ببخشید وسط گفتگویتان می پرم ،
مرکز مخابراتی من حافظ هست ، لطفا کسانیکه در این مرکز قرار دارن بگن کدوم خدمات ADSL از لحاظ سرعت بهتر بوده براشون یا هست ؟؟؟؟
Printable View
ببخشید وسط گفتگویتان می پرم ،
مرکز مخابراتی من حافظ هست ، لطفا کسانیکه در این مرکز قرار دارن بگن کدوم خدمات ADSL از لحاظ سرعت بهتر بوده براشون یا هست ؟؟؟؟
با سلام خدمت شمانقل قول:
ارم نت فعلا توی شیراز مناسبترین گزینه هست
ازاقواممون توی مرکز سلمان (فخر اباد) خودم امیر کبیر > و ..
و اقا ارش هم از بچه های گل دروازه :دی اگه اشتباه نکنم< همچنین حاج سعید (اهریمن) هم از بچه های خوب مرکز مدرس همگی فعلا ارم نت داریم
و بنده که رازی هستم همچنین دیگر دوستان هم تقریبا رازی هستن البته بعضی وقتا اطفار میاد ولی عادت میکنی
اینم اسپید تست من
سرویس 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت در عمل به این صورت هست
عکس
اینم پینگ تو cmd :
آقا جواب ما رو که ندادین میسپارمتون به خدا.
پرسیده بودم پینگ این دوستمون تو 2 تا صفحه قبل یعنی 947 هست؟
یعنی حدود 1000 که میشه 1 ثانیه؟
مگه چنین پینگی هم هست تو عالم جهان پنجم؟
حالا به هرحال.بگذریم.
آقا تا چقدر پینگ رو تو بازی آنلاین تاثیر منفی نمیداره؟؟
مرسی.
جواب سوال اولتون بله هست. تازه 1 ثانیه که خوبه، یه وقتایی به 5_6 ثانیه هم میرسه (اگه اوضاع بحرانی باشه!). اما این پینگا فقط تو ایران هست.نقل قول:
جواب سوال دومتون بستگی داره به اینکه چه سبکی از بازی انجام میدید. اگه بازی اکشن شوتر مثل کانتر هست که خیلی تاثیر داره، و یکم پینگ بره بالا میره رو اعصاب. اگه یه سبک دیگه مثل RPG هست (که من خودم بازی میکنم) حتی گاهی با 2 ثانیه پینگ (2000 میلی ثانیه) هم مشکلی بوجود نمیاد.
اینجا پینگ های بالاترم میبینی:نقل قول:
پرسیده بودم پینگ این دوستمون تو 2 تا صفحه قبل یعنی 947 هست؟
یعنی حدود 1000 که میشه 1 ثانیه؟
مگه چنین پینگی هم هست تو عالم جهان پنجم؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510701
کسی راه حل کلی برای کاهش پینگ پیدا نکرده ؟
جدای از اینکه برای فلان بازی pc یه کارت خاصی بگیری و یا مباحث مربوط به dns .
همین برای من سوال شدم ، من با 512 حداکثر سرعتی که دیدم 90 بوده و حداقلم 10 !!! شما ، آقا آرش با اینکه 128 دارین سرعتتون چند برابر منه ، من واقعا ندیدم تا حالا سرعتم از 100 بیشتر بشه !!! فکر کنم بعد از 5 مهر که قرار دادم تموم میشه باید به فکر کار با شرکت دیگری بیفتم. مثلا ارم نت ، در مرکز حافظ از دوستان کسی نیست که از شرکت های دیگه استفاده کنه ؟؟؟؟نقل قول:
میشه لطف کنید جریان این رانژه رو بگید ؟ تا حالا در موردش نشنیده بودم ، بعد از پایان قرار دادم باید شرکت فعلی خطم رو از رانژه در بیاره تا بتونم با شرکت دیگری کار کنم ؟؟
امروز سرعت اینترنت خیلی مضخرفه(ارم نت).همین صفحه رو هم به زور باز کرد!!
بقیه دوستان سرعتشون کم نشده؟
سلامنقل قول:
بله.سرعت من هم خیلی کم شده.ارم نت هستم.