک و اینا اصلا درست نمیشه اگه مشکلتون اینه. :46:نقل قول:
سلام من پچ سوم را نصب کردم تمام سیو هام پرید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
ما مثل اينكه بايد 60 تا نقل قول بزنيم تا جوابمونو بدن.نقل قول:
آره. تو خود سایت بری تو قسمت درایور ها که بری مدل کارت گرافیکت رو مشخص کنی بعد دانلودش کن و بذار نصب یا Update کنه. من که دیگه مشکلم حل شد فقط بعضی وقتا تو بازی دقت گرافیک بازی مثل خیابون یا بارون و اینا بهم میریزه که شاید از مشکلات این بازی باشه ربطی به گرافیک نداره!!!نقل قول:
با سلام به دوستان محترم.لطفا کمک کنید.من جی تی ای ای وی را نصب کردم ولی افت فریم شدیدی دارم و با حداقل تنظیمات 8 فریم در ثانیه هست.مشخصات سیستم:گرافیک 9500 جیفورس 1 گیگسی ÷ی یو 2هسته ای اینتل ÷نتیوم 4رم 2 گیگ 800سرویس ÷ک 3 اکس ÷ی بازی همان نسخه 4 دی وی دی هستبازی اویل 5 با تنظیمات بالا به طور میانگین 33 فریم اجرا میشد ولی این جی تی ای از 12 بالا نمیره.ایا سیستم ضعیفه یا کرک و ÷چ میخواد؟لطفا راهنمایی کنید.متشکرم
سلام.
بازی که من گرفتم از iranget.اجرا نشد.
هم توی ویندوز ویستا 64 بیتی و هم توی ایکس پی 32 بیتی ، sp3.
مشکلم هم توی اون قسمت آخره. که برنامه ی social club .... رو اجرا میکنم میره برای آپدیت بعد . اینترنتم رو قطع میکنم، میره برای log in اون هارو هم رد میکنم و offline رو انتخاب میکنم، بعد که play رو میزنم، یه پیغام میده، اوکی میکنم، اما بعدش میزنه:
application failed to launch
.یعنی کار نمیکنه، کسی میدونه چه کار باید کرد؟
سلام.
بازی که من گرفتم از iranget.اجرا نشد.
هم توی ویندوز ویستا 64 بیتی و هم توی ایکس پی 32 بیتی ، sp3.
مشکلم هم توی اون قسمت آخره. که برنامه ی social club .... رو اجرا میکنم میره برای آپدیت بعد . اینترنتم رو قطع میکنم، میره برای log in اون هارو هم رد میکنم و offline رو انتخاب میکنم، بعد که play رو میزنم، یه پیغام میده، اوکی میکنم، اما بعدش میزنه:
application failed to launch
.یعنی کار نمیکنه، کسی میدونه چه کار باید کرد؟
رم 2 گيگ كم هست!!! منم گاهي با رم 3 گيگ افت داره!!! اما نه هميشه.نقل قول:
برو تنظيمات گرافيكي بازي رو اون قسمتي كه هست نوشته Shadow فلان :31: (يادم نمياد خوب ادامش و!!) اين و صفر كن! شايد راحتتر شد بازي واست.
آقا چرا شایعه پراکنی میکنی؟ من بازی رو اورجینال گرفتم. با تگ خود شرکت. کرک و اینا هم نداره.نقل قول:
خودش گفته برای Xp 1 برای ویستا و 7 ,2 گیگ کافیه. فقط CPu گفتهCore 2 duo 1.6 فکر کنم..
گرافیک هم Gforce سری 7 به بالا و 256
در کل گرافیک خوبی داره و این بخاطر خود بازیه. من قبلا کرک شده اش رو داشتم الان اورجینالش رو دارم. زیاد فرقی نداره ولی خوب من مشکلاتی که دوستان میگن رو ندارم
سیستمم.
CPu E5600
Ram 2GB
VGA Gforce 8600 512
Mb Gigabyte
در کل سیستمم خدا نیست به قول بعضیا. ولی اینکه میگن بعضیا با CPu Core 2 Qoad هم مشکل دارن دیگه مشکل از بازیه نه سیستم و config درستگاهشون.:5: